Yazar |
Mesaj |
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 00:31 (UTC) Mesaj konusu: Re: ReklamTam |
|
|
iceblueking yazmış: reklamtam yazmış: iceblueking yazmış: Uyku tutmadı siteyle ilgileniyim dedimde kimsede yok bu saatte ya
Benide Tutmadı Yok Walla.!
Yarında aksama kadar yatarız
Ben Yatarım Birazdam Şimdiden İyi Geceler.! |
|
↑
|
|
|
-
iceblueking
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.12.2010, 00:37 (UTC) Mesaj konusu: Re: ReklamTam |
|
|
reklamtam yazmış: iceblueking yazmış: reklamtam yazmış: iceblueking yazmış: Uyku tutmadı siteyle ilgileniyim dedimde kimsede yok bu saatte ya
Benide Tutmadı Yok Walla.!
Yarında aksama kadar yatarız
Ben Yatarım Birazdam Şimdiden İyi Geceler.!
Sanada______________ |
|
↑
|
|
|
-
-index-
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: Ankara ::::.. ] Rütbe: [..::Acemi Grafiker::..]
|
05.12.2010, 08:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkse günaydın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.12.2010, 08:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar beni gitti sanmayın,sizleri bırakacak kadar cesaretli bir kişi değilim,sizlerle o kadar vakit geçirdimki,küstüm barıştım,eğlendik,sinirlendik ben bunları kolay kolay unutamam fakat b-s'de öyle kişiler varki bizleri b-s'den ayrılmak zorunda kalıyoruz. Ama b-s'den komple gitmeyeceğim sadece forumda aktif olmayacağım - sadece css ile ilgili olan sitemle ilgileneceğim , bari emek hırsızı olmayan tasarım çizip kodlayamayan kişilere yardımım dokunsun...Şunu bilinki sizleri asla bırakmam küs-dargın olduklarımı bile bırakmam çünkü onlarlada yaşanmış anılarım vardır...Herkese iyi günler !______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler! |
|
↑
|
|
|
-
skdizayn
Aktif Üye
|
05.12.2010, 08:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Arkadaşlar beni gitti sanmayın,sizleri bırakacak kadar cesaretli bir kişi değilim,sizlerle o kadar vakit geçirdimki,küstüm barıştım,eğlendik,sinirlendik ben bunları kolay kolay unutamam fakat b-s'de öyle kişiler varki bizleri b-s'den ayrılmak zorunda kalıyoruz. Ama b-s'den komple gitmeyeceğim sadece forumda aktif olmayacağım - sadece css ile ilgili olan sitemle ilgileneceğim , bari emek hırsızı olmayan tasarım çizip kodlayamayan kişilere yardımım dokunsun...Şunu bilinki sizleri asla bırakmam küs-dargın olduklarımı bile bırakmam çünkü onlarlada yaşanmış anılarım vardır...Herkese iyi günler !
Emek çalmak en kolay şeylerdendir. Ama kimse bu yolda çalarak , alarak bir yere gelemez. Zaten ne anlamı var ki başkasının yaptığı bir şeyi uğraşıp sitene koyuyorsun ee ne oldu sen ne yaptın burda yani anlamsız. Oturup yeni fikirler üretilmesi gerekirken neler uğraşıyorlar ya Sen hep haklıydın. Başarılar dileklerimle Nurçin... ______________ "Bir Güzel Heyecanın , Çalışmanın Sonuna Geldim"
Kaldığım Yerden Devam... |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
05.12.2010, 09:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Arkadaşlar beni gitti sanmayın,sizleri bırakacak kadar cesaretli bir kişi değilim,sizlerle o kadar vakit geçirdimki,küstüm barıştım,eğlendik,sinirlendik ben bunları kolay kolay unutamam fakat b-s'de öyle kişiler varki bizleri b-s'den ayrılmak zorunda kalıyoruz. Ama b-s'den komple gitmeyeceğim sadece forumda aktif olmayacağım - sadece css ile ilgili olan sitemle ilgileneceğim , bari emek hırsızı olmayan tasarım çizip kodlayamayan kişilere yardımım dokunsun...Şunu bilinki sizleri asla bırakmam küs-dargın olduklarımı bile bırakmam çünkü onlarlada yaşanmış anılarım vardır...Herkese iyi günler !
bu forumda bende senin gibi o kadar çok zaman geçirdim, o kadar çok iyi kalpli yardımsever ve sempatik insan tanıdım ki bende bu arkadaşlarım,abilerim,ablalarım(her neyse) onlar sitelerini bırakırsa bende bırakırım..
bi bütünlük olmazsa hiçbir işime yaramaz benim..
sitesini bırakınca benimde bırakacağım kişilerden birisisin..
seni kardeşim olarak görüyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.12.2010, 09:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar merak etmeyin bırakmıcam bırakamamda zaten sadece forumda aktif olmayacağım..
@skdizayn Bana hak verdiğin teşekkürler
@pcfareleri Kanka bende seni seviyorum abim olarak,küstük-barıştık ama hep destek olduk birbirimize,ben b-s'yı bırakmam bırakamamda sadece eskisi gibi aktif olmayacağım.!______________
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
05.12.2010, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
iyi günler ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
05.12.2010, 10:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Arkadaşlar merak etmeyin bırakmıcam bırakamamda zaten sadece forumda aktif olmayacağım..
@pcfareleri Kanka bende seni seviyorum abim olarak,küstük-barıştık ama hep destek olduk birbirimize,ben b-s'yı bırakmam bırakamamda sadece eskisi gibi aktif olmayacağım.!
Bırakma Zaten Niye bırakıyon |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.12.2010, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eskidendi-78 yazmış:
nurcin-ozer yazmış: Arkadaşlar merak etmeyin bırakmıcam bırakamamda zaten sadece forumda aktif olmayacağım..
@pcfareleri Kanka bende seni seviyorum abim olarak,küstük-barıştık ama hep destek olduk birbirimize,ben b-s'yı bırakmam bırakamamda sadece eskisi gibi aktif olmayacağım.!
Bırakma Zaten Niye bırakıyon
ben,bir emek hırsızı için b-s'yi bırakmam ______________
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
günaydın arkadaşlar nasılsınız? ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada "nurcin-ozer" sen grafikerliği bıraktın mı? ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:10 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Helal Olsun.! |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Nasılsınız Arlkadaşlar.! |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
05.12.2010, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: Re: ReklamTam |
|
|
reklamtam yazmış: Nasılsınız Arlkadaşlar.!
iyidir sen nasılsın? ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
|