Yazar |
Mesaj |
-
tuzlacompany
Acemi Üye
|
02.09.2007, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: Sitemde reklam çıkmasını istemiyorum... |
|
|
arkadaşlar bnm siteme bi bakıp reklam çıkıp çıkmadığına bakarmıısnz? bazı arkadaşlara link verdimde girenler bu reklam ne diyor?lütfen birisi girip bana reklam çıkıp çıkmadığını söylermi? |
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
02.09.2007, 15:05 (UTC) Mesaj konusu: Re: Sitemde reklam çıkmasını istemiyorum... |
|
|
tuzlacompany yazmış: arkadaşlar bnm siteme bi bakıp reklam çıkıp çıkmadığına bakarmıısnz? bazı arkadaşlara link verdimde girenler bu reklam ne diyor?lütfen birisi girip bana reklam çıkıp çıkmadığını söylermi?
reklam,popup çıkmıyor.tarayıcımın engellediği birşey yok ama anti-virüs programım engellemiş olabilir. |
|
↑
|
|
|
-
tuzlacompany
Acemi Üye
|
02.09.2007, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki bişe daha sorucm compteur.cc den herhangi bir şeyi siteye ekldiğin zmn popup çıkıyo diyolar.. doğrumu ? |
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
02.09.2007, 15:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tuzlacompany yazmış: peki bişe daha sorucm compteur.cc den herhangi bir şeyi siteye ekldiğin zmn popup çıkıyo diyolar.. doğrumu ?
o siteden kod eklemeyin bence %80/90 ında trojen var.virüs yani.
En son antispamteam tarafından 02.09.2007 15:17:37 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
antispamteam
Uzman Üye
|
02.09.2007, 15:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Pardon selin hanım yanlışlıkla mesajınızı sildim
Selin Bilgilendiriyor:
Eklenen koda göre degisir. |
|
↑
|
|
|
-
selin
Uzman Üye
|
02.09.2007, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorun degildi |
|
↑
|
|
|
-
dunyadanguncel
Acemi Üye
|
25.11.2010, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: siteme girişte istemediğim bir reklam çıkıyor |
|
|
nasıl yoedeceğim ben o reklamları,
bazı kodları sildim ama kaybolmadı. |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
25.11.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: siteme girişte istemediğim bir reklam çıkıyor |
|
|
dunyadanguncel yazmış: nasıl yoedeceğim ben o reklamları,
bazı kodları sildim ama kaybolmadı.
Hangi Reklamdan Bahsettiğinizi Anlarsam Yardım Edebilirim. .______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
25.11.2010, 19:16 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Sitenizde Bulunan Reklamlar Bedava-Sitem.com'Tarafından Konulmaktadır Ve Oreklamlardan Gelir Elde Etmektedir Bu Reklamlar Tasarım Üstü Ve Popup Reklamları Şeklinde Olmaktadır.Bunları Kaldırdığınız Taktirde Siteniz Tespit Edildiği Zaman Siteniz Silinir.! |
|
↑
|
|
|
-
dunyadanguncel
Acemi Üye
|
25.11.2010, 20:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yanlış anlattım galiba kusura bakmayın
sitemi ilk açtığımda tasit.com doktorsitesi falan gibi arkada bi sayfa açılıyor
hemen hemen tüm kodlarımı sildim ama hala çıkıyor |
|
↑
|
|
|
-
dunyadanguncel
Acemi Üye
|
25.11.2010, 20:43 (UTC) Mesaj konusu: skyabyss yardım google hesabım tehlikede |
|
|
sitemde son koyduğum tüm içeriği kaldırdım
ne yapıcam ben?
deliricem |
|
↑
|
|
|
|