Yazar |
Mesaj |
-
radyonefretfm
Acemi Üye
|
25.11.2010, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: Çıkış Yapamıyorum... |
|
|
baska bır ısımle gırıs yapcamda eskıden has guzel cıkıs derdım cıkardımm ama sımdı cıkıs dıyorum ama cıkamıyorum aynı nıckle kalıyorum oldum yerde... bu yuzden baska sıtelerıme gıremıyorum...bi fikri olan varmı ? |
|
↑
|
|
|
-
yarisma-basliyor
Acemi Üye
|
25.11.2010, 18:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu bazı tarayıcılarda oluyor explorer kullan olmas |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
25.11.2010, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: Re: Çıkış Yapamıyorum... |
|
|
radyonefretfm yazmış: baska bır ısımle gırıs yapcamda eskıden has guzel cıkıs derdım cıkardımm ama sımdı cıkıs dıyorum ama cıkamıyorum aynı nıckle kalıyorum oldum yerde... bu yuzden baska sıtelerıme gıremıyorum...bi fikri olan varmı ?
İnternet Explorer Dışı Bir Tarayıcı Kullanıyorsan Öyle Olabilir ...
Firefox için Anlatm nasl cıkacağını .. .
araçlar > Yakıngeçmişi Temizle > Herşey Bu Şekilde temzlersn çıkış yapmş olursun ve diğer açık olan sosyal sitelerdende giriş yaptığın bütün sitelerdende Başka çıkışın yok Bir de Forumu Aramadan Konu Açmayınız ... Daha Önce Paylaşılmıştı...______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
|
-
cultures-online-gamigo-com
Acemi Üye
|
25.11.2010, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: Re: Çıkış Yapamıyorum... |
|
|
skyabyss yazmış: radyonefretfm yazmış: baska bır ısımle gırıs yapcamda eskıden has guzel cıkıs derdım cıkardımm ama sımdı cıkıs dıyorum ama cıkamıyorum aynı nıckle kalıyorum oldum yerde... bu yuzden baska sıtelerıme gıremıyorum...bi fikri olan varmı ?
araçlar > Yakıngeçmişi Temizle > Herşey Bu Şekilde temzlersn çıkış yapmş olursun ve diğer açık olan sosyal sitelerdende giriş yaptığın bütün sitelerdende Başka çıkışın yok Bir de Forumu Aramadan Konu Açmayınız ... Daha Önce Paylaşılmıştı...
Alıntı: Bir de Forumu Aramadan Konu Açmayınız
Forum Yöneticisi gibi kişileri uyarmanız hiç de ETİK değil..Sizde bir acemi üyelik yaşamıştınız bir zamanlar..Hatası varsa Yetkili kişiler uyarır bizler sadece paylaşımcı veya yardım bekleyen kişileriz..yani ACEMİYİZ...Lütfen başkalarının görevlerine heveslenirken onların yerine keninizi aptırmayın.. ______________ http://cultures-online-gamigo-com.tr.gg"
"http://birmesajinvar.tr.gg" |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
25.11.2010, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Sitenizdeki Çerezleri Silin Ve Tekrar Deneyin.! |
|
↑
|
|
|
-
skyabyss
Aktif Üye
|
25.11.2010, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: Re: Çıkış Yapamıyorum... |
|
|
cultures-online-gamigo-com yazmış: skyabyss yazmış: radyonefretfm yazmış: baska bır ısımle gırıs yapcamda eskıden has guzel cıkıs derdım cıkardımm ama sımdı cıkıs dıyorum ama cıkamıyorum aynı nıckle kalıyorum oldum yerde... bu yuzden baska sıtelerıme gıremıyorum...bi fikri olan varmı ?
araçlar > Yakıngeçmişi Temizle > Herşey Bu Şekilde temzlersn çıkış yapmş olursun ve diğer açık olan sosyal sitelerdende giriş yaptığın bütün sitelerdende Başka çıkışın yok Bir de Forumu Aramadan Konu Açmayınız ... Daha Önce Paylaşılmıştı...
Alıntı: Bir de Forumu Aramadan Konu Açmayınız
Forum Yöneticisi gibi kişileri uyarmanız hiç de ETİK değil..Sizde bir acemi üyelik yaşamıştınız bir zamanlar..Hatası varsa Yetkili kişiler uyarır bizler sadece paylaşımcı veya yardım bekleyen kişileriz..yani ACEMİYİZ...Lütfen başkalarının görevlerine heveslenirken onların yerine keninizi aptırmayın.. |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
radios-genclik
Acemi Üye
|
09.12.2010, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: çıkış |
|
|
Çünkü Mozilla Firofix Kullanıyorsun Araçlara Tıkla>>Yakın Geçmişime Tıkla>>Herşeye Tıkla Ve Sil>>Sonra Çıkış De Olur ... |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
09.12.2010, 11:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba internet exporler için şu yöntemi yapabilirsiniz.
Ctrl + Shift + Del
Karşınıza çıkan seçeneklerden dilediğinizi yapabilirsiniz. |
|
↑
|
|
|
-
fenerlininsitesi
Uzman Üye
|
09.12.2010, 13:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eski tarihli mesajlara ilgi göstermeyiniz.!! ______________ Darağacında olsak bile son sözümüz ''FENERBAHÇE''
Artık Forumla İşim Yok |
|
↑
|
|
|
|