Yazar |
Mesaj |
-

cocukgelisimiyiz-biz
Acemi Üye
|
24.11.2010, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: anasayfama eklediğim şeyler sitede gözükmüyor |
|
|
anasayfama eklediğim şeyler sitede gözükmüyor. bedava sitemde hazırladığım sayfada war tr.gg sitemde gözükmüyor ne yapababilirim? ______________ Herşey biter.. |
|
↑
|
|
 |
-

osmanli-devleti1299
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
24.11.2010, 18:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nasıl yani birazdaha açıklarmısınız ______________ Ecdatlarınızı Tanıyormusunuz?
Osmanlılar. Asya,Afrika Ve Avrupada Kainat Tarihinin Tanıdığı En Geniş İmparatorluklarından
Birini Kurdular
Osmanlı Bu Gün Geri Kalan Bütün Devletlerin Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir |
|
↑
|
|
 |
-

bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
24.11.2010, 18:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İçeriğini kazayla <style> koduna almadın inşallah. Sık sık rastlanan durumlardan bir tanesi Bedava Sitem'de.  ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
 |
-

cocukgelisimiyiz-biz
Acemi Üye
|
24.11.2010, 18:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: İçeriğini kazayla <style> koduna almadın inşallah. Sık sık rastlanan durumlardan bir tanesi Bedava Sitem'de.
nasıl yani? ______________ Herşey biter.. |
|
↑
|
|
 |
-

gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

skyabyss
Aktif Üye
|
24.11.2010, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: sayfalarımı değiştir
anasayfa yazan butona basınız
içerik bölümüne birşeyler yazınız...
kaydediniz.
Anasayfasında Resim Varda
Kod: div style="text-align: center"><span style="font-size: medium"><span id="1288431651669S" style="display: none">
üstteki kod anasayfandan alıntıdır ...
Kod: style="display: none">
kodundan kaynaklanıyor
Sitenin Kaynağından Bakarak Diğer Sitelerde Üstteki Kodu Görmedim O yüzden Olabilir  Belki O Kodu Kaldırabiliyorsan Kaldır tekrar Dene  ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
 |
-

cocukgelisimiyiz-biz
Acemi Üye
|
24.11.2010, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olmuyor ______________ Herşey biter.. |
|
↑
|
|
 |
-

informess
Uzman Üye
|
24.11.2010, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım ayarları bölümündeki tüm kodları buraya koy bi bakayım. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
 |
-

cocukgelisimiyiz-biz
Acemi Üye
|
24.11.2010, 19:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorun çözüldü ilgilenenlere teşekkrler... ______________ Herşey biter.. |
|
↑
|
|
 |
-

skyabyss
Aktif Üye
|
24.11.2010, 19:05 (UTC) Mesaj konusu: Sorunu |
|
|
Sorunu Özel Mesajla hallettm . Önceki Mesajımda Söylediğm kod
anasayfasında vardı tek onu ansayfasından sldirince Göründü  ______________ -index- | Anadolulular | ßaşka Dostum Yok ... |
|
|
↑
|
|
 |
|