Yazar |
Mesaj |
-
imfix
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
22.11.2010, 13:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
lütfen doğru dürüst başlıklar açın burası siteni tanıt bölümü değil... ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
sozler-fan
Aktif Üye
|
22.11.2010, 20:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben Yaptım derken Umarım tasarımınızı siz yaptığınızdan bahsetmediniz ve tasarım süper başarılar dilerim |
|
↑
|
|
|
-
sosyalbilgiler8
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2010, 21:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım sana ait değil be kardeş |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
22.11.2010, 23:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım wordpress tir.Ben yaptım derken tasarımı dediniz sanırım.Tasarım size ait olmadığı için fazla bişi demek istemem.İçerik bakımından kötü.Başarılar dilerim. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
osmanli-devleti1299
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.11.2010, 23:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hımm tasarım güzel ama içeriğe daha önem vermelisin google tasarımını değil içeriğini sever ______________ Ecdatlarınızı Tanıyormusunuz?
Osmanlılar. Asya,Afrika Ve Avrupada Kainat Tarihinin Tanıdığı En Geniş İmparatorluklarından
Birini Kurdular
Osmanlı Bu Gün Geri Kalan Bütün Devletlerin Gücü Üzerinde Bir Kudrete Sahiptir |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
23.11.2010, 17:36 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
fayecy yazmış: Tasarım wordpress tir.Ben yaptım derken tasarımı dediniz sanırım.Tasarım size ait olmadığı için fazla bişi demek istemem.İçerik bakımından kötü.Başarılar dilerim.
Katılıyorum Başarılar.! |
|
↑
|
|
|
-
sablontika
Aktif Üye
|
23.11.2010, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: Tasarım wordpress tir.Ben yaptım derken tasarımı dediniz sanırım.Tasarım size ait olmadığı için fazla bişi demek istemem.İçerik bakımından kötü.Başarılar dilerim.
Tasarımda o kadar güzel değil.
İçerik olarak birşey göremedim. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
23.11.2010, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
cupacup
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.11.2010, 17:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım Gayet Hoş Başarılar !
İyi Forumlar!______________
Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
minikpapatyam
Acemi Üye
Konum: [ ..::: Maltepe ::::.. ] Rütbe: [ ..:: GrafikeR ::.. ] Durumu: [..::Mutlu ::..]
|
23.11.2010, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
|