Yazar |
Mesaj |
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
21.11.2010, 08:48 (UTC) Mesaj konusu: Qameen.TR.GG Sitem nasıl sizce? |
|
|
Qameen.TR.GG Sitem nasıl sizce arkadaşlar eleştirielere açıgım (fazlada abartmayın ) ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
warturks
Acemi Üye
|
21.11.2010, 09:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben çok beğendim ama içeriği biraz daha geliştir.Ana bir konun olsun o konuda içeriği geliştir.Ben 10 üzerinden 9 veririm |
|
↑
|
|
|
-
eskidendi-78
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: BaLiKeSiR ::::.. ] Rutbe: .....[ :: Grafiker:: ]....... Durumu: [..::CevrimiCi ::..]
|
21.11.2010, 11:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkürler
yorumlarınızı değerlendiricem ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi2
Uzman Üye
|
21.11.2010, 11:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel site başarılar.. ______________ selam olsun dostlara... |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2010, 15:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sitenizin en sevdiğim tarafı şu oldu;
Sitye egirince farklı bir tasarım fakat menülerden birine basınca başka bir tasraım çıkıyor,çok güzel bir şey yapmışsınız,başarılar...______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler! |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
21.11.2010, 15:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Sitenizin en sevdiğim tarafı şu oldu;
Sitye egirince farklı bir tasarım fakat menülerden birine basınca başka bir tasraım çıkıyor,çok güzel bir şey yapmışsınız,başarılar...
Onu yapmak o kadar zor bir şey değil. Ama ekstralar sorununu nasıl çözdünüz merak ettim. <iframe> ile mi? ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
facebooktasohbet
Acemi Üye
|
21.11.2010, 15:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bana Tasarım Yapma konusunda Yardım Edebilirmisiniz Yaptıgım Tasarımları Nasıl Koda Donusturecegım Lütfen biraz yardım edin ... |
|
↑
|
|
|
-
sablontika
Aktif Üye
|
21.11.2010, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gereksiz çok fazla kod var sayfa yükleniyor kodunu mause kodunu kaldır arka plana x-yinelemeyen olarak ayarla böyle çok kötü görünüyor. |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
21.11.2010, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşımız çok akıllıca davranmış. Aslında ilk karşımıza çıkan intro. Oradaki seçeneklere tıkladığımızda ise siteye giriyor. Gerçekten çok mantıklı. Eğer arkadaşımız 2 tasarım koymuş olsa yorumlar ekstrası çalışmazdı. Beni de büyük bir yanılgıya düşürdü. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
21.11.2010, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Siteniz Gayet Güzel Ve Mantıklı Olmuş Başarılar |
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2010, 16:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet ilk bastaki intro giriş indexi
teşekkürler yorumlar için
iltifatlar ve eleştiriler içinde tabii ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
qameen
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.11.2010, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
birde birşey sorucam size
üst tarafa nasıl reklamı kaydır kodu koyabilirim acaba? ______________ FBML | FBML KOD | FBML KODLARI | FBML MENÜLER; | FBML GİFLER | FBML KODU | FACEBOOK KODLARI | HTML | JAVA | CSS | - FBML KODLARI
|
|
↑
|
|
|
-
pcpaket
Acemi Üye
|
21.11.2010, 18:16 (UTC) Mesaj konusu: Tema olarak çok güzel |
|
|
sitenin teması güzel ve o temanın hakkını vermelisin bence anasayfan cok kasıyor.Gereksizleri kaldır.Süsleri kaldır.Ayrıca hic bir prof site anasayfayı yoruma acmaz.yorumları sadece yorum alcak içeriklere aç.BAŞARILAR |
|
↑
|
|
|
-
sozler-fan
Aktif Üye
|
22.11.2010, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|