Elinde Xp nin Orjinal Fontları olan Varmı ?
yanlşkla silindi Bütn fontlar karstı ltfn upload edip özel mesajla bildirirmisiniz ? yanlış yerlere konu acıyorsunuz bakın sizi daha oncede uyardım önce foruma bir göz atın hangi konu hangi başlıga acılmalı dıye @İSTANBULHATTI
En son skyabyss tarafından 17.11.2010 21:49:30 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Bilgisayar yardım merkezi'ne açarsanız size daha iyi bir şekilde yardım edeceklerdir. Konu yeriniz yanlış. İndirme linki forumda verilemez ama özel mesaj olarak verilebilir size. İyi Forumlar! ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.