Yazar |
Mesaj |
-
informess
Uzman Üye
|
16.11.2010, 16:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yalan sevgiler üzerine kurulmuş bu sahte dünyanın gerçek insanı muhammed (abi )
Kişilik olarak harika bir insan. Onu tanıdığım gün^den beri hakkında hiç kötü hislere kapılmadım. Soracağım soru olsun isterdim ama her gün başını ağrıtacak şekilde o kadar çok soru soruyorum ki... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
16.11.2010, 16:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: Yalan sevgiler üzerine kurulmuş bu sahte dünyanın gerçek insanı muhammed (abi )
Kişilik olarak harika bir insan. Onu tanıdığım gün^den beri hakkında hiç kötü hislere kapılmadım. Soracağım soru olsun isterdim ama her gün başını ağrıtacak şekilde o kadar çok soru soruyorum ki...
Estagfurullah dostum...
Inanirmisin benim hayatta en cok istedigim sey insanlarin icinde bana karsi bir sevgi olusturmak...Insanlarin benden nefret etmesini hic sevmem...Onlari ne olursa olsun kirmamaya calisirim...Yani kisacasi karsimdaki hep beni sevsin, saysin isterim...Eger bu emmellerim yeterli kadar oluyorsa, ne mutlu bana...Sükür rabbime... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
16.11.2010, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: informess yazmış: Yalan sevgiler üzerine kurulmuş bu sahte dünyanın gerçek insanı muhammed (abi )
Kişilik olarak harika bir insan. Onu tanıdığım gün^den beri hakkında hiç kötü hislere kapılmadım. Soracağım soru olsun isterdim ama her gün başını ağrıtacak şekilde o kadar çok soru soruyorum ki...
Estagfurullah dostum...
Inanirmisin benim hayatta en cok istedigim sey insanlarin icinde bana karsi bir sevgi olusturmak...Insanlarin benden nefret etmesini hic sevmem...Onlari ne olursa olsun kirmamaya calisirim...Yani kisacasi karsimdaki hep beni sevsin, saysin isterim...Eger bu emmellerim yeterli kadar oluyorsa, ne mutlu bana...Sükür rabbime...
Ne güzel... Övmek kelimesi senin için kullanıma sunulmuş bir kelime olmalı. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
oynpaylasimi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
16.11.2010, 17:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@informess
Düsüncelerin icin sana cok cok Tesekkür ediyorum...
@oynpaylasimi
En sevdigim renler Yesil ve Beyaz...Kücüklügümden beri severim..Bir nevi Ilsamin sembolü olan renkler oldugundan sanirim... |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
17.11.2010, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Soru sormak galiba serbest. Önceden bana söylemiştin ama konuşabildiğin diller neler ve forumda yabancı dil için bir bölüm açılmasını ister misin? ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2010, 21:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Muhammed abi evlimisin?Eviliği düşünyormusun?Yoksa biri varmı? ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
17.11.2010, 21:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: Muhammed abi evlimisin?Eviliği düşünyormusun?Yoksa biri varmı?
Bu bence biraz özele girdi dostum. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.11.2010, 22:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: arkadasimhayvan yazmış: Muhammed abi evlimisin?Eviliği düşünyormusun?Yoksa biri varmı?
Bu bence biraz özele girdi dostum.
evet biraz ileri gittik:D ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
18.11.2010, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bs-destek-merkezim
Öncelikle tabiiki Ana dilim Türkceyi konusuyorum...Daha sonra Almanya'da oldugumdan Almanca dilini yeteri kadar biliyorum ki bunlara bazilariniz sahit bir cok yerde yardimci oluyorum ve Almanca gerekince devreye giriyorum...Kücüklügümden beri merak ettigim Osmanlica dilini az cok biliyorum, ki zaten Türkcemizin %70'i Osmanlica dilinde vardi...Diger yüzdesinide ögrenmeye calisiyorum...Okulda Fransizca dilinide ögrenmistim ama su anda fazla bilmiyorum...Baba tarafim Kürt oldugundan Kürtce de biliyorum...Ayrica Almanya'da yasayanlar bilir...Bircok millet beraber yasadigi icin bazi dillerdende bir kac kelime biliyor insan...
@arkadasimhayvan
Evet Evliyim...10 yildir...Iki oglum bir kizim var...En büyük oglum Yusuf 8 yasinda...Fatih geliyor ondan sonra ve o da 5 yasinda en kücük cocugum kiz...Ismi ise Hüma(a yi uzatin ) O 1 yasinda...Mutluyum...Allah'a Sükür...Hic pisman degilim...Tabii zor durumlar oldu, olacakta...Ama önemli olan hep ayakta durmak... |
|
↑
|
|
|
-
oynpaylasimi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
18.11.2010, 17:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oynpaylasimi yazmış: peki Almanya ve Türkiye arasında ne gibi farklılıklar var sence?
Tabii Babam Almanyaya geldigi zaman durum farkliydi...Almanyaya para kazanilmak icin, bir birikim yapmak icin gelinirdi...Nedense Almanya hasa bir cennet gibi görünürdü...Tabii kücükke bende öyle düsünüyordum...Ama gelince herseyin nasil yanlis ve yalan oldugunu anladim...Öncelikla Almanya su anda her yönden gerileme yolunda...Okullarda irkcilik hakim oldugundan bir cok gencimizin önü kesilmekte ve okumasina izin verilmemektedir...Bu tür olaylar olsada genclerimiz calisarak cabalayarak yinede bir yerlere gelmeye calisiyorlar...Is yönündende su anda eskisi gibi bir kazanc elde edilemiyor...Edilse bbile devlet bu gelirden asiri derecede bir pay aliyor ve calisanin elinde kalan yine bes-on kurus oluyor...Yani kisacasi ben bu bes on kurusu topragimdan uzak..ezan sesinden uzak...akraba ve komsu iliskisinden uzak bir yerde kazanacagima gider türkiyede kazanirim ondan iyi...Arkadaslar sanmayin Almanya'nin durumu cok iyi...Türkiye'nin durumu bundan bin kat daha iyi su anda...Dikkatiniz cekiyormu bilmem Türkiye yillarca Avrupa birligine katilmak istedi..Kücük gördüler ama 5 sene icinde Avrupada ekonomi yerle bir oldu...Ne oldu...Bu sefer onlar türkiyeyi istediler ama türkiye onlari istemedi...Lafi uzatmaya gerek yok...Türkiye ve Almanya arasinda fark konulmaz...Türkiyemin karsisina cikacak ülke anasindan dogmadi |
|
↑
|
|
|
-
oynpaylasimi
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
18.11.2010, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oynpaylasimi yazmış: Türkiyemin karsisina cikacak ülke anasindan dogmadi
Bu sözünde çok haklısın Muhammed Abi...
Öyle zaten...
Türkiye her yönüyle güzel...
Tezek kokusunu bile özledim yani...O bicim Hasret... |
|
↑
|
|
|
-
oynpaylasimi
Aktif Üye
|
18.11.2010, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: oynpaylasimi yazmış: Türkiyemin karsisina cikacak ülke anasindan dogmadi
Bu sözünde çok haklısın Muhammed Abi...
Öyle zaten...
Türkiye her yönüyle güzel...
Tezek kokusunu bile özledim yani...O bicim Hasret...
İnşallah en yakın zamanda gelirsin Türkiye'ye
Bu arada Muhammed Abi sen Almanya'ya gitmeden önce hangi şehirdeydin? ______________ http://img.webme.com/pic/o/oynpaylasimi/computer.ico
Bilgisayar Delisi..!
|
|
↑
|
|
|
|