Yazar |
Mesaj |
-
![](//wtheme.webme.com/img/profile/default.png)
cupacup
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 18:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bnede Bügün Ole Bir Gezdimki Bacaklarım Koptu ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) ______________
Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg |
|
↑
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.11.2010, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
herkese iyi akşamlar arkadaşlar..
şuanda evinin dışında yeni kendi şehrinde olan var mı aranızda?
bayram ziyareti kuzenine,amcasına fln giden yani.. ? ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pcfarenewb2.png) |
|
↑
|
|
-
![rabut](//profile.webme.com/profile/r/rabut/small.png)
rabut
Acemi Üye
|
15.11.2010, 19:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Herkese iyi akşamlar..
Yarın bayram.Bugün pc de çok fazla oturdum,bir de şuna bakın,
Gerçi bu saat bana bile az..Rekor 17 saat ![Mr. Green](//wtheme.webme.com/smiles/icon_mrgreen.gif) ______________ ![](http://rabut.tr.gg/sig.png) |
|
↑
|
|
-
![bs-destek-merkezim](//profile.webme.com/profile/b/bs-destek-merkezim/small.png)
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
15.11.2010, 19:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eskidendi-78 yazmış: Eskiden Daha Canlıydı Sürekli Yazılar Yazılıyordu Günde Nerdeyse 4-5 sayfa yazılıyordu Şimdi kaç gündür Aynı
Bizde canlandırmaya çalışıyoruz ama bunun nedeni önceden yapılan hatalardır. ![Evil or Very Mad](//wtheme.webme.com/smiles/icon_evil.gif) Forumda eğer herkes görevini tam olarak yerine getirse bu şekilde olmazdı. Ama biraz düzelmeler oldu. Yine sohbet kutusuna da baya mesaj gidiyor ve en az 3 günde bir yeni bir başlık açılıyor. ![Wink](//wtheme.webme.com/smiles/icon_wink.gif) ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
-
![arkadasimhayvan](//profile.webme.com/profile/a/arkadasimhayvan/small.png)
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 20:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben papağan almak istiyorum ücret hakkında bilginiz varmı ne kadardır petshoplarda ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.11.2010, 20:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: ben papağan almak istiyorum ücret hakkında bilginiz varmı ne kadardır petshoplarda
150-300
300-500
700-900
olabilir..
cinse göre değişiyordur ama ucuza bulamassın
istersen yarın senin için denizlinin en büyük petshop una sorabilirim.. ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pcfarenewb2.png) |
|
↑
|
|
-
![bs-destek-merkezim](//profile.webme.com/profile/b/bs-destek-merkezim/small.png)
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
15.11.2010, 20:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Muhabbet Kuşu var. Biz de var 1 tane. Hem ucuz hemde konuşuyor. Eğer alıcaksan Jumbo ve erkek olmasına dikkat et. Daha çok kelime konuşuyor. ![Smile](//wtheme.webme.com/smiles/icon_smile.gif) ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 20:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: arkadasimhayvan yazmış: ben papağan almak istiyorum ücret hakkında bilginiz varmı ne kadardır petshoplarda
150-300
300-500
700-900
olabilir..
cinse göre değişiyordur ama ucuza bulamassın
istersen yarın senin için denizlinin en büyük petshop una sorabilirim..
İstanbuldayım ama 500 e kadar alırım ama cinslerinin fiyatlarını sorarsan memnun olurum:) ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
15.11.2010, 20:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Nasıl offline olarak yazabiliyorsun? Bende yazabiliyorum ama siteden siteye geçiş yaparak. Ama senin web siteleri kısmında sadece 1 tane site var. ![Rolling Eyes](//wtheme.webme.com/smiles/icon_rolleyes.gif) ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 20:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
inernette sahibinden satılık 100 tl 70 tl ye güven olurmu bunlara?? ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
15.11.2010, 20:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: inernette sahibinden satılık 100 tl 70 tl ye güven olurmu bunlara??
İnternet'te hiçbir siteye güvenme. Mutlaka bir sorun çıkarır sana. Papağan hastalıklı olabilir. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
|
↑
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 20:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bencede sattığı kuş bide cennet papağanı ve kırmızı kuyruk jagu ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.11.2010, 20:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
internette kendi sitelerimden başka hiçbir siteye güvenmem ben ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) D ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pcfarenewb2.png) |
|
↑
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.11.2010, 20:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: internette kendi sitelerimden başka hiçbir siteye güvenmem ben ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) D
hiç bir siteye güvenmiyorsun ama enaz 800 site ziyaret ediyorsun günde:) ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
15.11.2010, 20:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: bilgisayarfareleri yazmış: internette kendi sitelerimden başka hiçbir siteye güvenmem ben ![Very Happy](//wtheme.webme.com/smiles/icon_biggrin.gif) D
hiç bir siteye güvenmiyorsun ama enaz 800 site ziyaret ediyorsun günde:)
kontrol amaçlı..
içerik nasıl,tasarım güzel mi,sevilen-düzgün bir site mi vs.. ______________ ![](http://img.webme.com/pic/b/bilgisayarfareleri/pcfarenewb2.png) |
|
↑
|
|
|