Yazar |
Mesaj |
-
anadolulular
Uzman Üye
|
14.11.2010, 15:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaslar Neden Baslik acip, ayrica mevcut basliklara yorum atarak forumu senlendirmeyi denemiyorsunuz? |
|
↑
|
|
|
-
konyasekersporlular
Acemi Üye
|
14.11.2010, 15:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: Arkadaslar Neden Baslik acip, ayrica mevcut basliklara yorum atarak forumu senlendirmeyi denemiyorsunuz?
Abime katiliyorum... ______________ Anadolulular// Ua1905uA // YsnSeN |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
14.11.2010, 16:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar film alıcam 4 tane tavsiyeniz varmı komedi + dram +adrenalin +fantastik animasyon ? |
|
↑
|
|
|
-
konyasekersporlular
Acemi Üye
|
14.11.2010, 16:03 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Arkadaşlar film alıcam 4 tane tavsiyeniz varmı komedi + dram +adrenalin +fantastik animasyon ?
Türkler Cildirmis olmali...
Saw Serisini Öneririm... ______________ Anadolulular// Ua1905uA // YsnSeN |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
14.11.2010, 16:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: Arkadaşlar film alıcam 4 tane tavsiyeniz varmı komedi + dram +adrenalin +fantastik animasyon ?
'romantik komedi' var atvsiye ederim.. aşk la ilgili sinem kobal oynuyor ama komediyede giriyor neredeyse filmin hepsi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
14.11.2010, 16:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
İzledim her 2 ve seri filmleri |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
14.11.2010, 16:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: İzledim her 2 ve seri filmleri
kartal göz,kurtlar vadisi gladio,müzede bir gece ? ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
14.11.2010, 16:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: afilliyanlizlik yazmış: İzledim her 2 ve seri filmleri
kartal göz,kurtlar vadisi gladio,müzede bir gece ?
kartal göz ve müzede 1 gece izlendi ama kurtlar vadisi serisini dünyada öleceğimi bilsem izleğeceğim en son seri olur hayatda izlemem |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
14.11.2010, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
|