Yazar |
Mesaj |
-
mistanbul
Uzman Üye
|
06.11.2010, 15:11 (UTC) Mesaj konusu: Yüzonsekiz'le başlayan numaralar ! |
|
|
ZAPLAMANIN TEK NEDENİ!
@gececi40
Afiş reklam niteliğinde olduğundan dolayı kaldırılmıştır.
başlık ismi daha düzenli halde optimize edilmiştir.
Yandaki resmi görür görmez bile bu sayfayı kapatmak aklınıza gelmiş olmalı : ) Televizyonda izlemekten bıktığımız, hatta görür görmez zapladığımız bu reklamların başarı oranları da yadsınamaz derecede fazla diyebiliriz.
Bir reklamın amacı her zaman hedef kitlesinin aklında olmak ve uygun ortamlarda sürekli konuşulmasıdır. “Bilinmeyen Numaralar Servisleri”nin reklamları bu amacına çok rahat ulaşmış görünüyor.
Fozdemir.COM'dan alınarak kısaltılmıştır!
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz ?______________ BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GGTürkçe indirim kodu - English discount codes
رموز الخصم باللغة العربية
En son mistanbul tarafından 06.11.2010 16:00:25 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2010, 15:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
amaç insanların beyninde birşey bırakmak onuda becerdiler 118 80 diye istemesen bile mırıldanıyosun:D ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
06.11.2010, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: amaç insanların beyninde birşey bırakmak onuda becerdiler 118 80 diye istemesen bile mırıldanıyosun:D |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
06.11.2010, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2010, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
118 27 de vardı bi onlar kıvırtmıyordu:Dsonra görünmedi hiç kvıırtmayanın reklamını yayınlamıyolar heralde:D ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
06.11.2010, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: 118 27 de vardı bi onlar kıvırtmıyordu:Dsonra görünmedi hiç kvıırtmayanın reklamını yayınlamıyolar heralde:D
türklerin anlayış biçimini iyi biliyorlar ______________ Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Sıkça Sorulan Sorular Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR. |
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2010, 16:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gececi40 yazmış: arkadasimhayvan yazmış: 118 27 de vardı bi onlar kıvırtmıyordu:Dsonra görünmedi hiç kvıırtmayanın reklamını yayınlamıyolar heralde:D
türklerin anlayış biçimini iyi biliyorlar
bilmez olurlar mı ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
06.11.2010, 17:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
118 80 iyi gidiyor bu aralar..
telekom 118i tek başına idare edemeyince özel şirketlere verdi ama iyi oldu bence.. |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.11.2010, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kazıkmış______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
07.11.2010, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bir yerde okumuştum"118xx aramak Yurt Dışını aramaktan daha ucuzmuş" ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
mistanbul
Uzman Üye
|
13.11.2010, 14:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fayecy yazmış: Bir yerde okumuştum"118xx aramak Yurt Dışını aramaktan daha ucuzmuş" |
|
↑
|
|
|
-
fenerbahcefan12
Aktif Üye
|
16.11.2010, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ege bal reklamı vardı bide.. Arı vız vız vız Arı vız vız vız Ege Bal yiyınııııııızzzz... İnternette aratın inanılmaz komik.. ama şu anda türkiyenin önde gelen bal ürünleriyle aynı fiyata satılıyor.. ______________
SMF , WORDPRESS veya VBULLETİN ' DEN ANLAYANLAR ACİL ULAŞIN BANA..! |
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
19.11.2010, 15:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
mistanbul yazmış: fayecy yazmış: Bir yerde okumuştum"118xx aramak Yurt Dışını aramaktan daha ucuzmuş"
Pek sevindirici değil
______________ |
|
↑
|
|
|
|