Yazar |
Mesaj |
-
forum09
Uzman Üye
|
01.11.2010, 19:09 (UTC) Mesaj konusu: Baba ...! ( Mutlaka Oku ) ...! |
|
|
BABA
Baba Evimizin Direği Altın Gibi Yüreği Eşek Gibi Çalışır Sanki Sağın İneği Ona Biz Baba Deriz O Getirir Biz Yeriz Bulamayız Dünyada Onun Gibi Bir Keriz Varlık Yokluk Bilmeyiz Sıramızı Vermeyiz Siparişler Gelmezse Babamızı Sevmeyiz Hasta Oldum Diyemez Biz Doymadan Yiyemez Ne Mankafa Varlık Yeni Birşey Giyemez Etrafını Sararız Köpek Gibi Dalarız Dediklerimiz Olmazsa Anamızı Salarız BU DEVRİ ALEM DÖNÜYOR MERAK ETME OĞLUM SIRA SANA GELİYOR ...!
Arkadaşlar Gittğim Bir Cafede Gördüm Bu Yazıyı Çıktısını Aldım B-s Halkıyla Paylaşmak İstedim Argo Kelimeler İçeriyor Yanlış Anlamayın...
Kimine Çocukca Gelebir Ama Anlamlı Birşey Olduğunu Düşünüyorum ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2010, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Baba ...! ( Mutlaka Oku ) ...! |
|
|
forum09 yazmış: BABA
Baba Evimizin Direği Altın Gibi Yüreği Eşek Gibi Çalışır Sanki Sağın İneği Ona Biz Baba Deriz O Getirir Biz Yeriz Bulamayız Dünyada Onun Gibi Bir Keriz Varlık Yokluk Bilmeyiz Sıramızı Vermeyiz Siparişler Gelmezse Babamızı Sevmeyiz Hasta Oldum Diyemez Biz Doymadan Yiyemez Ne Mankafa Varlık Yeni Birşey Giyemez Etrafını Sararız Köpek Gibi Dalarız Dediklerimiz Olmazsa Anamızı Salarız BU DEVRİ ALEM DÖNÜYOR MERAK ETME OĞLUM SIRA SANA GELİYOR ...!
Arkadaşlar Gittğim Bir Cafede Gördüm Bu Yazıyı Çıktısını Aldım B-s Halkıyla Paylaşmak İstedim Argo Kelimeler İçeriyor Yanlış Anlamayın...
Kimine Çocukca Gelebir Ama Anlamlı Birşey Olduğunu Düşünüyorum |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
01.11.2010, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: Re: Baba ...! ( Mutlaka Oku ) ...! |
|
|
nurcin-ozer yazmış: forum09 yazmış: BABA
Kimine Çocukca Gelebir Ama Anlamlı Birşey Olduğunu Düşünüyorum
Öncelikle cafe'de gördüğünüzü bizimle paylaşmanız çok güzel bir şey.
Ve de paylaştığınız yazı komik ve argolu olmuş
Babama okutsam ne der acaba?
Ben Komik Olduğu Kadar Anlamlıda Olduğunu Düşünüyorum Her Babanın Başına Mutlaka Gelir ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
01.11.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben babama okuttum güldü afferim oğlum dedi gitti ))
şaka maka bi yana babalar dünyada yavruları için çırpınan en şevkatli insanlardır BENCE. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: Re: Baba ...! ( Mutlaka Oku ) ...! |
|
|
forum09 yazmış: nurcin-ozer yazmış: forum09 yazmış: BABA
Kimine Çocukca Gelebir Ama Anlamlı Birşey Olduğunu Düşünüyorum
Öncelikle cafe'de gördüğünüzü bizimle paylaşmanız çok güzel bir şey.
Ve de paylaştığınız yazı komik ve argolu olmuş
Babama okutsam ne der acaba?
Ben Komik Olduğu Kadar Anlamlıda Olduğunu Düşünüyorum Her Babanın Başına Mutlaka Gelir
Zaten yazılanlara katılıyorum ama çaktırmıyorum ______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler! |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
01.11.2010, 19:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: ben babama okuttum güldü afferim oğlum dedi gitti ))
şaka maka bi yana babalar dünyada yavruları için çırpınan en şevkatli insanlardır BENCE. |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2010, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum09 yazmış: bilgisayarfareleri yazmış: ben babama okuttum güldü afferim oğlum dedi gitti ))
şaka maka bi yana babalar dünyada yavruları için çırpınan en şevkatli insanlardır BENCE.
Yok bu yaşta daha anne hayallerini kurmuyorum
Çocuk felan uff hiç uğraşamam ______________
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
01.11.2010, 19:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: forum09 yazmış: bilgisayarfareleri yazmış: ben babama okuttum güldü afferim oğlum dedi gitti ))
şaka maka bi yana babalar dünyada yavruları için çırpınan en şevkatli insanlardır BENCE.
Çocuk felan uff hiç uğraşamam
Kariyercilersin Anlaşılan İleride Böyle Düşünceni Sanmıyorum Düşünürsende Senin Kararın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2010, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum09 yazmış: nurcin-ozer yazmış: forum09 yazmış: bilgisayarfareleri yazmış: ben babama okuttum güldü afferim oğlum dedi gitti ))
Çocuk felan uff hiç uğraşamam
Kariyercilersin Anlaşılan İleride Böyle Düşünceni Sanmıyorum Düşünürsende Senin Kararın
Eskidende başka düşüncelerim vardı büyüyünce çok büyük konuştuğumun farkına vardım.
Örneğin;
Şu büyüklerin pc'de saatlerce durmasından hiçbir şey anlamıyorum,ben asla oturmam onlar gibi ! demiştim
şimdi ben oturuyorum saatlerce ______________
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
01.11.2010, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@Nurcin-Ozer
Hayatta Olursak Bedava-Sitem Olursa Hayla 20 Sene Sonra Hatırlat Bu Konuştuklarımızı Ozaman Duruma Bakarız ______________ |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.11.2010, 19:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum09 yazmış: @Nurcin-Ozer
Hayatta Olursak Bedava-Sitem Olursa Hayla 20 Sene Sonra Hatırlat Bu Konuştuklarımızı Ozaman Duruma Bakarız
20 sene sonrayı düşünemiyorum , tüylerim diken diken oldu ya ______________
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
01.11.2010, 19:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: forum09 yazmış: @Nurcin-Ozer
Hayatta Olursak Bedava-Sitem Olursa Hayla 20 Sene Sonra Hatırlat Bu Konuştuklarımızı Ozaman Duruma Bakarız
20 sene sonrayı düşünemiyorum , tüylerim diken diken oldu ya |
|
↑
|
|
|
-
teknoabi
Aktif Üye
|
02.11.2010, 09:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|