Yazar |
Mesaj |
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: Kelimelerin gücünü anlamadan, insanlarin gücünü anlayamazsiniz...
|
29.10.2010, 06:56 (UTC) Mesaj konusu: Aşkın yaşı yok [!!] |
|
|
İnternette gezinirken bu notu buldum..
Size komikmi gelir acıklımı gelir bilemem
15 Yaşındaydı .Adı Esrarengiz öğrenciydi lise 1´e gidiyordu.Okuldan akşam üstü dönüyordu eve.Bir akşam üstü okuldan dönüyordu ve o kızı görmüştü.Onu ilk defa görmesine rağmen hemen kanı ısınmıştı ona.Her akşam üstü aynı yoldan geçiyorlardı.Esrarengiz ona aşık olmaya başlıyordu.Ama kız 10 yaşındaydı !!!.Arada 5 yaş fark ve kızın aşkı anlamayacak küçük olduğu halde kızı çok seviyordu.Nasıl ona aşık oldu oda anlayamıyordu bi türlü.Bu olayı çevresine anlayamıyordu çünkü alay konusuydu.Hep içine attı sevgisini.Kız da ondan hoşlanıyordu.Esrarengiz bazen okula gitmez onun sınıfının yanına gider onu görebilmez için saatlerce kapının önünde beklerdi.Kız bazen Esrarengizin yanına gelir onunla sohbet ederdi.Bir kaç ay böyle sürmüştü.Okul yaz tatiline girmek üzereydi.Esrarengiz okulun son gününde sevdiği kızın sınıfının yanına gitmişti.Ama kız ondan utanmaya başlamıştı.Bu durum Esrarengizin canını sıkmıştı.Onunla konuşamıyordu Esrarengiz onu sürekli takip ediyordu.Ve okul kapanmıştı.Esrarengiz onu görebilmek için kızın sürekli olarak geçtiği yolda beklerdi.Ama yaz tatili boyunca hiç dışarı çıkmamıştı.Yaz tatili bitti ve okullar açıldı.Esrarengiz okulun ilk günü için okula doğru yürüyordu.Vee yolda aşık olduğu kızı gördü.Çok sevinmişti sanki haykıracak gibi olmuştu.Uzun zaman sonra tekrar görmüştü.Kız öndeydi Esrarengiz yavaş adımlarla kızı arkadan hayranlıkla izliyordu.Bir anda kız Esrarengizi fark edip arkasınaa döndü kız çok şaşırmış bir yüz ifadesiyle Esrarengize baktı.Esrarengiz hızlı adımlarla oradan uzaklaştı...
Esrarengiz bu durumu bir büyüğüne söylemeye karar vermişti ve büyüğü ona;
´Bak sen ona aşkla bakıyorsun ama o daha aşkın ne olduğunu bile bilmiyor.O sana sevgi beslemiş veya hoşlanmış olabilir.Sevgi hevestir aşk ise ondan ötedir aşk vazgeçilmezden vazgeçmektir.Onu uzaktan sevmelisin.Araya zaman girsin ona aşkı yavaş yavaş anlat.´
Ve Esrarengiz bunu günlerce düşünür onu uzaktan ve büyümesini beklemeye başlamıştı."______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung
En son fayecy tarafından 31.10.2010 09:24:55 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2010, 18:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ee yorum yokmu ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
30.10.2010, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Çok Güzel Ve Etkileyici Birşey.! |
|
↑
|
|
|
-
reklambilgi
Acemi Üye
|
30.10.2010, 19:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Çok saçma bir şey kardeş |
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2010, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: Re: Aşkın yaşı yok [!!] |
|
|
fayecy yazmış: İnternette gezinirken bu notu buldum..
25 Yaşındaydı .Adı Esrarengiz öğrenciydi lise 1´e gidiyordu.Okuldan akşam üstü dönüyordu eve.Bir akşam üstü okuldan dönüyordu ve o kızı görmüştü.Onu ilk defa görmesine rağmen hemen kanı ısınmıştı ona.Her akşam üstü aynı yoldan geçiyorlardı.Esrarengiz ona aşık olmaya başlıyordu.Ama kız 10 yaşındaydı !!!.Arada 5 yaş fark ve kızın aşkı anlamayacak küçük olduğu halde kızı çok seviyordu.Nasıl ona aşık oldu oda anlayamıyordu bi türlü.Bu olayı çevresine anlayamıyordu çünkü alay konusuydu.Hep içine attı sevgisini.Kız da ondan hoşlanıyordu.Esrarengiz bazen okula gitmez onun sınıfının yanına gider onu görebilmez için saatlerce kapının önünde beklerdi.Kız bazen Esrarengizin yanına gelir onunla sohbet ederdi.Bir kaç ay böyle sürmüştü.Okul yaz tatiline girmek üzereydi.Esrarengiz okulun son gününde sevdiği kızın sınıfının yanına gitmişti.Ama kız ondan utanmaya başlamıştı.Bu durum Esrarengizin canını sıkmıştı.Onunla konuşamıyordu Esrarengiz onu sürekli takip ediyordu.Ve okul kapanmıştı.Esrarengiz onu görebilmek için kızın sürekli olarak geçtiği yolda beklerdi.Ama yaz tatili boyunca hiç dışarı çıkmamıştı.Yaz tatili bitti ve okullar açıldı.Esrarengiz okulun ilk günü için okula doğru yürüyordu.Vee yolda aşık olduğu kızı gördü.Çok sevinmişti sanki haykıracak gibi olmuştu.Uzun zaman sonra tekrar görmüştü.Kız öndeydi Esrarengiz yavaş adımlarla kızı arkadan hayranlıkla izliyordu.Bir anda kız Esrarengizi fark edip arkasınaa döndü kız çok şaşırmış bir yüz ifadesiyle Esrarengize baktı.Esrarengiz hızlı adımlarla oradan uzaklaştı...
´Bak sen ona aşkla bakıyorsun ama o daha aşkın ne olduğunu bile bilmiyor.O sana sevgi beslemiş veya hoşlanmış olabilir.Sevgi hevestir aşk ise ondan ötedir aşk vazgeçilmezden vazgeçmektir.Onu uzaktan sevmelisin.Araya zaman girsin ona aşkı yavaş yavaş anlat.´
Ve Esrarengiz bunu günlerce düşünür onu uzaktan ve büyümesini beklemeye başlamıştı."
25 yaşında lise1 e gidio kız 10 yaşında ve arada 5 yaş fark var xd ______________ Dostlarım beni bilir,bende onları bilirim.Başkasının bilmesine lüzum yok!
|
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2010, 21:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
reklambilgi yazmış: Çok saçma bir şey kardeş
Bence saçma değil.Ben o çocuğa acıyorum. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
fayecy
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
30.10.2010, 21:17 (UTC) Mesaj konusu: Re: Aşkın yaşı yok [!!] |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: fayecy yazmış: İnternette gezinirken bu notu buldum..
25 Yaşındaydı .Adı Esrarengiz öğrenciydi lise 1´e gidiyordu.Okuldan akşam üstü dönüyordu eve.Bir akşam üstü okuldan dönüyordu ve o kızı görmüştü.Onu ilk defa görmesine rağmen hemen kanı ısınmıştı ona.Her akşam üstü aynı yoldan geçiyorlardı.Esrarengiz ona aşık olmaya başlıyordu.Ama kız 10 yaşındaydı !!!.Arada 5 yaş fark ve kızın aşkı anlamayacak küçük olduğu halde kızı çok seviyordu.Nasıl ona aşık oldu oda anlayamıyordu bi türlü.Bu olayı çevresine anlayamıyordu çünkü alay konusuydu.Hep içine attı sevgisini.Kız da ondan hoşlanıyordu.Esrarengiz bazen okula gitmez onun sınıfının yanına gider onu görebilmez için saatlerce kapının önünde beklerdi.Kız bazen Esrarengizin yanına gelir onunla sohbet ederdi.Bir kaç ay böyle sürmüştü.Okul yaz tatiline girmek üzereydi.Esrarengiz okulun son gününde sevdiği kızın sınıfının yanına gitmişti.Ama kız ondan utanmaya başlamıştı.Bu durum Esrarengizin canını sıkmıştı.Onunla konuşamıyordu Esrarengiz onu sürekli takip ediyordu.Ve okul kapanmıştı.Esrarengiz onu görebilmek için kızın sürekli olarak geçtiği yolda beklerdi.Ama yaz tatili boyunca hiç dışarı çıkmamıştı.Yaz tatili bitti ve okullar açıldı.Esrarengiz okulun ilk günü için okula doğru yürüyordu.Vee yolda aşık olduğu kızı gördü.Çok sevinmişti sanki haykıracak gibi olmuştu.Uzun zaman sonra tekrar görmüştü.Kız öndeydi Esrarengiz yavaş adımlarla kızı arkadan hayranlıkla izliyordu.Bir anda kız Esrarengizi fark edip arkasınaa döndü kız çok şaşırmış bir yüz ifadesiyle Esrarengize baktı.Esrarengiz hızlı adımlarla oradan uzaklaştı...
Ve Esrarengiz bunu günlerce düşünür onu uzaktan ve büyümesini beklemeye başlamıştı."
25 yaşında lise1 e gidio kız 10 yaşında ve arada 5 yaş fark var xd
Pardon 25 yaşında değil 15 yaşında..Kusura bakmayın.. ______________ Çocukken kendimi yalnız hissederdim; hala öyle hissediyorum çünkü; bazı şeyleri biliyorum ve bunları hiç bilmedikleri yada bilmek istemedikleri anlaşılan insanlara bazı ip uçları vermeye çalışıyorum.
C.Gustav Jung |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:22 (UTC) Mesaj konusu: Re: Aşkın yaşı yok [!!] |
|
|
Bence de saçma değil. Gerçekten aşkın yaşı yok.
Belli sınırlar içerisinde, bunuda belirteyim.______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Helal Sana Knk |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu kişiden kişiye değişir.
Ben kendimden 2-3 yaş büyüklerle çıktım bu ne olacak peki? ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
reklamtam
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: ReklamTam |
|
|
Olabilir Tabikide İşte Sonuç Aşkın Yaşı Yok |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış:
Ben kendimden 2-3 yaş büyüklerle çıktım bu ne olacak peki?
Bence olgunlugada bagli...Olgunsan farketmiyor |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimsitem1993 yazmış:
Genel Anlamda Konuştum Bende 2 Yaş Büyük Biriyle Çıktım Ama Genelde Böyle Oluyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
31.10.2010, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
anadolulular yazmış: benimsitem1993 yazmış:
Bence olgunlugada bagli...Olgunsan farketmiyor
Evet Haklısın ______________ |
|
↑
|
|
|
|