Forum'da ara:
Ara

Düz lsiemi meslek lisesi mi?
Düz
  31%
[ 15 ]
Meslek
  68%
[ 33 ]
Toplam Oylar : 48

Yazar Mesaj
Mesaj11.10.2010, 11:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Meslek Lisesi

Ben meslek lisesini terih edecektim olmadı. Şimdi düz lisede lise 3 ü okuyorum gayet güzel....
http://radyokarabela.tr.gg
Mesaj30.10.2010, 11:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

bence de meslek lisesine git. düz lisede zorlanırsın.

Mesaj30.10.2010, 11:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgisayar derkne ne okucaksın
Mesaj30.10.2010, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bnece Meslek Memnunum Very Happy

Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg
Mesaj27.11.2010, 11:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

melek lisesi daha iyidir senin için... Wink
Mesaj27.11.2010, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadoluya gelmeyin anadoludan bilgisayar mühendisliği deniyeyim dedim olmadı (olmayacak yani-olursada zor..) şuan 9.sınıfım seneye alan derslerini seçicem..

sayısal fln anadoluda çok kazıklıyor..

meslekten daha kolay pc mühendisliği Wink
Mesaj27.11.2010, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgisayarfareleri yazmış:
anadoluya gelmeyin anadoludan bilgisayar mühendisliği deniyeyim dedim olmadı (olmayacak yani-olursada zor..) şuan 9.sınıfım seneye alan derslerini seçicem..

Anadolu Lisesi seçin eğer puanınız yetiyorsa. Dersler ağır ama eğer anadolu lisesinin verdiklerini alıp biraz da çalışırsanız ÖSS'den iyi bir puan alırsınız. Wink
Ben de Anadolu Lisesi'ndeyim ve eğitim gerçekten çok ağır. Şimdi bir ara verdim ve 2 dakika sonra tekrar çıkmam gerekiyor. Confused
Mesaj27.11.2010, 14:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

bilgisayarfareleri yazmış:

bende anadolu lisesinde seneye dil seçicem olursa kazanabilirsem de iyi üniversitelerin pc bölümüne gidicem...((yabancı dil lazım olabilir diye dili seçicem))
Mesaj01.12.2010, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben Meslek Anadoluya gidiyorum yani meslek oluyor herhalde. Meslek Lisesi Grafik ve Fotoğrafcılık alanı Smile okuyorum.
Mesaj02.12.2010, 13:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

cupload yazmış:
Ben Meslek Anadoluya gidiyorum yani meslek oluyor herhalde. Meslek Lisesi Grafik ve Fotoğrafcılık alanı Smile okuyorum.

Hangi Okul !

Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg
Mesaj13.03.2011, 18:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben fethiye anadolu lisesine gidiyorum.
Ve şu anda yalime yanıyorum çünkü pc bağımlısıyım ve hiç ders çalışmıyorum.
ama meslek lisesine gitmiş olsaydım.
bilgisayarın başında geçirdiğim vakitler kayıp değil kazanç olacaktı. anlatabiliyormuyum Smile

birde anadoluya veya düze gideceksen çok çalışacaksın ..(ders çalışmayı seviyor olman lazım)
Mesaj14.03.2011, 14:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Meslek Lisesi / Mobilyadayık Ama Gönlümüz Bilgisayarda Rolling Eyes
Mesaj14.03.2011, 16:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Meslek Lisesi Endüstiryel Elektornik Wink
Mesaj16.03.2011, 18:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Meslek lisesine giderseniz webtasarım okursunuz mezun olduktan sonra 4 yıllık üniversiteye gitme şansın var üniversite bitince Web tasarım hocası oluyosun.

Düz lise diye bir şey kalmayacak zaten bütün düz liseler anadolu veya,turiz-sağlık lisesi olacak.Sbs puanın iyi değilse zaten anadolu lisesini tutturamazsın.Bu nedenle size en yakın düz liseye gitmek zorundasın.O da diploma puanıyla alır.Düz lisede bir kere temel eğitimin iyi olacak.İlkokuldan öğrendiklerin çok olacak,bilgili olacaksın,eğer temel eğitim sağlam değilse hiç düşünmeden mesleği seç.Eğer iyi veya ortaysa 9.sınıfı rahat geçersin.Çünkü 9.sınıfta dil anlatım,edebiyat,Matematiğin bazı konuları,geometrinin bazı konuları,sağlık,din,tarih,işte bu derslerde ilkokuldaki bilgilerinizi kullanacaksınız.Matematik ve geometri hariç Diğer derslerin konusnu zaten Orta okulda bildiğiniz şeylerden oluşuyor.

Son olarak 9.sınıf fazla zor değil,10,11,12 sınıfta rahat edersiniz.Birde Düz lisede web tasarım okumak için fen alanını seçmeniz gerekmektedir.Benim tavsiyem.Web tasarım okumayın yazılım okuyun çünkü webmasterlikte iş yok,yazılım okursunuz zaten yazılım okuyanların çoğu webmasterlıkta yapıyor.Bunları nerden biliyorum diye soracaksınız ,tanıdığım bir çok abim var onlardan bilgi sahibiyim.
Önceki mesajları göster: