Mükemmel |
|
Toplam Oylar : 6 |
|
Yazar |
Mesaj |
-
pvpnin-adresi
Acemi Üye
|
28.10.2010, 11:31 (UTC) Mesaj konusu: Sitem Nasıl |
|
|
Arkadaşlar Ben Metin2 Sitesi Açdım Sitem nasıl
@gececi40
site linki vermek yasaktır...Link kaldırılmıştır..
En son pvpnin-adresi tarafından 28.10.2010 12:05:07 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
28.10.2010, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarımı değiştir css ye geç... ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
grafick
Acemi Üye
|
28.10.2010, 17:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Css senin için zor flash tasarım yap ______________ Ban almak istiyorsanız : Forum kurallarına uyun ) |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
28.10.2010, 17:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
grafick yazmış: Css senin için zor flash tasarım yap
Zor diye bir şey yoktur. Kendimi övmek gibi olmasını istemem ama forumla tanışmadan önce bildiğim her şeyi ben kendi imkanlarımla öğrendim. Zor olan şey sadece bedava sitem imkanları ile yapılamayacak şeylere denir diye düşünüyorum.
İyi Forumlar! ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
grafick
Acemi Üye
|
28.10.2010, 17:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bs-destek-merkezim yazmış: grafick yazmış: Css senin için zor flash tasarım yap
Zor diye bir şey yoktur. Kendimi övmek gibi olmasını istemem ama forumla tanışmadan önce bildiğim her şeyi ben kendi imkanlarımla öğrendim. Zor olan şey sadece bedava sitem imkanları ile yapılamayacak şeylere denir diye düşünüyorum.
İyi Forumlar!
Ya arkadasım ne diyorsun sen ?
adam yeni başlamış css yapsa ne kadar yapıcak mantıklı olun biraz.
ilk okul 1. sınıfa baslayan cocuk lise 1 e baslasın kendi imkanlarıyla toparlar her sey adım adım su an onun için en iyisi bedava-sitemin flash tasarımı BENCE diyorum ______________ Ban almak istiyorsanız : Forum kurallarına uyun ) |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
28.10.2010, 17:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama zor diye bir şey yoktur. O da foruma bakarak öğrenir zaten. Sana tavsiyen pvp... css'yi öğrenene kadar şablon kullan.Senin için daha kolay olacağını düşünüyorum. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
arkadasimhayvan
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
28.10.2010, 18:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
css kullan zor la ne alaka sonra bidaha nasıl örencek bende kimseden destel almadan uraştım oldu |
|
↑
|
|
|
-
ultraslannn-gs
Uzman Üye
|
28.10.2010, 18:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadasimhayvan yazmış: css kullan zor la ne alaka sonra bidaha nasıl örencek bende kimseden destel almadan uraştım oldu
türkçe konuşmayı öğrende css i sonra öğrenirsin tamam mı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
pvpnin-adresi
Acemi Üye
|
29.10.2010, 05:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ben daha yenı baslamadım arkadaslar sadece yedek sıte yapıyorum . ______________ Bnm Forum İmzam Yoq İste Taam mı ?? |
|
↑
|
|
|
|