Yazar |
Mesaj |
-
sena-maron
Acemi Üye
|
27.10.2010, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: matematik proje ( yardım bekleniyor ) |
|
|
arkadaşlar ben matematik projesi için etütlere katılıyorum ama halen aklımda bi proje yok. rica ediyorum bana yapabileceğim şeyler söyleyin ben de geliştirmeye çalışıyım...
En son sena-maron tarafından 29.10.2010 00:46:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
27.10.2010, 16:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kaçıncı Sınıf ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sena-maron
Acemi Üye
|
27.10.2010, 16:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
7. sınıf ama her türlü konu olabilir. çünkü yarışmaya katılcaz. araştırma yapıp geliştirmeyi düşünüyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
27.10.2010, 16:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sena-maron yazmış: 7. sınıf ama her türlü konu olabilir. çünkü yarışmaya katılcaz. araştırma yapıp geliştirmeyi düşünüyoruz.
webmaxer arkadaşım ve ben anadolu lis.1 . sınıf öğrencisiyiz her türlü yardımcı olmaya hazır:ız-ım farketmez. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sena-maron
Acemi Üye
|
27.10.2010, 16:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
teşekkür ederim. aslında matematiğim güzel ancakg rup arkadaşımla ne yapacağımız hakkında bi fikre sahip olamadık bu yüzden sizlerden yardım alabileceğimizi düşünüyoruz. |
|
↑
|
|
|
-
webmaxer
Uzman Üye
|
27.10.2010, 16:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: sena-maron yazmış: 7. sınıf ama her türlü konu olabilir. çünkü yarışmaya katılcaz. araştırma yapıp geliştirmeyi düşünüyoruz.
webmaxer arkadaşım ve ben anadolu lis.1 . sınıf öğrencisiyiz her türlü yardımcı olmaya hazır:ız-ım farketmez.
Evet Kardeşim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sena-maron
Acemi Üye
|
30.10.2010, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten çok iyisiniz ancak bir an önce bana yardımcı olursanız sevincem çünkü salı gününe kadar bir fikir sahibi olmam lazım :S |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
30.10.2010, 16:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sena-maron yazmış: gerçekten çok iyisiniz ancak bir an önce bana yardımcı olursanız sevincem çünkü salı gününe kadar bir fikir sahibi olmam lazım :S
Bende matematik proheleri var. İstersen sana söylerim ama hocan kabul eder mi bilmiyorum. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
sena-maron
Acemi Üye
|
22.11.2010, 14:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gerçekten iyi olur ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
22.11.2010, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
5 ile bölünmenin kolay bir yolu vardı. Bir araştırmam lazım. Nerey koyduğumu unuttum o projeleri. Koordinat sistemi cetveli yapabilirsin. Çizimi kolaylaştırmak için. Bizden de önceden böyle bir proje istenmişti. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
sena-maron
Acemi Üye
|
25.11.2010, 16:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel fikir ama bu çizim nasıl olacağı hakkında bir fikrim yok ______________
|
|
↑
|
|
|
-
bursaseviye
Acemi Üye
|
26.11.2010, 18:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben matematik öğretmeniyim bana da öğrencilerim böyle bir konuda yardım istemek için geldiler ama yardım etmedim....ben yaparsam ne manası kalır değil mi....buradaki amaç öğrencinin düşünebilme kabiliyetini artırmaktır... |
|
↑
|
|
|
-
sena-maron
Acemi Üye
|
22.12.2010, 16:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
evet doğru hocam. ben de zaten arkadaşımla birlikte bir proje geliştirdim. inşallah dereceye girmeyi hedefliyoruz. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
site-dedikodu
Acemi Üye
|
22.12.2010, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|