admax.com.tr asla çalışmayın bir süre önce burdan siteme reklam aldım ve yayınlamaya başladım 1 ay boyunca hiç ses çıkarmayıp reklamlarımdan kazanç sağladılar
en son ödeme talep ettiğimde bir baktım üyeliğim banlanmış sebepse 2.bir reklam almammış oysaki bu reklam konalı daha 3 gün olmuş ve sadece deneme amaçlı konmuştu,hemen tabiki söleşmeye sarılıyorlar
içeride kendilerine reklam veren firrmalardan aldığı parayı bana yani yayıncı ya ödemeyeceğini söylüyor,yani hakkım olan paranın üzerine yatıyorlar,asla bu raya reklam vermeyin ve almayın ,çünkü paranızı alamazsınız üsütne üstün birde hakarete uğrarsınız
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.