Yazar |
Mesaj |
-
yusufarslan06
Acemi Üye
|
05.09.2010, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: Sitem Google da çıkmadı |
|
|
SİTEMİ AÇTIM GOOGLEYE KAYIT ETTİRDİM
google adworbs ten
2gün oldu yarın 3 gün olcak sitem hala yok nedeni nederi acaba ?
YARDIMLARINIZI BEKLİYORM
@simerweb: Konu başlığınız konuyla ilgili olmalıdır. "slm,yardım,lütfen içeri" vb. gibi şeyler yazmayınız. Ayrıca konu başlığınızı büyük harflerle yazmayınız.
En son yusufarslan06 tarafından 21.10.2010 10:42:00 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
acizaneyolcu
Aktif Üye
|
06.09.2010, 14:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
işlemleri eksiksiz tamamladıysanız google indexler bu 1 gün ve 2 hafta arası değişir sabırlı olun bekleyin |
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ibsnedir
Acemi Üye
|
20.10.2010, 23:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Valla arkadasim Sunu sana soyleyeyim benim eskiden yaptigim bi site vardi 6 aydan fazla oldu halen daha google cikarmadi Simdi ise ( link silinmiştir. ) isimli sitemi eklemisim 1 haftadan fazla oldu google bing yada yahooda halen daha gozukmedi sanirim bunu biraz zamana birakmak gerekiyor bu google ye akil sir ermiyor.
En son ibsnedir tarafından 25.11.2010 11:48:40 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
asyakoleji
Acemi Üye
|
24.11.2010, 18:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Böyle olmamalı ama lütfen yhani |
|
↑
|
|
|
-
furkanaslan61
Acemi Üye
|
27.12.2010, 19:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Ekstraları değiştire gir Meta tagler ekstrasına gir Sitenin Tasvirine Sitenle ilgili kelimeler yaz sitenin yazarına bir isim salla geç
Kutucuğu işaretle.
http://www.google.com.tr/addurl/ Bu adrese gir doldur kaydet de cık 1 - 2 Hafta içinde siten googlede çıkar...
Benim site 1-2 saatte çıkmıştı =)______________ Nerden Nereye ? |
|
↑
|
|
|
-
hizligiris
Acemi Üye
|
30.12.2010, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteni googla da üst sıralarda bulabilmek için bir seo firmasında seo yaptırmalısın |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
30.12.2010, 10:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hizligiris yazmış: siteni googla da üst sıralarda bulabilmek için bir seo firmasında seo yaptırmalısın
Bunlar ücretsiz site için gereksiz bir şey. O kadar parayı host + domain e verip site açılır daha iyi. Siz öncelikli olarak siteni google'Ye kaydedin. Toplistlere kayıt olun. Link ve banner takaslar yapın. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
oqff
Acemi Üye
|
01.01.2011, 21:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
the-nuke yazmış: Sevgili Kardeşim,
Siten google tarafından onaylanmamış ola bilir.Google nin support'u var oraya konu ile ilgili msj at en geç 1 iş günü içinde sana cvp verirler...
Saygılarımla;
Nebi TEKİN
Bencedee:.. |
|
↑
|
|
|
-
gececi40
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
happy-movie
Acemi Üye
|
07.01.2011, 15:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
furkanaslan61 yazmış: Ekstraları değiştire gir Meta tagler ekstrasına gir Sitenin Tasvirine Sitenle ilgili kelimeler yaz sitenin yazarına bir isim salla geç
Kutucuğu işaretle.
http://www.google.com.tr/addurl/ Bu adrese gir doldur kaydet de cık 1 - 2 Hafta içinde siten googlede çıkar...
Benim site 1-2 saatte çıkmıştı =)
Ben de meta taglere girmiştim ve sitelerimin hepsi ön sıralara çıkmıştı kardeş. |
|
↑
|
|
|
-
furkaninwebsitesi
Acemi Üye
|
19.01.2011, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşım Bu Sorun Bendede Vardı Tasarım CSS Olmadığı İçin Veya İçerik Az ve Düzenli Olmadığı İçin Siten Google Eklenmiyo.. |
|
↑
|
|
|
-
Aktif Üye
|
31.01.2011, 14:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
googleye kaydetmek paralımı addurl la ?? ______________