Yazar |
Mesaj |
-
informess
Uzman Üye
|
18.10.2010, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: Ağlama Duvarı |
|
|
Herkes Başından Geçen En Acı Olayı Paylaşsın...
Biz burda dostuz hepimiz arkadaşız ve bazı olayları içinize atmak yerine burada paylaşın...
acılarımız anlattılınca daha fazla hatırlanır ama bizlerde bu olayları okuyunca kendimize bir çeki düzen verelim
eğer boşa mesajlar yazacaksanız yada internetten bulacaksanız boşuna cevap yaz butonuna tıklamayın..
başınızdan geçen en acı olayları ve duygularınızı paylaşın eyyy dostlar...
Bu konu daha önce @mistanbul tarafın'dan açılmıştı. Şimdi buradan devam edelim... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
18.10.2010, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dedemin vefatından önce onunla son bir kez konuşamamam..
Belki O'na karşı çok hatalarım vardı..Belki de yoktu bilmiyorum..
Bir "hakkını helal et" diyemedim ______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
18.10.2010, 13:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
galatasarayy yazmış: Dedemin vefatından önce onunla son bir kez konuşamamam..
Belki O'na karşı çok hatalarım vardı..Belki de yoktu bilmiyorum..
Bir "hakkını helal et" diyemedim
Bende dayım'ın ölümü öncesinde onunla konuşamadım. En son 3 4 gün önce görmüştüm. Kanser hastasıydı ve hayatını kaybetti. Onu son kez görmeyi o kadar çok istemiştimki... ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
18.10.2010, 13:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sevdiğim kızı en yakın dostum onu sevdiği için ona ayarlamıştım.. |
|
↑
|
|
|
-
galatasarayy
Uzman Üye
|
18.10.2010, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"Keşke " kelimesini kullanmayı sevmem ama çok gerekli oluyor bu durumlarda..______________ Ve bazen ; sadece sukût şart olur . Boğazını yırtarcasına susarsın işte . |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
18.10.2010, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
küçükken karşıdan karşıya bisikletle geçerken araba çarpmıştı yaklaşık 6-7 sene önce..
havada 3 kez takla atıp arabanın tamponunun arasında sıkışıp kalmıştı kafam gerisinde ne olduğunu hatırlamıyorum bayıldım sanırım.
allahtan sadece kolum kırılmıştı atlattım bölelikle..
ondan sonra yaşım küçükmüşmüşte babamın beni trafiğe çıkartması yasakmışta bilmem ne suçlu ben olduğum halde babama para cezası kesilmişti..
parasından değilde ona ceza kesilmesine üzülmüştüm..
başka olay:
yine 1-2 sene önce mahallede arkadaşlarla yarışıyorduk bisikletlerle benim o gün ne olduysa yarışasım gelmedi arkadaşlar(5-6 kişi) tutturdular yarışalım diye ..
bende tamam dedim başladık ben en arkadan geliyordum sadece normal sürüyordum onlar 2-3 kişi baya hızlıydılar sonra bir makas(kavşak) her neyse böyle yoğun bir yol ayrımına geldik orada soldan gelen motoru yarışta 1. giden çocuk farkedemedi ondan hızlı geçerim düşüncesiyle dahada hızlandı durmak yerine..
motorunda elinde telefon vardı hızlıydı ve telefonla konuşuyordu.
sonra birden durdum bir baktım çocuk havada taklalar atıp yere düştü adam savruldu...
o anda o kadar korktum ve şok oldum ki ellerim titremeye başladı korkudan birşey yapamadım kıpırdayamadım sonra hemen eve koştum ambulans çağırsınlar diye ambulans geldi aniden aldı topladı götürdü 2 yaralıyıda..
bende öylece bakakaldım :@ ______________ |
|
↑
|
|
|
-
-index-
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: [ ..::: Ankara ::::.. ] Rütbe: [..::Acemi Grafiker::..]
|
18.10.2010, 16:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10 Şubat 2008
Sevgilimi bir tarif kazası sonucu kaybettiğim tarih. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
18.10.2010, 18:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Gerçekten üzücü durumlar.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
18.10.2010, 19:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
"19.08.1999 doğum günümde sevgilimi enkaz altından çıkardıklarını görmek ve cansız bedenine son kez dokunmak " bundan daha kötü bir olay yaşamadım.... |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
18.10.2010, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: "19.08.1999 doğum günümde sevgilimi enkaz altından çıkardıklarını görmek ve cansız bedenine son kez dokunmak " bundan daha kötü bir olay yaşamadım....
Bütün olaylar üzücü ama bu olaya gerçekten üzüldüm. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
75yilyayinveiletisim
Acemi Üye
|
30.10.2010, 07:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
keşke dedemi onu anlayacak kadar fazla görebilseydim ______________ @gececi40
Forum imzanız çok uzun ideal uzunluk 460 |
|
↑
|
|
|
-
75yilyayinveiletisim
Acemi Üye
|
30.10.2010, 07:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: "19.08.1999 doğum günümde sevgilimi enkaz altından çıkardıklarını görmek ve cansız bedenine son kez dokunmak " bundan daha kötü bir olay yaşamadım....
cidden ben de senin için üzüldüm Allah kolaylık versin arkadaşım ______________ @gececi40
Forum imzanız çok uzun ideal uzunluk 460 |
|
↑
|
|
|
-
biltekno-web
Uzman Üye
|
30.10.2010, 10:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
insanlar gerçekten kötü şeyler yaşıyor ama bunları paylaşmak sizi rahatlatıyor mu yoksa tam tersi bende olduğu gibi okurken veya yazarken aklınıza geldikçe rahatsız mı oluyorsunuz? ______________ Siteme yazar arıyorum ..
30 özgün yazı yazana 500 mb host veriyorum . |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
30.10.2010, 18:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biltekno-web yazmış: insanlar gerçekten kötü şeyler yaşıyor ama bunları paylaşmak sizi rahatlatıyor mu yoksa tam tersi bende olduğu gibi okurken veya yazarken aklınıza geldikçe rahatsız mı oluyorsunuz?
Güzel bir soru . Beyin olarak rahatlıyorum, ruh olarak tekrar çöküyorum...______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
30.10.2010, 18:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
biltekno-web yazmış: insanlar gerçekten kötü şeyler yaşıyor ama bunları paylaşmak sizi rahatlatıyor mu yoksa tam tersi bende olduğu gibi okurken veya yazarken aklınıza geldikçe rahatsız mı oluyorsunuz?
Dertler, Paylastikca Azalir...! |
|
↑
|
|
|
|