Yazar |
Mesaj |
-
oyungaleri26
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2010, 07:59 (UTC) Mesaj konusu: sitemi 10 üzerinden değerlendirirmisiniz |
|
|
sitemi değerlendirin ama unutmayın daha yolun başı şuanda sitemde 400 geçik oyun var hepsini teker teker ekledim ve yakın zamanda hit oranım artacak sitemi 10 üzerinden değerlendirirseniz sevinirim
ziyarretçi defterine yazmayı uğraşma______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlyardimcin
Acemi Üye
|
17.10.2010, 08:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
siteni guzel.Fakata ana sayfanizda hep Ben 10 oyunlari var.
10/7 |
|
↑
|
|
|
-
oyungaleri26
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2010, 08:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
daha yeni ekledim oyunları bütün oyun katagorilerini ekledikten sonra ana sayfaya koyucam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.10.2010, 09:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel olmuş fakat üst menüde yazıların başındaki rss simgeleri pek uymamış birde küçük harfle ve yazı tipi olmadığı için çok amatörce duruyor onları düzeltmelisin bence ..
başarılar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2010, 10:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
islamkusagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2010, 10:18 (UTC) Mesaj konusu: Oyun |
|
|
Daha çok işin var bence siteyle.İçeriğini geliştirmelisin.Tasarımın fena değil.Oyun sitesi kuruyorsan bence sadece oyun üzerine odaklanmalısın.Çok daldan dala atlamış bir menü gördüm.Sitenin ismi oyun ama içinde moda,ünlüler vs. gibi bence gereksiz konular var.Yine de en iyi sen bilirsin.Başarılar dilerim... ______________
İnsanlar ikiye ayrılır. Vaktini beşe ayıranlar ve vaktini boşa ayıranlar ...
Necip Fazıl KISAKÜREK |
|
↑
|
|
|
-
liseogrencisi
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
wording
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2010, 14:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
10/6 |
|
↑
|
|
|
-
oyungaleri26
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.10.2010, 14:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar hepinize yorumlarınızdan dolayı teşekkür edyorum en kısa zamanda söyledikleriniz değerlendiricem daha yolun başındayım ilgilendiğiniz için teşekkür ederim iyi eğlenceler ______________ |
|
↑
|
|
|
|