Yazar |
Mesaj |
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
05.10.2010, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kod: .cat:hover {
text-decoration: none;}
bunu css ekle üzerine geldiginde artık çizgi çıkmayacak renginide ekstradan ayarla(:[/b] ______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
endamar
Acemi Üye
|
05.10.2010, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: catlak-site55 yazmış: Yaw belki başka sitesinde kullanacak neden bu kadar kasıyorsun adama istedigini biliyorsan ver bilmiyorsan bırak sorgulama(:
Dostum yardım etmek amacındaydım sormadan durumu nasıl öğrenebilirim. Adamın sitesine giriyorum forumda sorun var diyo sitede foruma tıklıyorum pat başka bi siteye geçiyo. Adam yüzünden kota çürütüyoruz yine diyo ki ; birileri hala başka forumdan bahsediyo falan...
Şekil yapma yeri değil burası site yapma yeri tavrını uslubunu adam gibi koyarsa ortaya bende adam gibi yardımseverliğimi koyarım.
iki sattir söyleyeceğin birşey iki saat konuyu uzatan sensin madem kotaynı çok düşünüyorusn niye lafı uzatıyorusn burası bir forum ve yardım etmek veya almak için burdayız biliyorsan paylaşırsın paylaşmıyacaksan oyalamazsıns enin tavır dediğin ne kusura bakma usta sen kendine alınacak yer arıyorusn heralde yardımını istemiyorum cevapta yazma kotanı çürütme kolay geldin sana |
|
↑
|
|
|
-
endamar
Acemi Üye
|
05.10.2010, 19:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: Kod: .cat:hover {
bunu css ekle üzerine geldiginde artık çizgi çıkmayacak renginide ekstradan ayarla(:[/b]
saol toprağım bi deniyeyim bakalım olay bukadar adam bi çözüm bulacak adam dedikdiye alınıyor herkes bi acayip |
|
↑
|
|
|
-
endamar
Acemi Üye
|
05.10.2010, 19:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: Kod: .cat:hover {
bunu css ekle üzerine geldiginde artık çizgi çıkmayacak renginide ekstradan ayarla(:[/b]
tamam çizgi kalktı saolaısnda rengi ekstralardan ayarlarsın derken tam olarak nasıl olacak bide yazı sitilinide ordan ayarlayabiliyormuyuz yanlız css tema |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2010, 19:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
endamar yazmış: sitereklammerkezi yazmış: catlak-site55 yazmış: Yaw belki başka sitesinde kullanacak neden bu kadar kasıyorsun adama istedigini biliyorsan ver bilmiyorsan bırak sorgulama(:
Dostum yardım etmek amacındaydım sormadan durumu nasıl öğrenebilirim. Adamın sitesine giriyorum forumda sorun var diyo sitede foruma tıklıyorum pat başka bi siteye geçiyo. Adam yüzünden kota çürütüyoruz yine diyo ki ; birileri hala başka forumdan bahsediyo falan...
Şekil yapma yeri değil burası site yapma yeri tavrını uslubunu adam gibi koyarsa ortaya bende adam gibi yardımseverliğimi koyarım.
iki sattir söyleyeceğin birşey iki saat konuyu uzatan sensin madem kotaynı çok düşünüyorusn niye lafı uzatıyorusn burası bir forum ve yardım etmek veya almak için burdayız biliyorsan paylaşırsın paylaşmıyacaksan oyalamazsıns enin tavır dediğin ne kusura bakma usta sen kendine alınacak yer arıyorusn heralde yardımını istemiyorum cevapta yazma kotanı çürütme kolay geldin sana
endamar yazmış: saol toprağım bi deniyeyim bakalım olay bukadar adam bi çözüm bulacak adam dedikdiye alınıyor herkes bi acayip
Kotamı düşünme sen ben kota çürütmek derken sana yardım etmek için sitenle bile alkadar olmak zorundayım onu anlatmak istedim. Yoksa dokunmaz bana dert etme.
Ayrıca arkamda konuşma dostum al bi de burdan yak linler siyah olsun demişsin işine görürse ne ala görmezse kusura bakma yalnız tavırlarını biraz düzelt bence ben burda cevap vermek için senle muhatapsam beni 3.kişi yerine koyma
Kod: .cat:link,.cat:visited {
font-size: 15px;
font-weight: bold;
text-decoration:none;
color:#000000;
}
.cat:hover {
text-decoration:underline;
}
.cat:active {
}
______________ |
|
↑
|
|
|
-
endamar
Acemi Üye
|
05.10.2010, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: endamar yazmış: sitereklammerkezi yazmış: catlak-site55 yazmış: Yaw belki başka sitesinde kullanacak neden bu kadar kasıyorsun adama istedigini biliyorsan ver bilmiyorsan bırak sorgulama(:
iki sattir söyleyeceğin birşey iki saat konuyu uzatan sensin madem kotaynı çok düşünüyorusn niye lafı uzatıyorusn burası bir forum ve yardım etmek veya almak için burdayız biliyorsan paylaşırsın paylaşmıyacaksan oyalamazsıns enin tavır dediğin ne kusura bakma usta sen kendine alınacak yer arıyorusn heralde yardımını istemiyorum cevapta yazma kotanı çürütme kolay geldin sana
endamar yazmış: saol toprağım bi deniyeyim bakalım olay bukadar adam bi çözüm bulacak adam dedikdiye alınıyor herkes bi acayip
Kotamı düşünme sen ben kota çürütmek derken sana yardım etmek için sitenle bile alkadar olmak zorundayım onu anlatmak istedim. Yoksa dokunmaz bana dert etme.
Ayrıca arkamda konuşma dostum al bi de burdan yak linler siyah olsun demişsin işine görürse ne ala görmezse kusura bakma yalnız tavırlarını biraz düzelt bence ben burda cevap vermek için senle muhatapsam beni 3.kişi yerine koyma
}
}
}
eywallh saol usta bukadar basitti yani tavır yapmadım ben belki sen tavır olarak algıladın ama bukadar abartılacak bişey yoktu neyse tekrar teşk ettim |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2010, 19:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dostum uzatmaya gerek yok ewt, ama sabahtan akşama kadar günlük hayatta birde burda bir sürü insanın derdiyle ilgilenince insan hassaslaşıyo. Ben sorunumu söyledim sana ama dert edilecek bi şey değil. Umarım işine yarar kodlar keyfine bak iyi eğlenceler. Bi sorunun olursa ben çoğunlukla buradayım yardımcı olmayı severim bilen bilir zaten.
Kolay gelsin. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
endamar
Acemi Üye
|
05.10.2010, 19:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: Dostum uzatmaya gerek yok ewt, ama sabahtan akşama kadar günlük hayatta birde burda bir sürü insanın derdiyle ilgilenince insan hassaslaşıyo. Ben sorunumu söyledim sana ama dert edilecek bi şey değil. Umarım işine yarar kodlar keyfine bak iyi eğlenceler. Bi sorunun olursa ben çoğunlukla buradayım yardımcı olmayı severim bilen bilir zaten.
Kolay gelsin.
eywallah saolasın bende daha dikkat ederim ozaman:) ha bu kodda yine yazı sitilinide değişebiliyormuyuz mesela Tempus Sans ITC yapabilirmiyiz |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2010, 19:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Al bakalım yazı stili olanı umarı uyar
font-family:"Tempus Sans ITC";
}
}
}
Eğer yazı stilini tanımlaymazsa (Çünkü standart bir stil değil) font-family:"Tempus Sans ITC"; kodundaki yeşil yeri Arial, Helvetica, sans-serif; kodu ile değiştir. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
endamar
Acemi Üye
|
05.10.2010, 19:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oldu çok teşekkürler tekrar tekrar işinden alı koydum seni |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
05.10.2010, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
endamar yazmış: oldu çok teşekkürler tekrar tekrar işinden alı koydum seni
Rica ederim yardımcı olduysam ne güzel işimden alı koymadım işim bu benim ______________ |
|
↑
|
|
|
|