Yazar |
Mesaj |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 07:26 (UTC) Mesaj konusu: Kişisel Web Sitesi - Dğerlendirmelerinizi Bekliyorum... |
|
|
Merhaba arkadaşlar ilk olarak belirteyim ki tasarım yenilendi. İçerikler yeni yeni ekleniyor o yüzden tasarımı değerlendirmenizi istiyorum.
Şimdden teşekkürler...
Tasarım Kodlama ve Geliştirme : ABDD52 & WebTeam52 ' ye aittir.
Webmaster: ABDD52 |
|
↑
|
|
 |
-

08oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
03.10.2010, 07:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel siten var başarılar. ______________ Emirhan Özgür... |
|
↑
|
|
 |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 07:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
08oyun yazmış: güzel siten var başarılar.
Yorum için teşekkürler...  |
|
↑
|
|
 |
-

brisin
Uzman Üye
|
03.10.2010, 07:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel bir site başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
 |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 07:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
brisin yazmış: güzel bir site başarılar
Teşekkür ederim bende başarılar dilerim  |
|
↑
|
|
 |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 07:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yorumlar bu kadar mı? Arkadaşlar emek verdik düşüncelerinizi merak ediyorum gerçekten uzun zaman bekledim sitemin hazırlanmasını. ______________ :: Konuşmak istersin de susar bülbüller boğazında
Tam dokunmak istediğinde o yıldız kayar ufkunda
Ama umudun gittiği seferden dönecektir yakında
Onu her an beklemek inan ki bal tadında :: |
|
↑
|
|
 |
-

upload-ci
Aktif Üye
|
03.10.2010, 07:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Site güzel ama biraz dağınık gibi toparlarsan hüzel olur bence
Başarılar |
|
↑
|
|
 |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 07:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
upload-ci yazmış: Site güzel ama biraz dağınık gibi toparlarsan hüzel olur bence
Başarılar
Tabi toparlarım ama dağınık derken neyi kastettin açıklarsan iyi olur. Bu arada yorumun için teşekkürler  ______________ :: Konuşmak istersin de susar bülbüller boğazında
|
↑
|
|
 |
-

upload-ci
Aktif Üye
|
03.10.2010, 07:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: Site güzel ama biraz dağınık gibi toparlarsan hüzel olur bence
Başarılar
Tabi toparlarım ama dağınık derken neyi kastettin açıklarsan iyi olur. Bu arada yorumun için teşekkürler
Bende anlayışın içi teşekkür ederim fakat siten dağınık işte biraz toparla yani aşağıdaki reklam alanı biraz dağınık durmuş onları kaldırısan daha güzel olur bence
Başarılar. |
|
↑
|
|
 |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 07:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
upload-ci yazmış: hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: Site güzel ama biraz dağınık gibi toparlarsan hüzel olur bence
Başarılar
Tabi toparlarım ama dağınık derken neyi kastettin açıklarsan iyi olur. Bu arada yorumun için teşekkürler
Bende anlayışın içi teşekkür ederim fakat siten dağınık işte biraz toparla yani aşağıdaki reklam alanı biraz dağınık durmuş onları kaldırısan daha güzel olur bence
Başarılar.
Anladım demek istediğini ama tasarımın orjinali böyleydi evet reklamlar biraz kötü ama yakında düzenleme yapılır sanırım. Kendim yapamıyorum webmasterımın halletmesini beklemek zorundayım. Tavsiyem için teşekkür ederim. Kolay gelsin.  ______________ :: Konuşmak istersin de susar bülbüller boğazında
|
↑
|
|
 |
-

upload-ci
Aktif Üye
|
03.10.2010, 08:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: Site güzel ama biraz dağınık gibi toparlarsan hüzel olur bence
Başarılar
Başarılar.
Anladım demek istediğini ama tasarımın orjinali böyleydi evet reklamlar biraz kötü ama yakında düzenleme yapılır sanırım. Kendim yapamıyorum webmasterımın halletmesini beklemek zorundayım. Tavsiyem için teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Benim işim ver tasarım altının kodlarını ben yapıyım eline veriyim P.m den
ok |
|
↑
|
|
 |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
upload-ci yazmış: hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: Site güzel ama biraz dağınık gibi toparlarsan hüzel olur bence
Başarılar
Başarılar.
Anladım demek istediğini ama tasarımın orjinali böyleydi evet reklamlar biraz kötü ama yakında düzenleme yapılır sanırım. Kendim yapamıyorum webmasterımın halletmesini beklemek zorundayım. Tavsiyem için teşekkür ederim. Kolay gelsin.
ok
Teşekkür ederim çalıştığım webmaster arkadaşım var çok kaliteli birisi o ilgilendiği için tek başıma bir karar veremiyorum. ______________ :: Konuşmak istersin de susar bülbüller boğazında
|
↑
|
|
 |
-

hakanpazar
Acemi Üye
|
03.10.2010, 08:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
upload-ci yazmış: hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: hakanpazar yazmış: upload-ci yazmış: Site güzel ama biraz dağınık gibi toparlarsan hüzel olur bence
Başarılar
Başarılar.
ok
Teşekkür ederim çalıştığım webmaster arkadaşım var çok kaliteli birisi o ilgilendiği için tek başıma bir karar veremiyorum. ______________ :: Konuşmak istersin de susar bülbüller boğazında
|
↑
|
|
 |
|