Yazar |
Mesaj |
-
kodunhazir
Aktif Üye
|
01.10.2010, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: İçerik Yenilendi Tasarım Düzenlendi!! |
|
|
Yorumlarınızı Bekliyorum! |
|
↑
|
|
|
-
08oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
01.10.2010, 14:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
içeriklern güzl fakat tasarımın bozuk. içerikler menü altında onu düzeltirsen siten daha güzel olur. başarılar ______________ Emirhan Özgür... |
|
↑
|
|
|
-
upload-ci
Aktif Üye
|
01.10.2010, 14:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım sanki biraz kötü duruyo (: ama içeriklerin güzel (: |
|
↑
|
|
|
-
brisin
Uzman Üye
|
01.10.2010, 14:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tasarım ve içerik iyi başarılar ______________ ► @aydakiayak kullanıcı adıyla İnstagramdayız.Sayfamızı Takip etmeyi unutmayınız. |
|
↑
|
|
|
-
kodunhazir
Aktif Üye
|
01.10.2010, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
08oyun yazmış: içeriklern güzl fakat tasarımın bozuk. içerikler menü altında onu düzeltirsen siten daha güzel olur. başarılar
Tasarım için bi öneriniz vvarmı ? |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
01.10.2010, 18:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın Belli bir kalitesi rengi var o header yerıne koydugun resim renkli hatta web 2,0 style yaptıgın resimden bahsediyorum üvey evlat gibi kalmış tasarımla çok ama çok alakasız olmuş resmen sırıtıyor sag menü sade ama çok şık duruyor bence ______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
01.10.2010, 18:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ve bişe dikkatımı çekti Etiketler ( Tags ) : bölümünü benden çalmışın sadece link degiştirmişin yada çok çok çok büyük tesadüf benim tek tek elle yazdıgım etiketleri sende yazdın aynı sıra ve kelimelerle büyük tesadüf dimi xD______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
kodunhazir
Aktif Üye
|
01.10.2010, 23:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: ve bişe dikkatımı çekti Etiketler ( Tags ) : bölümünü benden çalmışın sadece link degiştirmişin yada çok çok çok büyük tesadüf benim tek tek elle yazdıgım etiketleri sende yazdın aynı sıra ve kelimelerle büyük tesadüf dimi xD
bende senden bakarak yazdım xD Eğer sorun olursa silebilirim emeğine saygım var
ayrıca dediklerini düzelttim iyimi ? |
|
↑
|
|
|
-
08oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2010, 07:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kodunhazir yazmış: 08oyun yazmış: içeriklern güzl fakat tasarımın bozuk. içerikler menü altında onu düzeltirsen siten daha güzel olur. başarılar
Tasarım için bi öneriniz vvarmı ?
tasarım bende bozuk görünüyor. başka bi tasarıma geç veya tasarımını düzent daha iy olur.
=)başarılar ______________ Emirhan Özgür... |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
02.10.2010, 07:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Dostum tasarımın bozuk içerikler tasarımının altında görünüyor. Tavsiyem tasarımını kodlarken internet explorer 8 ve google chrome a göre kodla. Çünkü bu ikisine uydurabilirsen her tarayıcıda düzgün görünür. İnternet Explorer 6 da bile ______________ |
|
↑
|
|
|
-
dukez
Acemi Üye
|
02.10.2010, 09:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarım 10 numara ama şu üst menüyü kaldır.Çok kötü duruyor. ______________ Rapci olmak bir ayrıcalıktır! |
|
↑
|
|
|
-
kodunhazir
Aktif Üye
|
02.10.2010, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: Dostum tasarımın bozuk içerikler tasarımının altında görünüyor. Tavsiyem tasarımını kodlarken internet explorer 8 ve google chrome a göre kodla. Çünkü bu ikisine uydurabilirsen her tarayıcıda düzgün görünür. İnternet Explorer 6 da bile
haklısınız ben sadece firefox a göre ayarladım. Ama onu nasıla ayarlıycam hem expoler hem firefoxda? benim hiç bi bilgim yok okunuda |
|
↑
|
|
|
-
kodunhazir
Aktif Üye
|
02.10.2010, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dukez yazmış: Tasarım 10 numara ama şu üst menüyü kaldır.Çok kötü duruyor.
renk olarakmı kötü ? |
|
↑
|
|
|
-
kodunhazir
Aktif Üye
|
02.10.2010, 14:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: Dostum tasarımın bozuk içerikler tasarımının altında görünüyor. Tavsiyem tasarımını kodlarken internet explorer 8 ve google chrome a göre kodla. Çünkü bu ikisine uydurabilirsen her tarayıcıda düzgün görünür. İnternet Explorer 6 da bile
bunu söylediğin iyi oldu dostum . Uyardığın için teşekür ederim. Senin Sayende Hallettim
Sitem explorer de de güzel çalışıyor : |
|
↑
|
|
|
-
kodunhazir
Aktif Üye
|
06.10.2010, 12:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|