Yazar |
Mesaj |
-
bycity
Aktif Üye
|
29.09.2010, 18:47 (UTC) Mesaj konusu: Modlar bakarsa sevinirim |
|
|
merhaba Arkadaşlarr benim bır sorum olcakk soruylaa mod arkadaşlar ılgılnırse sevinirim.. sorum su :
Ben sıtemın uzantısını yanee Tr.gg alan adı yerıne .com Veya .Net yapmak ısrıyorumm ucretlı oldunu bılıyorum ama .net alına cevirsem bn sıte uzantımı reklamıda kaldırabılıyım ? |
|
↑
|
|
|
-
hituzmani
Acemi Üye
|
29.09.2010, 19:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o sisteme geçiş yapılacak almanyada yapıldı türkiyede de geçilecek ozaman yaparsın ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
29.09.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hituzmani yazmış: o sisteme geçiş yapılacak almanyada yapıldı türkiyede de geçilecek ozaman yaparsın |
|
↑
|
|
|
-
hituzmani
Acemi Üye
|
29.09.2010, 19:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hayır reklam kalkmaz arkadasim o arkadas diorki bs hostu üzerine ücretli domain alacam diyor ... yani onu alsa yine reklamlar olur ama premium paketler gelince onlara çare olacak reklamsız kendi siteni istiyorsan tavsiyem git ücretli host domain al ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
29.09.2010, 19:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bende reklamlar kalkmaz diye biliyorum. Örnek olarak bir arkadaşın sitesini söyleyebilirdim ama reklam olmasın. O arkadaş .net uzantılı domain almış ve reklamı hala sitesinde var.
Belirtildiği gibi premium paketler gelecek ve bu sorun ortadan kalkacak ama ben bs nin premium sistemine para vereceğime gider arkadaşın dediği gibi paralı host domain paketleri var onlardan alır kendi sitemi kendim kurarım.
Ama ben site kuramadığım için paralı siteye geçiş yapmıyorum şimdilik ______________ |
|
↑
|
|
|
-
x1oyun
Aktif Üye
|
29.09.2010, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hituzmani yazmış: hayır reklam kalkmaz arkadasim o arkadas diorki bs hostu üzerine ücretli domain alacam diyor ... yani onu alsa yine reklamlar olur ama premium paketler gelince onlara çare olacak reklamsız kendi siteni istiyorsan tavsiyem git ücretli host domain al
onun zaten ücretli hostu var ayrıca hem para vermek hemde reklamın durması mantıklı mı sence? |
|
↑
|
|
|
-
bycity
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bsyarislari
Acemi Üye
|
30.09.2010, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba
Gördüğün siteyi supporta bildirirsen kapatılır.domaini bs den almıyorsunuz ki reklam kalksın. bi domain şirketinden alıp yönlendiriyorsun.ve sitenin tüm sayfalarında link www.siteadı.net olarak gözüküyor.senin bahsettiğin şeyi ancak türkiyeye bs premium gelirse yapabilirsin.başka şekilde reklam kaldırırsan siten silinir.yani söylediğin şey şuanda mümkün değil. |
|
↑
|
|
|
-
bycity
Aktif Üye
|
30.09.2010, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bsyarislari yazmış: Merhaba
Gördüğün siteyi supporta bildirirsen kapatılır.domaini bs den almıyorsunuz ki reklam kalksın. bi domain şirketinden alıp yönlendiriyorsun.ve sitenin tüm sayfalarında link www.siteadı.net olarak gözüküyor.senin bahsettiğin şeyi ancak türkiyeye bs premium gelirse yapabilirsin.başka şekilde reklam kaldırırsan siten silinir.yani söylediğin şey şuanda mümkün değil.
Her önüne Gelen Cevap yazmışda Kardeşim Allah aşkına bi okuu anlmaya Calış yha :S
Diorumm kı domain vee host Bs den alınmışş diorumm sen ne diosun :S |
|
↑
|
|
|
-
imagerial
Uzman Üye
|
30.09.2010, 16:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu mümkün.
Eğer yeni sistem gelirse, gelebilirse böyle bir imkanınız var. Sitenizin uzantısını değiştirmenizin yanında reklamlarıda kaldırabilirsiniz. Bunun için ek bir ücret alıcaklardır. Şikayet edildiği taktirdede bir sorun olmaz. ______________ |
|
↑
|
|
|
|