bı sorunum var yardım edersenz senırm..
ben her haber yayınladıgımda her haber ıcın bı sayfamı acmam gerekıcek. eger ole ıse bu sayfaları sadece benm gorupde zıyaretcılerın gorememesını ıstıyorum cunku 100 lerce sayfa olucak ve kotu bı goruntu olucak.umarım anlatabılsımdır.. ______________
bı sorunum var yardım edersenz senırm..
ben her haber yayınladıgımda her haber ıcın bı sayfamı acmam gerekıcek. eger ole ıse bu sayfaları sadece benm gorupde zıyaretcılerın gorememesını ıstıyorum cunku 100 lerce sayfa olucak ve kotu bı goruntu olucak.umarım anlatabılsımdır..
zaten menü gizleme kodu kullanmışsın senin açtığın sayfaları sen sitene o sayfanın linkini koymassan göremez zaten sayfaları köprü oluşturabilirsin 1 2 3 4 5 yazıp her rakama bir sayfa url sini köprü yapabilirsin dediğinden bunu anladım kolay gelsin ______________ @simerweb
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir.
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.