Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj25.09.2010, 07:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

eflatun- yazmış:
İşim sebebi ile geç çıkıyorum fabrikadan... Ve 8 km yol bir kaç ışık iki mezarlık bir bisiklet birde ben düşünün artık gerisini... Her akşam macera Razz

Ne Maceraymış Mr. Green Mr. Green

" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. "
Mesaj25.09.2010, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

hiç Unutmuyorum Askerdeydim Ben Askerligim 4x4 Şöförü Olarak Yaptım 7 gün 24 Saat Vatan İçin koşturuyordum Gündüzüm Gecem Belli Degildi Boşluk Buldugumda Koşuga Gider Yatardım Kimse Bana Bişe Demezdi Yine Bir gün Yattım Botla Artık Rüyamı Agırlık mı Yada Uykusuzluk mu bilemiyorum Uyandım Ama Kalkamıyordum yataktan kolumu kaldıramıyordum kalbim hızlı atmaya başladı sanki rüyaydı sonra aklıma kesin ben öldüm ya diyorum tüh ya çokta gençtim felan aklımdan geçiriyorum nasıl öldümü düşünüyorum derken kalk yangın var araba çek diyen devremi duyunca dünya benim oldu rüyaymış ama sanki gerçek gibiydi ilk defa sevinerek araba çekmiştim (:

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj25.09.2010, 09:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

En çok korktuğun an !

Ttnet faturasının geldiği günler.Her ay korkarım.
Mesaj01.10.2010, 15:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

3-4 yıl once felan bir gece film izliyordum(korku) tabi korku oldugu için korka korka izliyormsaat 24:00-01 arası filmde heycanlı bir yerde bir anda bi telefon çaldı. çok kormustm . =)

-----

ayrıca okulda yazılılardan kötü not alırsam eve gelmeye korkuyorum. )
Mesaj01.10.2010, 15:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben arkadaşlarımla yolda yürürken tabi yola çıkmadan korku filmi izlemiştik bizde her neyse yolda yürürken bütün derisi soyulmuş köpek önümüze aniden atladı.İkimizde çok korktuk ve napıcağımızı bilemedik.Her neyse köpek bize bakıyor biz ona bakıyoruz organları nerdeyse düştü düşücek ynai o kadar pis bir hale gelmiş :S sonra benim arkadaş diyorki : kanki hakkını helal et buraya kadarmış (: İşte o zamandan belli çocuk köpek görünce bir şekil oluyor Very Happy
Mesaj01.10.2010, 15:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

upload-ci yazmış:
Ben arkadaşlarımla yolda yürürken tabi yola çıkmadan korku filmi izlemiştik bizde her neyse yolda yürürken bütün derisi soyulmuş köpek önümüze aniden atladı.İkimizde çok korktuk ve napıcağımızı bilemedik.Her neyse köpek bize bakıyor biz ona bakıyoruz organları nerdeyse düştü düşücek ynai o kadar pis bir hale gelmiş :S sonra benim arkadaş diyorki : kanki hakkını helal et buraya kadarmış (: İşte o zamandan belli çocuk köpek görünce bir şekil oluyor Very Happy

=) .d
Mesaj16.10.2010, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

beni de kuzim 5 yaşlarında iken çok korkutmuştu. ölünce iskeletler falan gelcek diye. o gündn beri nerde iskelet lafı geçse susun diyorum. en kötü yanı fen derslerinde iskelet görmek oluyo. neyseki eskisi kadar kormuyorum.

eskisi kadar korkmuyorum lafına inanmayın çünkü geçenlerde film izlerken iskelet vardı bi çığlıkla tüm evi ayağa kaldırdım. :S
Mesaj16.10.2010, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

En cok korktugum an bundan yillar önce 8 yasindayken 2 katli bir evin üzerine tirmanmistim ve o evde kimse yasamiyordu.Icine girmek istedik arkadaslarla.En yukarisina ben ciktim ve balkona girdim.Sonra merdiven düsdü ve sahtekar dostlar kacti Mr. Green Bende atlamak zorunda kaldim ve atlayinca bacagim kirildi. O anda ölecegim diye cok korkmustum. Razz
Mesaj23.10.2010, 07:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
BEN EN ÇOK KORKTUĞUM ANI HATIRLAMIYORUM
Mesaj24.10.2010, 19:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kablolar Nedeniyle İnternetin Çalışmadığı Gün (Sonunda Çözdüm xD )
Mesaj24.10.2010, 19:36 (UTC)    
Mesaj konusu: ReklamTam

anadolulular yazmış:
En cok korktugum an bundan yillar önce 8 yasindayken 2 katli bir evin üzerine tirmanmistim ve o evde kimse yasamiyordu.Icine girmek istedik arkadaslarla.En yukarisina ben ciktim ve balkona girdim.Sonra merdiven düsdü ve sahtekar dostlar kacti Mr. Green Bende atlamak zorunda kaldim ve atlayinca bacagim kirildi. O anda ölecegim diye cok korkmustum. Razz

Baya Kötüymüş Ve Korkunç Yani Korkan İnsan
Mesaj04.11.2010, 19:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim rüyalar hiç değişmiyor dizi gibi her yattığımda geçen rüyamın devamını görüyorum:D arada bir kanal değişiyorum farklı dizi oluyor niye böyle anlamıyorum Confused
Mesaj04.11.2010, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Selamlar!..

programyapmak yazmış:
gececi40 yazmış:
Matematik dersinde

hocanın tüm sınıfı sırasıyla tahtaya kaldırıp problem çözdürmesi

ve sıranın bana doğru yaklaştığını görmek

samimi söylüyorum en çok kortuğum anlardır Smile

Mr. Green Mr. Green

Hiç güleceğim yoktu güldürdün beni ya!..

beni öğretmen kaldırmıo kaldırsın die uğraşıorum Very Happy
benim se sözel derslerde sözlü sırasının bana yajklaştını görmek Very Happy
Mesaj04.11.2010, 20:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

herseyibilenadam yazmış:
En çok korktuğun an !

Ttnet faturasının geldiği günler.Her ay korkarım.

Bende 2 ay üst üste kotayı aşınca eve baya yüklü faturalar gelmişti.
Mesaj06.11.2010, 10:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir keresinde sabaha kadar bilgisayarın başında kalmışım.Ve öğlen okula gittim.Matematik dersinde uyuya kalmışım 20 dk falan uyuşum.Bütün arkadaşlarım bana gülüyordu.Beni arkadaşım kaldırmıştı ve etrafıma baktım herkes bana gülüyor.Hocanın haberi yoktu o an.Ben uykuda evde olduğumu sanıyordum aniden sınıfın ortasında uykudan kalkınca bir garip korku geldi Smile