Yazar |
Mesaj |
-
thesinemaa
Acemi Üye
|
21.09.2010, 18:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar 1.cisi herkes çok cancanlı bir şekilde 1.mankeni eleştri yağmuruna tutmuşsunuz yok tipsiz yok o erkek se ben melegim yok söyle böyle, nedir sizin derdiniz, ne yani kıskanclık mı var? anLamadım
Adam cıkmıs yarısmasına 1.olmus gelmiş okadar milyon insanın gözü körde sizinki acık mı ?
1.mankene okadar yakısıklı demiyorum ama böyle artist konusanlar da Photoshopsuz resimlerini koysunlarda görelim bakalım tipinizi.
Adam yakısıklı degil tipsiz diyosunuzda,19 yasında ki bu cocuk'un vücut diksiyonu sizin tipinize bedel
Bakalım kimler erkeksi yüzlerini koycak buraya?
İyi forumlar.. |
|
↑
|
|
|
-
e-photoshopar
Acemi Üye
|
22.09.2010, 08:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
______________ |
|
↑
|
|
|
-
08oyun
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
22.09.2010, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: Bunu 1. secen Juri kesin görme sorunu var abı bu cocuk manken felan olamaz (:
haklsn jüri bi doktoro gtse iyi olr. ______________ Emirhan Özgür... |
|
↑
|
|
|
-
paylasim-agi
Acemi Üye
Konum: [ ..::: AnKaRa ::::.. ] Rütbe: [ ..:: BaşKaN ::.. ] Durumu: [..::Mutlu ::..]
|
22.09.2010, 11:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: Bunu 1. secen Juri kesin görme sorunu var abı bu cocouk manken felan olamaz (: |
|
↑
|
|
|
-
herseyibilenadam
Acemi Üye
|
22.09.2010, 15:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
thesinemaa yazmış: Arkadaşlar 1.cisi herkes çok cancanlı bir şekilde 1.mankeni eleştri yağmuruna tutmuşsunuz yok tipsiz yok o erkek se ben melegim yok söyle böyle, nedir sizin derdiniz, ne yani kıskanclık mı var? anLamadım
Adam cıkmıs yarısmasına 1.olmus gelmiş okadar milyon insanın gözü körde sizinki acık mı ?
1.mankene okadar yakısıklı demiyorum ama böyle artist konusanlar da Photoshopsuz resimlerini koysunlarda görelim bakalım tipinizi.
Adam yakısıklı degil tipsiz diyosunuzda,19 yasında ki bu cocuk'un vücut diksiyonu sizin tipinize bedel
Bakalım kimler erkeksi yüzlerini koycak buraya?
İyi forumlar..
Dostum sorun ne? Yoksa birinci olan senin akraban mı? |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
22.09.2010, 15:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bak Bilader B Cocogu Bu Kadar Savunduguna Göre Resimdeki Çakma Manken Sensin(: Şu Yarışmanın Linkini Kaynagını Ver Bakalım Hele Jüriye Katılanlara Belki Diger Mankenlerin Kolu Bacagı yok Ondan Birinci Oldu Ve Buraya Resim Koymuyorum Benim Merak Ediyorsan Sitemde Facebook Baglantım Var Allaha Şükür Fizigimde Boyumda Tipimde Bu kazmaya pardon mankene Beş Çeker(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
23.09.2010, 15:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bu forum bu kadar mı düştü ya?
Arkadaşım;
Bize bu haberin kaynağını gösterirsen sevinirim.
Heeh, tutupta Blog vs. verme! (İnanmam!)
Bu haberin bize gerçek olduğunu ispatla, isteyen istediği resmini koyar.
Çok merak ediyorsan kullanıcıların resimlerini, özelden Facebook Profil Linklerini iste.Eğer yoksa bir yerden ulaştırır resmini.(O senin problemin.)
Banada bu 1'nci Resimde ki kişi senmişsin gibi geliyor.
Bu kadar arka çıktığına göre...
Elin adamı olsaydı umursamazdım ben.
Yada yakın çevrenden biride olabilir.
+
Hiç bir kullanıcı, fotoğraflarını buraya eklemek zorunda değil.
Sen eğer bu haberi paylaşırken, Milliyet,Hürriyet,Zaman vb. sağlam kaynak verip paylaşsaydın, bu kadar tepki alamayabilirdin...(Tahmin bu tabiki.)
Hatayı her zaman karşıda değil, bazen de kendinde aramalıdır insan.
Elbet kullanıcılar ağır ithamlarda bulunmuş olabilirler ama onlarda, bu tepkiye karşılık verilmiş bir cevaptır.______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
wwe-smackdown11
Aktif Üye
|
24.09.2010, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: Bunu 1. secen Juri kesin görme sorunu var abı bu cocouk manken felan olamaz (:
bencede yakışıklı değil ben evren 1.si olurum yaw 2 daha yakışıklı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
vidobu
Acemi Üye
|
24.09.2010, 15:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: Bunu 1. secen Juri kesin görme sorunu var abı bu cocouk manken felan olamaz (: |
|
↑
|
|
|
|