Yazar |
Mesaj |
-
pasaoren
Aktif Üye
|
20.12.2008, 07:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eyw teşekürler arkadaşlar süper yorumlar ______________ |
|
↑
|
|
|
-
legendhacking
Acemi Üye
|
19.09.2010, 11:47 (UTC) Mesaj konusu: Kırılamayan şifre yoktur |
|
|
BS siteleri hacklenemez diyorsunuz da genelde çoğu kişi 123456 tarzında ya da her yerde kullandığı şifrenin aynısını kullandığı için ciddi bir güvenlik sorunu ortaya çıkıyor.Mesela çok güvendiğiniz bir arkadaşınıza (aynı zamanda hacker olduğunu bilmediğiniz bir arkadaşınıza) online oyun hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini kasması için verince o da ne düşünüyor,bu şifreyi her yerde kullandığınızı.Ve bu genellikle oluyor.Sonra da o arkadaşınız sitenize giriyor,ayarlardan emailinizi değiştiriyor ve sonra aynı yolla şifrenizi değiştirdikten sonra bir güzel index çekiyor.Ertesi gün de siz "aman allahım sitem hacklenmis napicam simdi?!" moduna geciyorsunuz ve diger her seyiniz de aynı yolla hacklendikten sonra o arkadasiniz ortadan gizemli bir şekilde kayboluveriyor.Bana ÖM yoluyla bu şikayetler az gelmedi tüm arkadaşlarım yolluyorlar bu şikayetleri.O yüzden her yerde aynı şifreyi yada her yerde 123456 tarzında kolay şifreleri kullanmayın.Çünkü tüm saldırganların öncelikle denediği şifre ya şarkılarına deli olduğunuz ünlü şahıs,ya kullanıcı adınızın aynısı ya da 123456 tarzında kolay şifreler oluyor çünkü ben şu ana kadar şifreye 123456,arkadaşımın sevdiği ünlü yada en sevdiği şarkı tarzında şeyleri girerek çok arkadaşımın msnine girdim.(araştırma amaçlı olarak).Bu yüzden şifre seçerken felan dikkatli olun benden söylemesi |
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.09.2010, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: Re: Kırılamayan şifre yoktur |
|
|
legendhacking yazmış: BS siteleri hacklenemez diyorsunuz da genelde çoğu kişi 123456 tarzında ya da her yerde kullandığı şifrenin aynısını kullandığı için ciddi bir güvenlik sorunu ortaya çıkıyor.Mesela çok güvendiğiniz bir arkadaşınıza (aynı zamanda hacker olduğunu bilmediğiniz bir arkadaşınıza) online oyun hesabınızın kullanıcı adı ve şifresini kasması için verince o da ne düşünüyor,bu şifreyi her yerde kullandığınızı.Ve bu genellikle oluyor.Sonra da o arkadaşınız sitenize giriyor,ayarlardan emailinizi değiştiriyor ve sonra aynı yolla şifrenizi değiştirdikten sonra bir güzel index çekiyor.Ertesi gün de siz "aman allahım sitem hacklenmis napicam simdi?!" moduna geciyorsunuz ve diger her seyiniz de aynı yolla hacklendikten sonra o arkadasiniz ortadan gizemli bir şekilde kayboluveriyor.Bana ÖM yoluyla bu şikayetler az gelmedi tüm arkadaşlarım yolluyorlar bu şikayetleri.O yüzden her yerde aynı şifreyi yada her yerde 123456 tarzında kolay şifreleri kullanmayın.Çünkü tüm saldırganların öncelikle denediği şifre ya şarkılarına deli olduğunuz ünlü şahıs,ya kullanıcı adınızın aynısı ya da 123456 tarzında kolay şifreler oluyor çünkü ben şu ana kadar şifreye 123456,arkadaşımın sevdiği ünlü yada en sevdiği şarkı tarzında şeyleri girerek çok arkadaşımın msnine girdim.(araştırma amaçlı olarak).Bu yüzden şifre seçerken felan dikkatli olun benden söylemesi
2008 yılında ki konu ve gereken cevaplar başka başlıklarda yöneticiler tarafından verilmiş!..
Geçmiş konulara ve cevaplanmış başlıklara itibar etmeyiniz!.. |
|
↑
|
|
|
-
genclikalpburda
Acemi Üye
|
24.12.2010, 09:42 (UTC) Mesaj konusu: GENÇLİK TEAM |
|
|
http://www.genclikalpburda.tr.gg/ BÜTÜM AKDAŞLARI BEKLERİM LÜTFEN GELMEYI UNUTMAYIN SAYGILAR DİLER DUDAKLARIZNDAN ÖPERİM kızların tabi |
|
↑
|
|
|
-
genclikalpburda
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
genclikalpburda
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
genclikalpburda
Acemi Üye
|
24.12.2010, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: http://www.genclikalpburda.tr.gg/ |
|
|
http://www.genclikalpburda.tr.gg/ oyunlar,hayretin,komik,videolar,aşk,sözleri,karükatür,arabes,rap,karışık,amatör,müzik,eğlenceli,yazılar,daha fazlası için Lütfen siteme geliinn |
|
↑
|
|
|
-
my-mehmet
Acemi Üye
|
23.01.2011, 12:53 (UTC) Mesaj konusu: :S |
|
|
boş konu. zaten bunu herkez biliyor. |
|
↑
|
|
|
-
e-davut
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
23.01.2011, 13:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: :S |
|
|
my-mehmet yazmış: boş konu. zaten bunu herkez biliyor.
my-mehmet aynı şeyleri yapıp duruyorsun ban yersin bu gidişle eski konuları hortlatma. ______________
Her türlü konuda yardım isteyebilirsiniz. Direk mesaj atmanız yeterli. |
|
↑
|
|
|
-
bilgikulubu
Aktif Üye
|
23.01.2011, 18:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|