Yazar |
Mesaj |
-
htmlkod-sitenicin
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
akktm
Acemi Üye
|
18.09.2010, 12:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaş sen başlık resmini verirmisin düzenleyeyim birde ayarlardan başlık yazısını sıfırlarsan daha güzel olur |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod-sitenicin
Acemi Üye
|
18.09.2010, 12:39 (UTC) Mesaj konusu: Baslik resmi |
|
|
Baslik Resmim tamamda Sitede Tam Olarak Durmuyor Kaymis Kenara :S |
|
↑
|
|
|
-
akktm
Acemi Üye
|
18.09.2010, 12:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tamam işte boyutu küçük izin verirsen düzelteyim resmi ver |
|
↑
|
|
|
-
akktm
Acemi Üye
|
18.09.2010, 12:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sorununu buldum arkadaş ana sayfadaki tablolar genişlik olarak siteyi aşıyor tabloyu küçültürsen sorun düzelir |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
18.09.2010, 13:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tabloyla ilgisi yok ben bu siteyi daha öncedende biliyordum tabloları yne vardı ve site sağlamdı!
ya başlık resminiz büyük geliyordur!
ya resimi yüklerken resimleri küçült seçeneğini işeretlemişsinizdir
yada sitenize eklediğiniz kodlar kaydırıyordur.
bunları kontrol edin!______________ |
|
↑
|
|
|
-
akktm
Acemi Üye
|
18.09.2010, 13:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
dikkat edersen ana sayfaya eklediği kod tasarımı kaydırıyor |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
18.09.2010, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tasarımın İçerigi tasrımı bozuyor İletişime Tıklayın içerik Olmadıgı için tasarım da bozukluk yok içerigini tasarıma göre ayarla bu kopyala yapıştır yaptıgınız için oluyor(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
18.09.2010, 14:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sölemeden Duramıyıcam Html Anlamıyorsun ama kod siten var ilginç kopyala yapıştır nereye kadar(:Buraya kadar işte(:______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2010, 14:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Baslik Resmi Problemi |
|
|
htmlkod-sitenicin yazmış: Baslik Resmimi Yerlestirdim Ama Kaydi 1000x124 px degilmi arkadaslar bilen biri varsa baslik resmini kodlami atiyoruz attigimda resim kayiyor isterseniz bakabilirsiniz www.htmlkod-sitenicin.tr.gg
Dostum sayfa içindeki içerikleri düzenle sayfa içine koydukların sayfanı genişletmiş haliyle hazır bir tema olduğu için tasarım genişlemiş ama tasarım genişleyince bu başlık resmi sorununu çıkarmış. Sayfa içini düzenlersen sorun olmaz. Kolay gelsin! ______________ |
|
↑
|
|
|
-
bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
18.09.2010, 14:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
allahallah demekki ben onu başka bi sitede gördüm adamda ordan kopyaladı
çünkü anasayfadaki o tabloyu kullanan arkadaş sabah yada dün bana mesaj atmıştı link takas için.. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
htmlkod-sitenicin
Acemi Üye
|
18.09.2010, 20:16 (UTC) Mesaj konusu: Kardesim İyi Yere Baslik Actik |
|
|
Kardesim Catlak Site55 Ben 3 yıldır burdayım ama tasarım programlarıyla htmlyle ugrasmadim webtasarım ögrenerim biri ögretsin yeter bana tasarım yapma felan ögretin biri olursa cok sevinirim yada program varsa programdan ögretebilen biri |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
18.09.2010, 20:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bunu En İyi Ögrenecegin Yerdesin Bence Bir Sürü Anlatım Var Takıldıgın Yerde Sorabilecegin Yardım Alabilecegin Yardımsever Kişiler Forumda Mevcut İlk Önce Html Dilini Ögren Basit Bişey Hemen Tasarım Çizip Kodlayamazsın Zamanla Ögrendıkçe (:______________
|
↑
|
|
|
-
kodbanks
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
18.09.2010, 20:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Senin başlık resmi problemin yok,Herkesin dediği gibi anasayfana ve bakabildiğim kadarıyla başka sayfalarınada eklediğin içerik sayfalarından daha geniş,ayrıca iletişim sayfanda başlığın bozuk gözükmesi en alta koyduğun etiket yazılarından bozuk çıkıyor.Öncelikle aşağıda verdiğim kodu tasarımına ekleyerek sitenin orta kısmını ,yani içerik kısmını genişletelim,sonra genişliğe göre yeni bir başlık yaparız.
Bu kodu tasarımına ekle
Kod: <style type="text/css">
<!--
table.edit_main_table{width: 100% !important;}
td.edit_main_tr{width: 100% !important;}
table.edit_second_table{width: 100% !important;}
td.edit_header_full{width: 100% !important;}
td.edit_header_full table{width: 100% !important;}
table.edit_third_table{width: 100% !important;}
td.edit_navi_headbg{width: 15% !important;}
table.edit_rechts_tabelle{width: 100% !important;}
td.edit_rechts_bottom{width: 15% !important;}
td.edit_rechts_cbg{width:100%;}
-->
</style> ______________ |
|
↑
|
|
|
-
ibsnedir
Acemi Üye
|
21.10.2010, 22:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ayni problemi yasiyorum pek anlamam site isinden ama bir resim koyuyorum onu 3 parca halinde cikariyor halen daha bir cozum bulabilmis degilim acik olarak banada yardim edermisiniz ______________ http://www.ibsnedir.tr.gg
|
|
↑
|
|
|
|