Bu konuyu başka yerde açmıştım ama yeri orası değilmiş o yüzden buraya yazıyorum.Sağolsun bir arkadaş cevap yazmış ama ben farklı birşey kasdetmiştim.Sorunum şu:
Ben ayrı başlıklar altında yazılar yayınlamak istiyorm.Mesela anasayfada rasyonel sayılar hakkında bir yazı yazdıktan sonra aynı sayfada farklı bir başlık altında yeni bir yazı yazmak istiyorum ama yapamadım.Yeni başlık açamıyorum.
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Rasyonel sayıları konusunu yazdıktan başka bir konu yazmak için "Enter" tuşuyla biraz alta inin ve diğer konunun başlığını yazın ama konu başlığı kırmızı veya başka bir renk olsun ki ayırt edilsin. Ondan sonra tekrar "Enter" tuşuyla alta inerek konunun açıklamasını yazın. ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana
Çerezler küçük bilgi verici metinlerdir, bizim veya iş ortaklarımızın tarayıcınız aracılığıyla size ulaşmamızı sağlar.
Tarayıcınızdaki ayarları değiştirerek istediğiniz zaman çerez kullanımını engelleyebilirsiniz.
Genel Veri Koruma Yönetmeliği ile uyumlu aşağıdaki çerezleri kullanıyoruz:
- Temel çerezler: Web sitesinin tam olarak işlevsel olması için kesinlikle gereklidir.
- Opsiyonel Çerezler: İsteğe bağlı çerezlerdir ve web sitesini geliştirmemize yardımcı olur, ör. sizi kişisel olarak tanımlamadan web sitesindeki kullanım davranışınızın analiz edilmesi gibi.
Gizlilik politikamızdan daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.