Yazar |
Mesaj |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.09.2010, 13:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ke-game yazmış: Arkadaşlar bende şöyle bir resim tarif etsem photoshop tan yapar mısınız?Eğer yaparsanız çok sevinirim.
Resim dikdörtgen boyutunda ne büyük ne küçük olsun tr.gg lerin başlık resimlerine sığıcak kadar dikdörtgen...
Üzerinde büyük harflerle "KE-GAME" yazıp yazının arkası beyaz ve parlak olsun.
Diğer boşluklar ise gökkuşağı (karışık renklerden) oluşsun.
KE-GAME Yazısı Lacivert veya Siyah olabilir eğer yaparsanız çok teşekkür ederim : |
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.09.2010, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
berkandesign yazmış: bilgisayarfareleri yazmış:
Kankam 08oyun için yaptım. | Yorumlarınızı Bekliyorum...
Yarısı silindi sanrıım..
Bu tasarımın üzerinde bulunan ve tasarımla bağlı bir logo!
Ayrıca tamamını versem ne yapacaksın alıntı mı yoksa çalıntı mı ? :@______________  |
|
↑
|
|
 |
-

olabak2
Aktif Üye
|
17.09.2010, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
güzel olmus ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
 |
-

olabak2
Aktif Üye
|
17.09.2010, 15:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
 ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
 |
-

nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2010, 17:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.09.2010, 17:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nurcin-ozer yazmış: Okul ve dershane açılacağı için yaptığım bir kısa veda yazısı. Ölesine yaptım.
taaam
güzel olmuş... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.09.2010, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
boyutunu küçültünce yazıları okunmuyor ama olsun:) umarım beğenirsiniz... ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

berkandesign
Acemi Üye
|
17.09.2010, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: berkandesign yazmış: bilgisayarfareleri yazmış:
Kankam 08oyun için yaptım. | Yorumlarınızı Bekliyorum...
Yarısı silindi sanrıım..
Bu tasarımın üzerinde bulunan ve tasarımla bağlı bir logo!
Ayrıca tamamını versem ne yapacaksın alıntı mı yoksa çalıntı mı ? :@
Merak etme. Senin tasarımlarnı çalıcak kadar şerefsiz değilim.  |
|
↑
|
|
 |
-

berkandesign
Acemi Üye
|
17.09.2010, 17:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: nurcin-ozer yazmış: Okul ve dershane açılacağı için yaptığım bir kısa veda yazısı. Ölesine yaptım.
taaam
güzel olmuş... |
|
↑
|
|
 |
-

catlak-site55
Uzman Üye
|
17.09.2010, 17:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış:
boyutunu küçültünce yazıları okunmuyor ama olsun:) umarım beğenirsiniz...
Editlenmiş bir çalışmaya Çok Benziyor ______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
 |
-

bilgisayarfareleri
Uzman Üye
|
17.09.2010, 17:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: bilgisayarfareleri yazmış:
boyutunu küçültünce yazıları okunmuyor ama olsun:) umarım beğenirsiniz...
Editlenmiş bir çalışmaya Çok Benziyor
nasıl anlatsam şablon yada tablo onu ifade edemem işte hazırdı sadece çerçeveler vardı sonradan pen toolla o bölmeleri yaptım dış çerçeveyi ekledim ve kendime göre renklendirdim..
sadece içi boş transparan olmayan 2 boyutlu bir çerçeveydi ve editledim yani.. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

catlak-site55
Uzman Üye
|
17.09.2010, 18:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@bilgisayarfareleri eger benım degıdıgımı yalanlasaydın sana orjinal resmi buraya yükleyecektım nerden anladım biliyormusun çalışırken temiz çalışmamışın halbuki kitap çizmek kadar basit birsey yok kare çizip perspektif vereceksin al sana kitap neyse başarılar.. ______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
 |
-

x1oyun
Aktif Üye
|
17.09.2010, 18:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: @bilgisayarfareleri eger benım degıdıgımı yalanlasaydın sana orjinal resmi buraya yükleyecektım nerden anladım biliyormusun çalışırken temiz çalışmamışın halbuki kitap çizmek kadar basit birsey yok kare çizip perspektif vereceksin al sana kitap neyse başarılar..
Sen çok profesyonelsin senin çizmen lazım : çizsende görsek çok çok güzel olur... |
|
↑
|
|
 |
-

catlak-site55
Uzman Üye
|
17.09.2010, 18:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
x1oyun yazmış: catlak-site55 yazmış: @bilgisayarfareleri eger benım degıdıgımı yalanlasaydın sana orjinal resmi buraya yükleyecektım nerden anladım biliyormusun çalışırken temiz çalışmamışın halbuki kitap çizmek kadar basit birsey yok kare çizip perspektif vereceksin al sana kitap neyse başarılar..
Sen çok profesyonelsin senin çizmen lazım : çizsende görsek çok çok güzel olur...
bu ara gerçekten photoshop açmıyorum eskiden hep açıktı bu hafta ıkı kere açtım birincisi bs yarışması için ikincisi siteme header yaptım hızlı yapılan çalışma degil özenilen zaman harcanan çalışma güzel olur bence ______________
|
↑
|
|
 |
-

nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
17.09.2010, 19:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bilgisayarfareleri yazmış: nurcin-ozer yazmış: Okul ve dershane açılacağı için yaptığım bir kısa veda yazısı. Ölesine yaptım.
taaam
güzel olmuş...
Teşekkürler..______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler! |
|
↑
|
|
 |
|