Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj16.09.2010, 11:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben sitemin başarısını biliyorum.Ziyaretçi defterinde 10 sayfa yorum var.O bana yeter.Bazıları gibi başka hesaplarımla girip yorum yapın die flood yapmam hiç bi zaman Wink
Mesaj16.09.2010, 12:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumun için saol...

Yorumlara devam...
Mesaj16.09.2010, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitemizdeki mesaj sayısı 700 olmuştur hayırlı olsun !!
Mesaj16.09.2010, 16:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

flood yapmayın lütfen
Mesaj16.09.2010, 16:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

2 üst üste mesaj flood sayılmaz 3 olması lazım Exclamation
Mesaj16.09.2010, 16:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

ben flood die biliyodum öğrendim sağolun
Mesaj16.09.2010, 17:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Evet yanlış anlaşılma düzeltildiğine göre Very Happy

Yorumlara devam !!
Mesaj17.09.2010, 10:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bir insana bir uyarı 100 kere mi,yapılır?
Bak arkadaşım bu tatsız davayı kapatalım.Bu defa şu uyarılarımı oku.(hakaret amaçlı,saygısızlık amaçlı yazmıyorum)
Arrow Forumda veya özelde hakaret içerkli mesajlar yazmayınız.(sizin için hakaret sayılmayabilir ama ahlak kurallarına ve bs kurallarına aykırıdır.)
Arrow Açılan konulara tartışma alanına çevirecek,kavga çıkartıcak cevaplar yazmayınız.
Arrow Site sahibiyle olan sorunlarınızı özleden bildiriniz(hakaret içermeden)
Konuya uygunsuz ve seviyesiz cevap yazarak konuyu saptırmayınız.
Arrow Bu kurallara uymadığınız takdirde sitenizin tehlikede olduğunu biliniz.
Arrow Bs dekileri rahatsız edici (herkes için geçerli 1 kişi olsa bile) hareketlerinizi sonlandırmak zorunda olduğunuzu yoksa bir bsli olamayacağınızı biliniz.
Bundan sonra (bu mesaj içinde geçerlidir) cevaplarınızı özelden atınız.Benim konumu gereksiz ve seviyesiz (aynı zamanda sitemle ilgili olmayan) yorumlarınızla kirletmeyiniz.
Arrow DİKKAT: (HAKARET,KÜFÜR,KONU KİRLETMEK VS.AMAÇLI YAZMIYORUM.YANLIŞ ALGILANMASIN LÜTFEN!)
Mesaj17.09.2010, 11:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Very Happy Evet Yorumlara devam edelim...
Mesaj17.09.2010, 13:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlara Devam ! Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green Very Happy Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow Neutral Mr. Green
Mesaj17.09.2010, 19:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mecburi flood Sad:/

Yorumlara devam...
Mesaj18.09.2010, 21:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

ilhammedya yazmış:
Mecburi flood Sad:/

Yorumlara devam...