Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj13.09.2007, 21:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

ne demiş atalarımız gördüğünün yarısına inan duyduğuna ise hiç inanma
büyük oranda doğru
Mesaj14.09.2007, 12:32 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: avrupanın içyüzünü ortaya koyan videolar sitemizde

lapsekili yazmış:
lapsekili yazmış:
evet sınırlar arasında adlı programdan(trt'de çıkan) alıntı olan ve avrupanın ikiyüzlülüğüne bize söylediği halde kendinde bulunan eksikliklere ve daha fazlasına değinilen videolar sınırlar arasında başlığı altında sitemde bulunmaktadır.Hepinizi beklerim.

http://lapsekili.tr.gg

Lütfen bakın arkadaşlar. Laughing

bakınız.
Mesaj14.09.2007, 13:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ulan

lapsekili yazmış:
cem91 yazmış:
nerden çıkarıyosunuz ya bunları. birisi der vatan elden gidiyo dieri der cumhuriyet elden gidiyo hiç bişeyin gittiği yok boş yere ortalığı velveleye vermeyin!

YENİ ANAYASA TASLAĞI(bak bakalım nerden çıkarıyoz?)

Vatandaşların Türk olduğu ifadesi yerine yeni taslakta "Türkiye vatandaşlığı" formülü önerildi.

Taslakta, temel hakların korunması, eğitim, din ve vicdan özgürlüğü, düşünce ve kanaatlerin yayılması gibi çok sayıda kritik bölümde "bölünmez bütünlük ve laiklik" ayıklaması yapıldı. Bu hakların bütünlüğe ve laikliğe aykırı şekilde kullanılamayacağı vurguları taslakta yer bulamadı.

Devletin temel araç ve görevleri kısmından, "bölünmezlik, cumhuriyet ve demokrasiyi korumak" ifadesi çıkarıldı.(kim koruyacak dış güçler)(vatan nasıl elden gitmiyor?)

Siyasi partilerin tüzük ve programlarının "sınıf veya zümre diktatörlüğünü amaçlayamayacağı" ifadesi kaldırıldı.(nasıl cumhuriyet gitmiyor?)

Düşünceyi açıklama hürriyeti maddesine, "Herkes, bilim ve sanatı serbestçe öğrenme ve öğretme, açıklama, yayma ve bu alanlarda her türlü araştırma hakkına sahiptir" ifadesi eklendi. Bu hürriyetin 'cumhuriyetin temel nitelikleri, bölünmez bütünlük' nedeniyle sınırlandırılabileceği kaldırıldı.

"Devletin dili Türkçedir" ifadesi yerine "Resmi dili Türkçedir" ifadesi konuldu. (Yani devletin başka dili de varmış).

http://lapsekili.tr.gg bakın daha fazlası da var.
Mesaj14.09.2007, 18:42 (UTC)    
Mesaj konusu: tamam

hadi gitmesin bakalım.
Mesaj15.09.2007, 12:22 (UTC)    
Mesaj konusu: bir bakın be

bir cevap verin ya.
Mesaj16.09.2007, 04:30 (UTC)    
Mesaj konusu: merhaba

hayırlı sabahlar.
Mesaj16.09.2007, 11:58 (UTC)    
Mesaj konusu: evet

kardeşlerimizin,aslında bizim vatanımız olan türkmeneli videoları.Musul-kerkük türkleri vs. siteye geeelll.
Mesaj16.09.2007, 12:01 (UTC)    
Mesaj konusu: bu vatan kimin

bu vatan gül bahçesini girer gibi kara toprağa düşenlerindir.
köprü-pazartesi 21,50 de starda
köprü türkiye gerçeklerini anlatmaya devam ediyor.

Mesaj05.07.2008, 21:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

bizimsehir yazmış:
lapsekili açık istihbarat bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum merak ettim

senin de buraya yorumunu bekliyorum eleştirel olarak!

http://www.bedava-sitem.com/forumtr/viewtopic.php?t=21197&postdays=0&postorder=asc&start=15

Abicim açıkistihbarat bölümü var zaten alt başlıklara bakmalısın.
Mesaj05.07.2008, 21:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sitenizi içerik olarak çok beğendim,başarılarınızın devamını dilerim.
Önceki mesajları göster: