Yazar |
Mesaj |
-
oyunkamo
Acemi Üye
|
14.09.2010, 18:55 (UTC) Mesaj konusu: Üyelik paneli ekleme |
|
|
arkadaşlar sitemde üye girişi var ama üye olma bölümü yok .lütfen nasıl ekleyeceğimi söyleyin lütfen yardım edinn ______________ @gececi40
forum imzanız 460 pixelden
uzun olmamalı. |
|
↑
|
|
|
-
gifmax
Aktif Üye
|
14.09.2010, 19:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Böyle birşey tr.gg de mümkün değil ______________ |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 19:11 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelik paneli ekleme |
|
|
oyunkamo yazmış: arkadaşlar sitemde üye girişi var ama üye olma bölümü yok .lütfen nasıl ekleyeceğimi söyleyin lütfen yardım edinn
Off!!! açıklamaktan yoruluyorum ya artık biraz ararsan bulursun forumda daha bugün birisine anlattım.
Üye kaydı bölümü için iletişim extrasındaki kutucukları düzenleyeceksin ör; kullanıcı adı, şifre, şifre tekrar vs... ne bilgi istersen. Sonra buradan kayıt yapanların bilgileri sana mesaj olarak gelecek sende oradan kullanıcı adı ve şifreyi extralar > saklı sayfalar > loginleri yönet kısmından girecek ve onaylayacaksın sonra kullanıcıyı eklemiş olacaksın. Bundan sonrada kullanıcıya (bu tamamen sana kalmış) mail yoluyla üyeliğin kabul edildi benzeri bir mail atarak kullanıcıyı haberdar edebilirsin.
Kullanıcıda bilgileri dahilinde giriş yapar alsana üyelik sistemi oldu bitti!!!! |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
14.09.2010, 19:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyunkamo
Acemi Üye
|
14.09.2010, 19:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok teşekkürler ______________ @gececi40
forum imzanız 460 pixelden
uzun olmamalı. |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunkamo yazmış: çok teşekkürler
Rica ederim bir daha ki sefer biraz araştır daha iyi anlatımlar var her konuda.
Kolay gelsin. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
14.09.2010, 19:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 19:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 yazmış: Araştırma Yapmadan Başlık Açmayalım Lütfen
Ben uyarıda bulundum sen neden tekrarlıyosun ki arkadaşım.
Sonuçlanmış konulara mesaj yazma lütfen. |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
14.09.2010, 19:50 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: yusufck18 yazmış: Araştırma Yapmadan Başlık Açmayalım Lütfen
Ben uyarıda bulundum sen neden tekrarlıyosun ki arkadaşım.
Sonuçlanmış konulara mesaj yazma lütfen. |
|
↑
|
|
|
-
arkasokaklar-kanald
Aktif Üye
|
14.09.2010, 19:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yusufck18 diğer arkadaş haklı bilip bilmeden lütfen yorum yapmayalım. Aynı zamanda yazmışsınız Lüfen usluplu olalım |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 20:01 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelik paneli ekleme |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: oyunkamo yazmış: arkadaşlar sitemde üye girişi var ama üye olma bölümü yok .lütfen nasıl ekleyeceğimi söyleyin lütfen yardım edinn
TARİH:14 Eyl 2010 21:11
Mesaj konusu: Re: Üyelik paneli ekleme
Off!!! açıklamaktan yoruluyorum ya artık biraz ararsan bulursun forumda daha bugün birisine anlattım.
Üye kaydı bölümü için iletişim extrasındaki kutucukları düzenleyeceksin ör; kullanıcı adı, şifre, şifre tekrar vs... ne bilgi istersen. Sonra buradan kayıt yapanların bilgileri sana mesaj olarak gelecek sende oradan kullanıcı adı ve şifreyi extralar > saklı sayfalar > loginleri yönet kısmından girecek ve onaylayacaksın sonra kullanıcıyı eklemiş olacaksın. Bundan sonrada kullanıcıya (bu tamamen sana kalmış) mail yoluyla üyeliğin kabul edildi benzeri bir mail atarak kullanıcıyı haberdar edebilirsin.
Kullanıcıda bilgileri dahilinde giriş yapar alsana üyelik sistemi oldu bitti!!!!
İlk mesajımda uyardım sen biraz incele bakalım kim haklı kim haksız! |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
14.09.2010, 22:28 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelik paneli ekleme |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: sitereklammerkezi yazmış: oyunkamo yazmış: arkadaşlar sitemde üye girişi var ama üye olma bölümü yok .lütfen nasıl ekleyeceğimi söyleyin lütfen yardım edinn
TARİH:14 Eyl 2010 21:11
Mesaj konusu: Re: Üyelik paneli ekleme
Kullanıcıda bilgileri dahilinde giriş yapar alsana üyelik sistemi oldu bitti!!!!
İlk mesajımda uyardım sen biraz incele bakalım kim haklı kim haksız! |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2010, 06:48 (UTC) Mesaj konusu: Re: Üyelik paneli ekleme |
|
|
yusufck18 yazmış:
Ya O Bu Mesajı Senden Önce Atmış Allahım Ya
Senle uğraşmam en iyisi sen yere bir daire çiz içinde takıl! |
|
↑
|
|
|
-
yusuf-guney-fans
Acemi Üye
|
15.09.2010, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
YA ARKADAŞLAR! BUNU YAPMAYI BENDE BILIYORUM... AMA UYELİK SİSTEMİ YOK.. YANI DEMEK İSTEDİĞİM UYELER GİRİŞ YAPACAK AMA AYNI YERİ GORECEKLER. ZİYARETÇİLERDEN HİÇ BİR FARKLARI OLMAYACAK. UYELERE NASIL BIR AYRICALIK EKLENİR ? |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
15.09.2010, 20:06 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|