Yazar |
Mesaj |
-
olabak2
Aktif Üye
|
14.09.2010, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: sitem silindi |
|
|
ben sitemin durduk yere silindiğini düşünüyorum ben çalıntı tasarım veya çalıntı içerik bulundurmadım şahitlerim var örneğin www.e-photoshopar.tr.gg
sitemin içeriği ve tasarımının tekrar kontrol edilmesi için ne yapacağım
@lifeye
ayıp ettin... ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
|
-
mancii
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 13:35 (UTC) Mesaj konusu: Re: sitem silindi |
|
|
olabak2 yazmış: ben sitemin durduk yere silindiğini düşünüyorum ben çalıntı tasarım veya çalıntı içerik bulundurmadım şahitlerim var örneğin www.e-photoshopar.tr.gg
@lifeye
ayıp ettin...
supporta mesaj atabilirsin hiç kimsenin sitesi durduk yere silinmez ______________ @simerweb
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
|
-
olabak2
Aktif Üye
|
14.09.2010, 13:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
attım diyorki çalıntı içerik ve tasarım örnek istedim cevap gelmiyor
şahitlerim var çalıntı hiçbir içerik ve tasarım kullanmadım ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
|
-
comicturk
Aktif Üye
|
14.09.2010, 13:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
supporta mesaj at neden silindiğini sor. eğer düzeltebileceğin bir site iste düzeleceğim sitemi lütfen açın de açarlar ama o içeriği kaldırmazsan kapanır.
bendede olmuştu kaldırdım içeriği açıldı ______________ Özel Mesajlara Cevap Vermiyorum.. |
|
↑
|
|
|
-
olabak2
Aktif Üye
|
14.09.2010, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
comicturk yazmış: supporta mesaj at neden silindiğini sor. eğer düzeltebileceğin bir site iste düzeleceğim sitemi lütfen açın de açarlar ama o içeriği kaldırmazsan kapanır.
bendede olmuştu kaldırdım içeriği açıldı
benim durumum yalvaracak kadar kötü değil neden ben yalvarıyorum sitem durduk yere silinmiş. ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: Re: sitem silindi |
|
|
olabak2 yazmış: ben sitemin durduk yere silindiğini düşünüyorum ben çalıntı tasarım veya çalıntı içerik bulundurmadım şahitlerim var örneğin www.e-photoshopar.tr.gg
@lifeye
ayıp ettin...
Dostum sen bizi mi kafalıyosun hangi siten silindi ya duruyo yerinde! |
|
↑
|
|
|
-
webtesatis
Acemi Üye
|
14.09.2010, 13:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabak.tr.gg silinmiş |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
webtesatis yazmış: olabak.tr.gg silinmiş
Pardon arkadaş silindi silindi diye çırpınınca ben kendi profilindeki siteyi sandım.
Bu durumu düzelmesi imkansız site tamamen kaldırılmış. Üzgünüm!
(Ç) Alıntı bile olsa hiç bir içeriği sitenize eklemeyin. |
|
↑
|
|
|
-
olabak2
Aktif Üye
|
14.09.2010, 13:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sitereklammerkezi yazmış: webtesatis yazmış: olabak.tr.gg silinmiş
Pardon arkadaş silindi silindi diye çırpınınca ben kendi profilindeki siteyi sandım.
Bu durumu düzelmesi imkansız site tamamen kaldırılmış. Üzgünüm!
(Ç) Alıntı bile olsa hiç bir içeriği sitenize eklemeyin.
saçmalama misal
webtesatis anlatımıdır yazarsan bişey olmaz ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
|
-
yavuzylmz
Acemi Üye
|
14.09.2010, 13:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ona kalırsan lifeyenin tasarımı da hackerfriende benzio? |
|
↑
|
|
|
-
sitereklammerkezi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 13:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabak2 yazmış:
saçmalama misal
webtesatis anlatımıdır yazarsan bişey olmaz
Saçmalama Dostum ifadelerine dikkat et
Kaynak belirtirsen bi şey olmayacağını bende biliyorum ama istisnalar kaideyi bozmaz! |
|
↑
|
|
|
-
olabak2
Aktif Üye
|
14.09.2010, 14:02 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yavuzylmz yazmış: ona kalırsan lifeyenin tasarımı da hackerfriende benzio?
bende öyle dedim hakan kocak bey e ama cevap vermiyor ki ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
|
-
ciftliokey
Acemi Üye
|
14.09.2010, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@lifeye tasarmı yüzdeyüz hackerfriend tasarımına ve url si ise başka siteden örnek alınarak açılmıştır bunu itiraf ediyim .. bence suçsuz yere sitesi silindi ben ce geri açılsın |
|
↑
|
|
|
-
olabak2
Aktif Üye
|
14.09.2010, 14:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ciftliokey yazmış: @lifeye tasarmı yüzdeyüz hackerfriend tasarımına ve url si ise başka siteden örnek alınarak açılmıştır bunu itiraf ediyim .. bence suçsuz yere sitesi silindi ben ce geri açılsın
bak zaten ben tasarımı çalmadım www.e-photoshopar.tr.gg den rica ettim yaptı. hakan kocak bey dediki çalıntı tasarım ve içerikden silindi dedi dedimki tasarımı yaptırdım sonra dediki çalıntı içerik örnek verir misiniz dedim bidaha cevap alamadım ______________ lifeye'den özür diliyorum.bana tasarımı e-photoshopar yaptı sanmıştım. |
|
↑
|
|
|
-
mancii
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2010, 14:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabak2 yazmış: ciftliokey yazmış: @lifeye tasarmı yüzdeyüz hackerfriend tasarımına ve url si ise başka siteden örnek alınarak açılmıştır bunu itiraf ediyim .. bence suçsuz yere sitesi silindi ben ce geri açılsın
bak zaten ben tasarımı çalmadım www.e-photoshopar.tr.gg den rica ettim yaptı. hakan kocak bey dediki çalıntı tasarım ve içerikden silindi dedi dedimki tasarımı yaptırdım sonra dediki çalıntı içerik örnek verir misiniz dedim bidaha cevap alamadım
bence bu konuyu burda uzatmanın manası yok arkadaşlar gerkli yerlere mail attıysan sıkıntı olmaz eyer çalıntı olmadığı anlaşılırsa zaten siten açılır kolay gelsin ______________ @simerweb
Banneriniz 468x60 boyutlarını geçmemelidir. |
|
↑
|
|
|
|