Yazar |
Mesaj |
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
09.09.2010, 23:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet |
|
↑
|
|
|
-
olabak
Aktif Üye
|
10.09.2010, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bayram gününe denk geldiği için fazla ilgi görülmüyor millet misafirlikte ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.09.2010, 12:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabak yazmış: bayram gününe denk geldiği için fazla ilgi görülmüyor millet misafirlikte
Merhaba..
Haklısınız.. Bu sebebten dolayı yarışmayı önümüzdeki cuma'ya erteliyoruz arkadaşlar..
En doğrusu bu.. Fazla ilgi görmemesinin sebebi Bayram olmasıdır..
İlginiz ve Anlayışınız için teşekkürler.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
10.09.2010, 12:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
olabak
Aktif Üye
|
10.09.2010, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: olabak yazmış: bayram gününe denk geldiği için fazla ilgi görülmüyor millet misafirlikte
Merhaba..
Haklısınız.. Bu sebebten dolayı yarışmayı önümüzdeki cuma'ya erteliyoruz arkadaşlar..
En doğrusu bu.. Fazla ilgi görmemesinin sebebi Bayram olmasıdır..
İlginiz ve Anlayışınız için teşekkürler..
ee o zaman yazdığımız sloganların silinmesi lazım millet kopya çeker hemen vakit kaybetmeden silinmesi lazım ve sizin kaydetmeniz başkası bunu ben yazdım der kanıtımız olmaz. ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
10.09.2010, 12:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Başlığı şimdilik kilitliyorum..
Çarşamba günü başlık tekrar açılacaktır.
Slogan yarışmasında..>
Mesaj atan kullanıcılarımızın yazdıkları göz önünde bulundurulacaktır..
Mesajlar kaldırılmıştır.
Fakat bir kenarda tutuyorum.
Kaldırdığım içerikler..
Özel mesaj sistemi aracıyla. Kullanıcılarımıza iletilecektir.
Üstüne ekliyerek düzenleme hakları'da bulunmaktadır.
Ertelenmesi en doğrusu.. Anlayışınız için tekrar teşekkürler.
Ödüller bekliyor.. Hayırlı bayramlar. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 10.09.2010 14:39:26 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
15.09.2010, 06:57 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
O zaman ben başlıyorum. Fazla vaktim olmadığı için bir anda aklıma gelen bir slogan ı yazacağım... (:
"Hayaller gerçekleşmez diyenlere: Hayalleri gerçekleştiren site bedava-sitem.com." ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
hizlikolayyemektarifleri
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ilhammedya
Aktif Üye
|
15.09.2010, 09:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Neden senin de bir internet sayfan olmasın ki... İşte sana fırsat : Bedava-Sitem
______________ www.ilhammedya.tr.gg sitesine girin ortada en solda spor forum sitesine bakın.. O foruma mod olmak isterseniz benimle irtibat kurunuz. |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
15.09.2010, 09:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Evet Çok güzel sloganlar çıkıyor..
Devam.. |
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2010, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Abdal düğünden, webmaster bedava sitemden usanmaz. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
csshost
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
15.09.2010, 10:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
masum-serseri55
Acemi Üye
|
15.09.2010, 10:36 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
informess yazmış: O zaman ben başlıyorum. Fazla vaktim olmadığı için bir anda aklıma gelen bir slogan ı yazacağım... (:
"Hayaller gerçekleşmez diyenlere: Hayalleri gerçekleştiren site bedava-sitem.com."
Güzelmiş xD______________
|
|
↑
|
|
|
-
oyunkamo
Acemi Üye
|
15.09.2010, 10:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bedava Sitem Olmadan Siteler ,Siteler Olmadan Web Olmaz ! ______________ @gececi40
forum imzanız 460 pixelden
uzun olmamalı. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
15.09.2010, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Yetenek başlığımızda bulunan..>>
Slogan yarışması daha başlamadı..
Cuma günü başlıyor.
Herkese başarılar.. En yeteneklimiz kazansın dileğiyle..
Sevgilerimle.. İyi forumlar. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 15.09.2010 13:33:58 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|