Yazar |
Mesaj |
-
dvdburn
Acemi Üye
|
02.08.2010, 17:42 (UTC) Mesaj konusu: Silinen siteler tekrar açılabilmeli |
|
|
Merhaba
BS den silinen siteler tekrar aynı isimle açılabilmemeli çünkü güzel domainli site sahipleri sitelerini siliyor ve o domain ismine ihtiyacı olan biri bu isimde siteyi açamıyor ve bu isim boşa gidiyor.______________ |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
02.08.2010, 17:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
dvdburn
Acemi Üye
|
02.08.2010, 17:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslında benim tam kast ettiğim bu değildi linkteki arkadaşlar galiba sitelerinin tamamen geri gelmesini istiyorlar ben sadece silinen sitelerin isimlerinin tekrar kullanıla bilmesini öneriyorum mesela ben sitemi sildim baskası dvdburn adında site açamıyor ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tarihturko
Acemi Üye
|
09.09.2010, 14:12 (UTC) Mesaj konusu: SAOL |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
09.09.2010, 14:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
ladasevgisi
Acemi Üye
|
10.09.2010, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bazıları laf olsun diye zamanında subdomaini almış daha sonra hiç birşey yapmamış. bunlar yüzünden gerçekten bu işi seven ve emek vermek isteyenler mağdur oluyorlar site açmak istediklerinde isim doğru dürüst bulunamıyor bence yetkililer bu konuda duyarlı olmalı ve bu tip sitelere dikkat etmeli onların tekrar alınabilmesi için bu kullanılmayan atıl dsubdomainleri sıfırlamalı. baktığımızdfa googlede çıkan ve anlamlı güzel trgg subdomaini görmek neredeyse imkansız |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
10.09.2010, 11:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ladasevgisi yazmış: bazıları laf olsun diye zamanında subdomaini almış daha sonra hiç birşey yapmamış. bunlar yüzünden gerçekten bu işi seven ve emek vermek isteyenler mağdur oluyorlar site açmak istediklerinde isim doğru dürüst bulunamıyor bence yetkililer bu konuda duyarlı olmalı ve bu tip sitelere dikkat etmeli onların tekrar alınabilmesi için bu kullanılmayan atıl dsubdomainleri sıfırlamalı. baktığımızdfa googlede çıkan ve anlamlı güzel trgg subdomaini görmek neredeyse imkansız |
|
↑
|
|
|
-
ladasevgisi
Acemi Üye
|
10.09.2010, 11:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
o halde sitenize bu site yapım aşamasında gibi veya açıklayıcı bir not eklersiniz. ayrıca insan bu işle uğraşıyorsa aldığı subdomaini bir yıl bekletmez diğer insanlarında bu işle uğraşmak istediklerini düşünür |
|
↑
|
|
|
-
yusufck18
Uzman Üye
|
10.09.2010, 12:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ladasevgisi yazmış: o halde sitenize bu site yapım aşamasında gibi veya açıklayıcı bir not eklersiniz. ayrıca insan bu işle uğraşıyorsa aldığı subdomaini bir yıl bekletmez diğer insanlarında bu işle uğraşmak istediklerini düşünür |
|
↑
|
|
|
|