Yazar |
Mesaj |
-
ladasevgisi
Acemi Üye
|
06.09.2010, 20:12 (UTC) Mesaj konusu: Sade tek sayfalık tasarım css ile |
|
|
İnternet sitem www.ladasevgisi.tr.gg xhtml ve css ile tarafımdan kodlandı henüz fazla içeriği yok |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
06.09.2010, 20:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ilginç ya yakında pc sevgisi facebooksevgisi ne bilim kapı sevgisi siteleri görürsek şaşirmam acaba açtıgınız siteyi arabıza gösterdınız mı______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
ayak6animasyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
06.09.2010, 20:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Enterasan bir sevgi ama saygılımız snsuz
Başarılar ______________
3 Adet Mod Alınacaktır.
|
|
↑
|
|
|
-
ladasevgisi
Acemi Üye
|
07.09.2010, 16:16 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu internet sitesi css kullanılarak tamamen özgün hale getirildi
www.ladasevgisi.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
07.09.2010, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ayak6animasyon yazmış: Enterasan bir sevgi ama saygılımız snsuz
Başarılar 'a katılıyorum.
Başarılar ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
bs-destek-merkezim
Uzman Üye
|
07.09.2010, 16:23 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
catlak-site55 yazmış: ilginç ya yakında pc sevgisi facebooksevgisi ne bilim kapı sevgisi siteleri görürsek şaşirmam acaba açtıgınız siteyi arabıza gösterdınız mı
Ben yatağımı seviyorum. Öyle bir site açacağım. ______________ afilliyanlizlik, anadolulular ile Ayak6Animasyon 'a buradan selam olsun ve Kodbanks ile Limitsiz-Paylaşım'a sonsuz teşekkürler.
Bana ulaşmak istiyorsanız tıklayın. |
|
↑
|
|
|
-
ladasevgisi
Acemi Üye
|
09.09.2010, 18:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
yorum bırakan şahıslara bakıyorumda, site adımı beğenmeyenlerin kendi sitelerinin adı catlak-site55 (adı üstünde zaten) ayak 6animasyon (ne demekse) bsdestekmerkezim (yine ne demekse) gibi uyduruk sub domainler. Bu şahıslar iki satır kod yazmayı bilmezler ama çok iyi kopyala yapıştır yaparlar. Böylece site yaptıklarını sanırlar. ben xhtml css diyorum onlar daha html nin anlamını bilmediklerinden tutup ladanın sevgisi olurmu gibilerinden ahkam kesmişler. neyse bu tip şahıslara yorum yapmaya bile değmez. |
|
↑
|
|
|
-
homepremium
Acemi Üye
|
09.09.2010, 19:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hoop bebeğim dur orada. Seni solda sıfır bırakır o adamlar. Her ne kadar hazır CSS kullansalar da. Senin yaptığın dreamweaver'da headersiz navigationsuz tasarım. Git paint kullan.
bsdestekmerkezimi anlayamayacak kadar çağdışı isen sorun sende |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
09.09.2010, 19:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
senın html resmını yaparım siteme gir yafrum kopyala yapıştır mı senın bu işlerden anladıgın süper full css sitenden anlasılıyor xD bayram bayram kalbını kırmayayım bu zaman bu forumda hep iyi yüzümü gösterdim bir patlarsam senı de yakarım sitemıde akıllı ol bak dalgana xD______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
ladasevgisi
Acemi Üye
|
13.09.2010, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
homepremium
bebeğim dediğin kazık kadar adam yavrum bu bir , ikincisi dreamweaver kullanmam kendi kodumu kendim yazarım üçüncüsü yağcılara geldik inebilirsiniz
catlaksite
düzgün konuş yada sus yavrum sen ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın |
|
↑
|
|
|
-
olabak
Aktif Üye
|
13.09.2010, 14:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bu arada tasarımın çoook güzel 10 üzerinden 20 veriyorum
tasarımın kodlarını paylaşır mısın herkes sizin gibi bir tasarım yapmak için can atıyor ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ayak6animasyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2010, 14:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
helal olsun menude linklerin uzerine gelince renk değişiyor aa nasıl yapılıyor bu xD XD Bize de öğret üstad ladasevgisi mi aşka adamı mı her ne isen ______________
3 Adet Mod Alınacaktır.
|
|
↑
|
|
|
-
olabak
Aktif Üye
|
13.09.2010, 15:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya abartmayın artık üstüne gitmeyin ağlamasın baskı uyguluyorsunuz çocuga ______________
|
|
↑
|
|
|
-
ayak6animasyon
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2010, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
olabak yazmış: ya abartmayın artık üstüne gitmeyin ağlamasın baskı uyguluyorsunuz çocuga
zaten babasının arabasının resmini çekmiş koymuş dicem ( resim internetten bulma ) Madem ladası var kendi arabann resmini koyda gorelim ______________
3 Adet Mod Alınacaktır.
|
|
↑
|
|
|
-
indexe
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2010, 15:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Konu site değerlendirmeden > dalga geçer gibi bir şekle girmiş... ______________ Hmm. |
|
↑
|
|
|
|