Yazar |
Mesaj |
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
07.09.2010, 23:26 (UTC) Mesaj konusu: Facebook FBML kutularını Kaldırdı |
|
|
Herkese Hayırlı Ugurlu Olsun fbml kalktı sitemizin hiti Düşecek xD______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
expertweb
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
07.09.2010, 23:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sadece sekme kutuları duruyor duvardaki kutular kalktı______________
Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur! |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
08.09.2010, 00:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kötü ve saçma olmuş bu. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
08.09.2010, 00:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
çok Kötü Oldu o kadar emek boşa gitti silmek zoruma gidecek xD______________
|
↑
|
|
|
-
programyapmak
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
08.09.2010, 01:55 (UTC) Mesaj konusu: Selamlar!.. |
|
|
Bence silme, 2 günde oylama olur falan geri gelir, kalsın!..
Bence silme, kesinleşsin, yani 1 ay falan geçsin üzerinden!.. |
|
↑
|
|
|
-
informess
Uzman Üye
|
08.09.2010, 02:00 (UTC) Mesaj konusu: Re: Selamlar!.. |
|
|
programyapmak yazmış: Bence silme, 2 günde oylama olur falan geri gelir, kalsın!..
Bence silme, kesinleşsin, yani 1 ay falan geçsin üzerinden!..
Doğru söylüyorsun. Facebook bu ne yapacağı belli olmaz. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
08.09.2010, 06:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben araştırdım facebook sayfalarında tutarlılık için bunu yaptı yanı fbml kodları facebook sayfaların acılması olumsuz etkiliyordu giflerin resimlerin yüklenmesı vs ve facebook yardım bölümünde kutuların geri gelmıyecegı tutarlıgı artımanın yollarını aradıgı söledı ve facebook bir sürü sayfanın yayın hakkını elınden aldı alınan sayfalar arasında benım sayfada var xD İki Şoku bu yürek kaldırmazxD______________
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
08.09.2010, 06:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
08.09.2010, 06:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ya arkadaş bile Ekleyemiyorum :S
Böyle Diyor
"Bu kullanıcıyı kişisel olarak tanıyor musun? Facebook'un kötüye kullanımını önleme amacıyla, bu istek gönderilemiyor. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım Merkezi'ni ziyaret et" ______________
" Profesyoneller kendi yaptığı iyilikleri değil kendine yapılan iyilikleri hatırlayanlardır. " |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
08.09.2010, 09:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sunucularının yavaşlaması gibi nedenlerden ötürü haklı bir karar olmuş çünkü son günlerde sunucuları gerçekten yavaşlamıştı.. Sunucu çalışmasından sonra gelir gibime geliyor.. |
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
08.09.2010, 09:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
catlak-site55
Uzman Üye
|
08.09.2010, 16:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Bence Facebook Ayip Etti Fbml Altında Html Dilini Ögrenen Çok kişi Tanıdım Fbml Başlayıp Html Ordan Menü Yapmaya yani yani resim programlarını ögrenmeye çalışyıorlardı Çok kişi We Hakında araştırma Yapıyordu Ögrenıordu Ögretıyordu Bende Çok Faydalı Bir Bir Uygulamaydı İnş Geri Gelir ______________
|
↑
|
|
|
-
dersimlive
Acemi Üye
|
08.09.2010, 17:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kalksa ne kalkmasa ne farketmiyo benim için |
|
↑
|
|
|
-
nurcin-ozer
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
13.09.2010, 14:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar Berkay Kuzu'yu tanıyan varmı bilmiyorum ama o kutular sekmesi olmadanda ekleyebiliyor
Berkay Kuzu = imagerial 'nin sahibi ______________
Bilgisayarfareleri'ne teşekkürler!
En son nurcin-ozer tarafından 13.09.2010 16:09:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
|