Yazar |
Mesaj |
-
the-nuke
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
bariscirpac1
Acemi Üye
|
03.09.2010, 07:24 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Amma güzel belgeselmiş..
Hazırlayan arkadaş çok şey görmemiş.. ) |
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
03.09.2010, 08:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
the-nuke yazmış: Elimden gelen bu daha iyisini yapacak olursa ne mutlu ona.
not: ortalığı karıştırma lütfen bir sürü yorum var bi tek senkin olsumsuz ?
tabiki eliştiri alırım ama görmedigim şeyler varsa sen yap görek
ŞŞŞ cıs...
Güneş ile ay gibisiniz birbirinizin zıttını yapmayınız ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
03.09.2010, 09:00 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Birşey yapacağım diye 2 ay öncesinden başlık açanlara ve hala birşey yapamayanların yanında süper olmuş diyebilirim.. Sen önceden ''bunu yapıcam, şunu yapıcam'' diye iddia atmadın ortaya sonuçta. Yaptın, koydun direk.. Tebrim ederim seni. Devamını bekliyoruz.. |
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
03.09.2010, 09:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sağol kardeşim bende zaten yapacam felan diyenleri gördüm ondan yapmak içimden geldi yok böyle diyolar yok şöyle diyolar yok ben yönetmenim diyolar yapacam diyolar bende sonuç görmeyince yaptım bişeyler işte destek verenlerden de vermiyenlerden de Allah Razı Olsun!!!
Saygılarımla;
Nebi TEKİN ______________ www.The-Nuke.Tr.Gg KESİN PAGERANK YÜKSELT Siteni Googlede İndexlet |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
03.09.2010, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
net-tr yazmış: Birşey yapacağım diye 2 ay öncesinden başlık açanlara ve hala birşey yapamayanların yanında süper olmuş diyebilirim.. Sen önceden ''bunu yapıcam, şunu yapıcam'' diye iddia atmadın ortaya sonuçta. Yaptın, koydun direk.. Tebrim ederim seni. Devamını bekliyoruz..
Hiç değilse 2 gün önce kardeşim diye peşinde koşulup,3 ay sonra yol veren birisi değiliz
the-nuke yazmış: Sağol kardeşim bende zaten yapacam felan diyenleri gördüm ondan yapmak içimden geldi yok böyle diyolar yok şöyle diyolar yok ben yönetmenim diyolar yapacam diyolar bende sonuç görmeyince yaptım bişeyler işte destek verenlerden de vermiyenlerden de Allah Razı Olsun!!!
Saygılarımla;
Nebi TEKİN
Arkadaşım,o film ne olursa olsun çekilecek dedim.
yapıcam edicem diye açılmadı o başlık!
Beyin fırtınası oluşsun diye açıldı.
Biraz mantıksal hareket ederseniz mutlu olurum.
ortadaki kızışan havayı düzeltelim dedik.
ilk yorum yapanlardan biriydim konuya. "eline sağlık"diyerek.
ama tekbirle uslanmayanın hakkından harbiden kötek gelirmiş. ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
|
-
hypnaty
Uzman Üye
|
03.09.2010, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bariscirpac1 yazmış: Amma güzel belgeselmiş..
Hazırlayan arkadaş çok şey görmemiş.. ) |
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
03.09.2010, 09:34 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kardeşim lafım tek sana değil başka şeyler içinde söyledim...Şayet yapacagın zaman bende yardımcı olurum...Ama bişeyi yapmdan konu açma bence çünki aradan zaman geçiyor yapmayınca veya geçikince tepkiler doğal olarak büyüyor
İnşallah sende yaprsın inş. daha iyisini yaprsın kimseye nispet olsun diyede yapmadım bu vidoyu...
Saygılarımla;
Nebi TEKİN ______________ www.The-Nuke.Tr.Gg KESİN PAGERANK YÜKSELT Siteni Googlede İndexlet |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
03.09.2010, 09:35 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
the-nuke yazmış: Kardeşim lafım tek sana değil başka şeyler içinde söyledim...Şayet yapacagın zaman bende yardımcı olurum...Ama bişeyi yapmdan konu açma bence çünki aradan zaman geçiyor yapmayınca veya geçikince tepkiler doğal olarak büyüyor
İnşallah sende yaprsın inş. daha iyisini yaprsın kimseye nispet olsun diyede yapmadım bu vidoyu...
Saygılarımla;
Nebi TEKİN
Arkadaşım, biraz zor anlamaktasın sanıyorum?
BEYİN FIRTINASI nedir araştır gel lütfen. yalvarırım. ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
03.09.2010, 09:38 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hypnaty yazmış: bariscirpac1 yazmış: Amma güzel belgeselmiş..
Hazırlayan arkadaş çok şey görmemiş.. )
Kendin Daha Güzelini Yapta İzleyelim Dostum
Beni destekledigin ve kolladığın için teşekkür ederim...Zaten olumsuz yorum yazanlar çekemeyenler olur genellikle
Saygılarımla;
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
03.09.2010, 14:33 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar konu konudan çıkıp başka konuya yada konulara varmasın lütfen.. |
|
↑
|
|
|
-
fbmlkodsitesi
Aktif Üye
|
03.09.2010, 17:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yöneticiler Lütfen KİLİT !!______________
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
03.09.2010, 17:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fbmlkodsitesi yazmış: Yöneticiler Lütfen KİLİT !!
Niye böyle bir konuyu kitlememizi istiyorsunuz ki ? |
|
↑
|
|
|
-
the-nuke
Aktif Üye
|
04.09.2010, 07:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
fbmlkodsitesi yazmış: Yöneticiler Lütfen KİLİT !!
Kardeşim derdin nedir senin? Burda tr.gg Adına bir video yapılmış..Ve onun adına Tebrik msjları yazan oluyo düşüncelerini yazan oluyo...Neden Kitlensin konu..Böyle yararlı şeyler bazılarını nie Kasıyo Anlamdım
Saygılarımla;
|
↑
|
|
|
|