Yazar |
Mesaj |
-
informess
Uzman Üye
|
26.08.2010, 16:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle güzel bir proje olmuş. Sonuna kadar destekliyorum. Buradan forum için önemli olan güzel olayları yazalım tarihi hatırlayanlar yazsın yada araştırılıp bulunsun. Böyle de olabilir... Bir öneri.. ______________ -Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim." |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
26.08.2010, 16:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Bende bu projeyi sonuna kadar destekliyorum yardımım dokunursa ne mutlu bu arada bu konu ile ilgili bir site açtım tanıtmak için.
Kolay gelsin, ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 09:56 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Destekleyen arkadaşlar o halde paylaşım yapmaya başlarsa çok sevinirim başlığa. ______________ Svadyan Medya Ajansı |
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
27.08.2010, 10:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 10:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bende bu projeye desyek veriyorum.buda benden olsun.bedava sitemin 2008deki forum hali
o zaman biraz daha genişmiş
______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 11:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
buda 2007deki açıklaması biraz uzun ve örnek site bile yapmışlar.o zaman dikey menü kullanıyorlar.tercih rengi yine turuncu.
______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
27.08.2010, 11:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Aslına zamanım dar ve yetersiz programlarla basit bir şey yaptım elimden bu geldi bu imkanlarla
|
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 11:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
sayın modum bedava sitem 2007de kurulmuştu diye hatılıyorum resimde 2006da var.hatam varsa özür dilerim ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
27.08.2010, 11:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunezel yazmış: sayın modum bedava sitem 2007de kurulmuştu diye hatılıyorum resimde 2006da var.hatam varsa özür dilerim
Bedava-sitemin ilk üyesi selin hanımdır buyrun : )
http://www.bedava-sitem.com/profile.php?of=selin |
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 11:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
afilliyanlizlik yazmış: oyunezel yazmış: sayın modum bedava sitem 2007de kurulmuştu diye hatılıyorum resimde 2006da var.hatam varsa özür dilerim
http://www.bedava-sitem.com/profile.php?of=selin
pardon modum ben zaten mesajdada demiştim hatam varsa özürdilerim diye. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
|
27.08.2010, 11:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunezel yazmış: afilliyanlizlik yazmış: oyunezel yazmış: sayın modum bedava sitem 2007de kurulmuştu diye hatılıyorum resimde 2006da var.hatam varsa özür dilerim
http://www.bedava-sitem.com/profile.php?of=selin
pardon modum ben zaten mesajdada demiştim hatam varsa özürdilerim diye.
Önemli değil kardeşim sorun değil insanlık hali : ) bilmiyordun ama öğrendin bak bunları sorun yapmayın : ) neyse sohbete dönmesin. cvp vereceksen özel mesaj at burdan verme : ) |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
27.08.2010, 12:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
benimkiler görsellikle anlatılamaz
moderatör oldum ve bi çok sayılı projeler içinde projelerim yer aldı. ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
bin907
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
27.08.2010, 23:29 (UTC) Mesaj konusu: |
|