Yazar |
Mesaj |
-

gencseen
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
 |
-

gencseen
Acemi Üye
|
27.08.2010, 08:57 (UTC) Mesaj konusu: yardım |
|
|
ARKDAŞLAR siteleerni isralile yönelik hack vea çalınıyor bn sitemde israili destekleyen hiçbir materyel yok bu nasıl iş??? |
|
↑
|
|
 |
-

gifmax
Aktif Üye
|
27.08.2010, 09:10 (UTC) Mesaj konusu: Re: yardım |
|
|
gencseen yazmış: ARKDAŞLAR siteleerni isralile yönelik hack vea çalınıyor bn sitemde israili destekleyen hiçbir materyel yok bu nasıl iş???
Önemli olan israille ilgili içerik değil senin hitin yüksekmiş adamlarda kendi seslerini duyurmak için seni seçmişler ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

gencseen
Acemi Üye
|
27.08.2010, 09:13 (UTC) Mesaj konusu: . |
|
|
tmmda bn napcagım ... emeklerim boşa gidiyor bu 2. sitem 1 site kaldı elimde onun hitide iyi :S |
|
↑
|
|
 |
-

gifmax
Aktif Üye
|
27.08.2010, 09:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öncelikle size sorum şu olucak:
msn den birine link verdiniz mi ? veya başka bir chatdan ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

seherparem
Acemi Üye
|
27.08.2010, 09:19 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Hitle Alakası Yok Bu İşin Ozaman Benı Neden Secmedıler Hitim 300 la 500 600 Arası Benı Hacklerdıler Bıyerden Şifresn sızmış Hack Olayadegıl Tr.gg Sitelerın Hacklenme Olayı % 10 Oralarında... |
|
↑
|
|
 |
-

gifmax
Aktif Üye
|
27.08.2010, 09:25 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
seherparem yazmış: Hitle Alakası Yok Bu İşin Ozaman Benı Neden Secmedıler Hitim 300 la 500 600 Arası Benı Hacklerdıler Bıyerden Şifresn sızmış Hack Olayadegıl Tr.gg Sitelerın Hacklenme Olayı % 10 Oralarında...
Biliyorum tr.gg sitelerinin hacklenme oranı çook düşük fakat %10 luk ihtimali göz önünde bulundurmamız gerek. Benim görüşüm şu: adam pc ye sızmıştır. ve işi ordan götürüyordur. ______________  |
|
↑
|
|
 |
-

seherparem
Acemi Üye
|
27.08.2010, 09:30 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Öyle Olmuş Olabilir... |
|
↑
|
|
 |
-

gencseen
Acemi Üye
|
27.08.2010, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pc szıdılar ise ne ypamam gerekir... |
|
↑
|
|
 |
-

gencseen
Acemi Üye
|
27.08.2010, 09:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
gifmax yazmış: Öncelikle size sorum şu olucak:
msn den birine link verdiniz mi ? veya başka bir chatdan
link derken neyin linki acaba? |
|
↑
|
|
 |
-

afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
27.08.2010, 10:01 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba arkadaşlar, Öncelikle bildirmeliyimki hiç bir hacker tr.gg siteleri ile uğraşmaz. Hitt için siteyi zaten haclemezler öyle olsa gizliilimler günde 8000 ziyaretçisi var gururum5 günde 2000 ziyaretçisi var tabi ortalama bu rakamlar. Bu insanlar kendilerini hacker sanan 15 16 yaşındaki dengesizlerdir. Yapmanız gerekenler,
Sitenin kayıtlı mail adresinden support-tr( at )webme.com adresine mail atıp durumu güzel bir üslub ile anlatmaktır. Maillere bakarken en önemli unsur üslubdur. Hiç bir tr.gg uzantılı site HACKLENEMEZ
bunuda bilmenizi istiyorum. sizlere bir önerim her ay şifrenizi düzenli olarak değiştirin. ve mail adreslerinizide aynı şekilde şifrelerini aylık değiştirin ve son olarak bazı sitelere isim @ mailhesabı.com şeklinde değilde isim(at)mailhesabı.com şeklinde yazı yazarsanız mail hesablarınızda korumada olacaktır. Tekrar ediyorum sitenizin kayıtlı mail adresinden support-tr( at )webme.com adresine düzgün üslub ile durumu izah edin şifrenizi alın, eğlenceye devam edin 
En son afilliyanlizlik tarafından 27.08.2010 10:03:28 tarihinde değiştirildi, toplam 1 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
 |
-

gencseen
Acemi Üye
|
27.08.2010, 10:04 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
peki pc sızdı diolar acaba onun için ne yapmalıyım?? |
|
↑
|
|
 |
-

seherparem
Acemi Üye
|
27.08.2010, 10:28 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
 |
-

blogoopdeneme
Acemi Üye
|
27.08.2010, 10:31 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim adamla ne alay ediyon sen..
Pc'niz sızdıysa bir tutkalla sızan yerlere aliminym folyo yerleştiriniz. ______________ BLogoOp
|
|
↑
|
|
 |
-

blogoopdeneme
Acemi Üye
|
27.08.2010, 10:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
pardon ben yanılş anlamışım yaaaaaa
pc'si sızmış adamın üstüne soğuk su dök ayılır olmadı iki üç tokat at. ______________ BLogoOp
|
|
↑
|
|
 |
|