Yazar |
Mesaj |
-
yeniturkdownload
Acemi Üye
|
14.09.2007, 09:39 (UTC) Mesaj konusu: siteme kufurlu yazılar yazıyorlar |
|
|
SİTE İÇİNDE KENDİNİ ADMİN YERİNE KOYUP KÜFÜRLÜ KELİMLER YAZIYORLAR BUNLARI NASIL ENGELLERİM SİTEDEKİ SOHBET YERLERİNE YAZIYORLAR NASIL ENGELLEYEBİLİRİM |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2007, 09:41 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ziyaretci defterine yazıyorlarsa sitene gir ekstraları degıstır ziyaretci defterine tıkla asagıda Ziyaretçi defteri kaydı sil yazar oraya tıklayıp ıstedıgını sılebılırsın[/b] ______________ dü$LéRîm tutsak yüRéqîM süRqüN suskuNum, îÇîmdé ßîR çocuk tédîRqîN.. |
|
↑
|
|
|
-
e-genc
Acemi Üye
|
14.09.2007, 10:09 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
eğer sohbet tipi bir kod kullanıyorsan oraya yazıyorlarsa adamları banlarsın bir daha giremezler |
|
↑
|
|
|
-
kahtalie
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
14.09.2007, 10:12 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
e-genc yazmış: eğer sohbet tipi bir kod kullanıyorsan oraya yazıyorlarsa adamları banlarsın bir daha giremezler
mesela cbox silip banlarsın ______________ dü$LéRîm tutsak yüRéqîM süRqüN suskuNum, îÇîmdé ßîR çocuk tédîRqîN.. |
|
↑
|
|
|
-
61ogretmen61
Acemi Üye
|
23.08.2008, 21:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kahtalie yazmış: ziyaretci defterine yazıyorlarsa sitene gir ekstraları degıstır ziyaretci defterine tıkla asagıda Ziyaretçi defteri kaydı sil yazar oraya tıklayıp ıstedıgını sılebılırsın[/b]
peki mesajın sadece bir kısmını değiştirmek istiyorum. yani içinden bir kaç kelimeyi çıkaracağım. o zaman ne yapacağız |
|
↑
|
|
|
-
abron
Uzman Üye
|
23.08.2008, 21:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
61ogretmen61 yazmış: kahtalie yazmış: ziyaretci defterine yazıyorlarsa sitene gir ekstraları degıstır ziyaretci defterine tıkla asagıda Ziyaretçi defteri kaydı sil yazar oraya tıklayıp ıstedıgını sılebılırsın[/b]
peki mesajın sadece bir kısmını değiştirmek istiyorum. yani içinden bir kaç kelimeyi çıkaracağım. o zaman ne yapacağız
eski mesajlara ilgi göstermeyin ______________ Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir |
|
↑
|
|
|
-
61ogretmen61
Acemi Üye
|
23.08.2008, 21:49 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
abron yazmış: 61ogretmen61 yazmış: kahtalie yazmış: ziyaretci defterine yazıyorlarsa sitene gir ekstraları degıstır ziyaretci defterine tıkla asagıda Ziyaretçi defteri kaydı sil yazar oraya tıklayıp ıstedıgını sılebılırsın[/b]
peki mesajın sadece bir kısmını değiştirmek istiyorum. yani içinden bir kaç kelimeyi çıkaracağım. o zaman ne yapacağız
eski mesajlara ilgi göstermeyin
alakayı anlayamadım. dün bana mesaj gelmiş. onun bir kısmını değiştirmek yani silmek istiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
net-tr
Uzman Üye
|
23.08.2008, 21:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|