Yazar |
Mesaj |
-
benimsitem1993
Uzman Üye
|
08.01.2010, 16:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
masterbs yazmış: ualturkcem yazmış: En iyi virüs programı "G Data TotalCare" dır ama interneti biraz yavaşlatır çünkü girdiğin her sayfanın dökümanını indirir ve tarar ...
Bu program pcdeyken virüs girmesi imkansızdır Şu ana kadar en iyisi bu Nod 32 çok saçma şeylere bile virüs dediği için ona pek güvenmiyorum. Ayrıca Bilgisayardan anlarsanız virüs sistemine gerek bile kalmaz
Aslında Deep Freze programıda güzel.Her yeni yüklediğini siliyor.Ama kaldırdığın zaman sistem dosyalarınıda siliyor.
Bir bankada güvenlik sistemi olarak Nod32 kullanıyor.Ve çok yerde Staj yaptım format atılan bilgisayarlara Nod32 kuruluyor.
McAffee unutmamak lazım.Birde o var. ______________ balikesirerdek.tr.gg ve exevolium.tr.gg adresleri şahsıma aittir. |
|
↑
|
|
|
-
grafik-em
Acemi Üye
|
11.04.2010, 18:59 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Microsoft Security Essentials kesinlikle öneririm hem microsoft'un hemde kaspersky kadar iyi hiç bir sorun çıkarmadı bana. |
|
↑
|
|
|
-
sanal-ingilizce
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
21.04.2010, 18:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
bence
norton
ad aware ______________ Hiç ilgilenmediğim wordpress ten aldığım ekonomi sitemin pr değeri 3 olmuş. almak isteyenler ö.m atsın. |
|
↑
|
|
|
-
webtesatis
Acemi Üye
|
14.05.2010, 00:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
öncelikle
KasperSky değil Kaspersky (Rus yapımıdır)
En iyi antivirüs programlarının başında gerli
Başlıca tavsiyelerim:
Kaspersky
NOD32
Bu arada NOD32 Bilgisayarı kolay kolay kasmaz. Kasma gibi bir problem oluyorsa o bilgisayar işlemci ve bellek bakımından şuan ki standartlara uymuyor demektir.
Alternatif:
McAfree
Bit Defender
Ücretsiz:
Avast
AVG Antivirüs
Reklam önleyici Ad aware
Çeşitli güvenlik yazılımları:
Norman Malware Cleaner (Sürekli güncellenir ve ücretsizdir)
ComboFix |
|
↑
|
|
|
-
paylasimkaynagi
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
19.06.2010, 20:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardşe şu anda en iyi antivürüs programı kaspersky 2010 sürekli veritabanı yenileniyor ve veritabanını guncel tuttuğun surece çok verim alırsın fakat dezavantajı bilgisayarının işlemcisi ram düşükse hiç yuklemeni tavsi etmem çünkü bilgisayırı çok kasıyor ama diyorsanki ben bilgisayrı kasmayan bir antivürüs programı istiyorum nod32 yi yukle hiç pc yi kasmaz |
|
↑
|
|
|
-
turkforumonline
Aktif Üye
|
19.06.2010, 20:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
En iyisi AGV diye biliyorum.Avast kullanıyorum ama nod 32 en az CPU kullanan virüs programı.(Hala öyle mi bilmiyorum).Bu yüzden nod 32 derim. |
|
↑
|
|
|
-
cupacup
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
16.08.2010, 00:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Tşk! ______________
Tekrardan Döndüm! Artık Hep Onlineyim : )
Domainimizi Değiştik Sonunda : ) www.cupacup.tr.gg |
|
↑
|
|
|
-
zenitforum
Acemi Üye
|
22.08.2010, 08:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nod 32 eski sürümünü kimseye tavsiye etmiyorum olur olmaz şeylerde virüs saptıyor ama yeni sürümü öyle deil tavsiyen yeni sürümüne bak istersen link atarım sana p.m. dan bana ulaş ______________
kayıt tarihi 21.05.2010 11:02:55 |
|
↑
|
|
|
-
denizmerkezi
Uzman Üye
|
22.08.2010, 08:53 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba,
Eski konulara özen göstermeyelim konuyu açan üye'nin web sitesi silinmiş. ______________ Forum'da yetkiniz olmadığından dolayı imzanızı değiştirmek durumdayım. |
|
↑
|
|
|
-
orhan-dersimli
Uzman Üye
|
27.08.2010, 17:46 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
odev-arsivleri yazmış: En İyi Virüs Programı Bence Kasper Sky
Avast'da Lisans İstemediği İçin Oda Kullanışlıdır..
avast cok ben onu kullaniyorum arkdasin dedigi gibi lisans gerekiyor biraz google arastirisan kodunu bula bilirsin ______________
|
|
↑
|
|
|
|