Yazar |
Mesaj |
-
oyun-gezel
Acemi Üye
|
20.08.2010, 14:38 (UTC) Mesaj konusu: herkeze yardım ettiniz bana etmediniz |
|
|
bana siteme oyungun kod verinnnnnnnnnnn! başka sayfalara yönlendirmeyin oralara en az 1000 gere bakyımmmmmmm ______________ Paylaşımcı olmak bilgi verir |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
20.08.2010, 14:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
|
|
↑
|
|
|
-
oyun-gezel
Acemi Üye
|
20.08.2010, 14:55 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyun tasarım kodu dedim oyun kodu demedim ______________ Paylaşımcı olmak bilgi verir |
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2010, 14:58 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kardeşim boşuna ümitlenme ben o kadar araştırdım tr.gg için piyasada 2-3den fazla tasarım yok onlarda benim hoşuma gitmedi ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyun-gezel
Acemi Üye
|
20.08.2010, 15:13 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunezel yazmış: kardeşim boşuna ümitlenme ben o kadar araştırdım tr.gg için piyasada 2-3den fazla tasarım yok onlarda benim hoşuma gitmedi ben bitane yapsam onun kodunu verirmisin ______________ Paylaşımcı olmak bilgi verir |
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2010, 15:14 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ben tasarım ayıramam ______________ |
|
↑
|
|
|
-
istediginherseyburada
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
|
↑
|
|
|
-
oyunezel
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2010, 15:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
istediginherseyburada yazmış: Yapmayı neden denemiyorsunuz? Biraz uğraşırsanız güzel bir şeyler çıkarabilirsiniz... Ayrıca forum kurallarını dikkatle okuyunuz Başlığınızı doğru kullanın, kimseye sitem etme hakkınız yok
kardeşimiz haklı ______________ |
|
↑
|
|
|
-
oyun-gezel
Acemi Üye
|
20.08.2010, 16:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyunezel yazmış: istediginherseyburada yazmış: Yapmayı neden denemiyorsunuz? Biraz uğraşırsanız güzel bir şeyler çıkarabilirsiniz... Ayrıca forum kurallarını dikkatle okuyunuz Başlığınızı doğru kullanın, kimseye sitem etme hakkınız yok
kardeşimiz haklı Yapamıyorum bana bitane yapın ne olur ______________ Paylaşımcı olmak bilgi verir |
|
↑
|
|
|
-
oyun-gezel
Acemi Üye
|
20.08.2010, 17:43 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
oyun-gezel yazmış: oyunezel yazmış: istediginherseyburada yazmış: Yapmayı neden denemiyorsunuz? Biraz uğraşırsanız güzel bir şeyler çıkarabilirsiniz... Ayrıca forum kurallarını dikkatle okuyunuz Başlığınızı doğru kullanın, kimseye sitem etme hakkınız yok
kardeşimiz haklı Yapamıyorum bana bitane yapın ne olur
bana bitane yapmadınızya madatörler ne günesiniz ______________ Paylaşımcı olmak bilgi verir |
|
↑
|
|
|
-
lifeye
Bedava-Sitem Bağımlısı
|
20.08.2010, 17:48 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kimse sana yapmak zorunda deyil ister yaparlar ister yapmazlar bu adamın insafına kalmış sen bu şekilde daha çok tasarım istersin ama veren olmaz önce istemeyi bileceksin. ______________ |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
20.08.2010, 17:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
1- Bir başlıktan bir çok defa açma!
2- Bu forumda kimse kimseye özel tasarım yapmıyor yasak!
3- Konu açma kurallarına göre konu açınız!
4- Sitem veya başka bir şeyle bir yere varamazsınız. |
|
↑
|
|
|
|