Yazar |
Mesaj |
-
kaledespor
Acemi Üye
|
17.08.2010, 13:30 (UTC) Mesaj konusu: ÇOK MU ZOR BİŞEY İSTEDİM |
|
|
ben forumda yazılan yazıların değiştirilememesini istiyorum yada değiştirldiği zaman dilimini görmek istiyorum..buna cevap arıyorum ama bi türlü yardımcı olan yok.lütfen yardım edin |
|
↑
|
|
|
-
cheatenginem
Acemi Üye
|
17.08.2010, 13:38 (UTC) Mesaj konusu: xD |
|
|
yazı türünü değiştirmek isityorsan font style tagları falan vardı orada arial,tahoma,comic sans gibi yazı türlerini girebiliyorduk heralde |
|
↑
|
|
|
-
kamerleherseyy
Aktif Üye
|
17.08.2010, 13:39 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
nasıl değiştirilmemesini istiyorsunuz ? ______________
BENİM NÂCİZ VÜCÛDUM ELBET BİR GÜN TOPRAK OLACAKTIR;
FAKAT, TÜRKİYE CUMHURİYETİ İLELEBET PAYİDAR KALACAKTIR
-MUSTAFA KEMAL ATATÜRK- |
|
↑
|
|
|
-
kaledespor
Acemi Üye
|
17.08.2010, 13:44 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
hani değiştir butonu var ya onu kaldırmak istiyorum yada bir kişi yazdığı mesajı değiştrdiğnde (x tarafından en son x tarihinde x saatinde değiştirildi) gibi biribare olmasını istiyorum. |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
17.08.2010, 13:45 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
@ sadece moderatörler ve yöneticiler kişinin yazısını değiştirebilir..
iyi günler iyi forumlar |
|
↑
|
|
|
-
kaledespor
Acemi Üye
|
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
17.08.2010, 13:51 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaledespor yazmış: hani değiştir butonu var ya onu kaldırmak istiyorum yada bir kişi yazdığı mesajı değiştrdiğnde (x tarafından en son x tarihinde x saatinde değiştirildi) gibi biribare olmasını istiyorum.
Merhaba,
Sanırım Forum Ekstrasından söz ediyorsunuz ? |
|
↑
|
|
|
-
kaledespor
Acemi Üye
|
17.08.2010, 13:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
tumhepsiburada yazmış: kaledespor yazmış: hani değiştir butonu var ya onu kaldırmak istiyorum yada bir kişi yazdığı mesajı değiştrdiğnde (x tarafından en son x tarihinde x saatinde değiştirildi) gibi biribare olmasını istiyorum.
Merhaba,
Sanırım Forum Ekstrasından söz ediyorsunuz ?
aynen öyle |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
17.08.2010, 13:54 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kaledespor yazmış: tumhepsiburada yazmış: kaledespor yazmış: hani değiştir butonu var ya onu kaldırmak istiyorum yada bir kişi yazdığı mesajı değiştrdiğnde (x tarafından en son x tarihinde x saatinde değiştirildi) gibi biribare olmasını istiyorum.
Merhaba,
Sanırım Forum Ekstrasından söz ediyorsunuz ?
aynen öyle
Malesef Düzenleme butonunu kaldıracak bir özellik şuan o ekstra içerisinde bulunmamakta. |
|
↑
|
|
|
-
mysebebim
Bedava-Sitem Bağımlısı
Konum: >>>>> WEB DESTEK GOOGLE DESTEK & TASARIMLAR HTML KODLARI & FORUM YAPMA ARAMA MOTORLARINA KAYIT FORUM
|
17.08.2010, 16:40 (UTC) Mesaj konusu: yardım |
|
|
bedava forumda buna engel olamıyorsun ama örneğin yetkin forumda bunu engelleyebiliyoruz |
|
↑
|
|
|
|