Forum'da ara:
Ara

Yazar Mesaj
Mesaj11.08.2010, 09:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: merhaba hayırlı ramazanlar

dalaz2561 yazmış:
arkadaşlar ben ilk defa sizin yardımlarınız sayesinde bir site kurdum fazla bişi yok ama benim site sizce nasıl olmuş?3 günlük çalışmayla tabii

Burası benim "Site Değerlendirme Konum" Very Happy
Sende "Site Değerlendirme Alanı" kategorisinden konu açıp arkadaşların siten hakkında yorum yapmasını sağlayabilirsin.

Mesaj11.08.2010, 11:43 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: merhaba hayırlı ramazanlar

imagerial yazmış:
dalaz2561 yazmış:
arkadaşlar ben ilk defa sizin yardımlarınız sayesinde bir site kurdum fazla bişi yok ama benim site sizce nasıl olmuş?3 günlük çalışmayla tabii

Burası benim "Site Değerlendirme Konum" Very Happy
Sende "Site Değerlendirme Alanı" kategorisinden konu açıp arkadaşların siten hakkında yorum yapmasını sağlayabilirsin.

kusura kalma yaa dedimya biraz yeniyimm:))
Mesaj11.08.2010, 11:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

bsfun yazmış:
10 / 9

Ufak Tefek Hatalar Var ! Wink

Kardeşimin Yazdıqı Yorum Ben 0.5 daha Ekliyorum ve

Kingcss ye 9.5 yoLLuyoRm Very Happy[/quote]
Mesaj11.08.2010, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

mega-ipek yazmış:
bsfun yazmış:
10 / 9

Ufak Tefek Hatalar Var ! Wink

Kardeşimin Yazdıqı Yorum Ben 0.5 daha Ekliyorum ve

Kingcss ye 9.5 yoLLuyoRm Very Happy

Çok teşekkürler.
Yalnız "KingCss" bizim eski sitemizdi. Bu yeni sitemiz. Kingcss Kadar da olamasakta yetişiyorum eski siteme Mr. Green

Mesaj11.08.2010, 13:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya güzel olmuşş ne kadar zamanını harcadın buralara gelmek için?ben şahsen begendim
Mesaj11.08.2010, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

dalaz2561 yazmış:
ya güzel olmuşş ne kadar zamanını harcadın buralara gelmek için?ben şahsen begendim

3 seneye yakın bir zamandır bedava-sitem'deyim.
Fakat tabiki ilk sitem bu olmadı.
Tam bilmiyorum ne kadar zamanımı aldığını Very Happy

Mesaj12.08.2010, 16:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yorumlara Devam...
Mesaj12.08.2010, 16:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

bukadar yorum yetmiyomu
Mesaj12.08.2010, 16:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

tcumhuriyeti yazmış:
bukadar yorum yetmiyomu

Maalesef. Fazladan birşey olmaz.
Mesaj12.08.2010, 16:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

senin burda kotan dolmuş görünüyor, daha fazlasını istiyosan reklam ver veya gazeteye ilan ver olmadı tv ye reklam ver oda olmassa google ile anlaş en başta çık ama burdan yazma senin derdini herkes biliyor site değil hit kazanmaya çalısıosun.. şimdi kesin abuk subuk bişiler sölicen ama okumucam onuda bil..
Mesaj13.08.2010, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

tcumhuriyeti yazmış:
senin burda kotan dolmuş görünüyor, daha fazlasını istiyosan reklam ver veya gazeteye ilan ver olmadı tv ye reklam ver oda olmassa google ile anlaş en başta çık ama burdan yazma senin derdini herkes biliyor site değil hit kazanmaya çalısıosun.. şimdi kesin abuk subuk bişiler sölicen ama okumucam onuda bil..

Kusura bakma. Beni burda tanıyanlar zaten tanıyor. Hit ile ilgili hiç bir takıntım yok. Sen istediğin gibi düşünebilirsin. Madem öyle sen neden konu açıyorsun. İstediğim yere reklam veririm bu da seni ilgilendirmez. Bedava bir site için yatırım yapacak değilim. Bedava-Sitem'de sadece forum için duruyorum... Abuk subuk birşeylerde yazabilirim bu da seni ilgilendirmez.

Mesaj13.08.2010, 10:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

imagerial adam doğru söylüyor konuyu görmüyomusun kabarmış işte bidaha gündeme getirmeye ne gerek var
Mesaj13.08.2010, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

sessizkorku yazmış:
imagerial adam doğru söylüyor konuyu görmüyomusun kabarmış işte bidaha gündeme getirmeye ne gerek var

Konuyu tartışma ortamına çevirmeyelim.
Benimle bir sorununuz varsa "Ö.M"'den halledin. Konuyu sohbet ve tartışma ortamına çevirip forumun düzenini bozmayalım.

Mesaj13.08.2010, 17:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yeni yaptigin bölümler süper olmus..
Gercekten tebrikler..
Ayrica banner degisim agida gercekten aktfi bir durumda Wink
Mesaj13.08.2010, 17:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

anadolulular yazmış:
Yeni yaptigin bölümler süper olmus..
Gercekten tebrikler..
Ayrica banner degisim agida gercekten aktfi bir durumda Wink

Banner değişim ağı kısa bir süredir durgundu. Pek aktif sayılamazdı. Yeni 3-4 Arkadaşta katıldı. Sen de dahil oldun. Umarım daha fazla kişi katılır.