Yazar |
Mesaj |
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
leonn2435
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:07 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Harika kareler..
Nostalji güzeldir..
Teşekkürler. |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:10 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
leonn2435 yazmış: Harika kareler..
Nostalji güzeldir..
Teşekkürler.
anadolulular yazmış: Vay beee hepsini cok özledim yeminle.
Ikiyol,ufuker(erufuk),naazimca,com,net,mjistanbul,pobrediablo,netdunya,onder...Hepsini cok özledim....Bunlarin icinden birkac kisiye cok cektirdiler.Gereksiz yere bunlara iftira atip forumdan uzaklasmalarina sebep oldular.Yaziklar olsun.Ama biz onlari unutturmayacaz ve unutmayacaz....Sag olasin Oguzhan...
Ben böyle bir forum oluşturduğumuz oluşturdukları için herkese teşekkür ederim unutmayalım ki insan nereye giderse gitsin anısı arkasından gelir.. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Sohbet ortami haline dönüştürmeden. Naazımca' bir giti o gidiş..
Askerden sonra kayboldu..
Onu hep merak ediyorum nasil iyimi diye..
Güzel bir paylaşım olmuş.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 12.08.2010 13:19:43 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
biltekno-web
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:17 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
valla paylkaşıonuz
güzelde ağlacam gelio arkadaşın dediği gibi ayrısına geldim kapadım sonra yoru y apmak için girdim ______________ Siteme yazar arıyorum ..
30 özgün yazı yazana 500 mb host veriyorum . |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ua1905ua yazmış: Sohbet ortami haline dönüştürmeden. Naazımca' bir giti o gidiş..
Askerden sonra kayboldu..
Onu hep merak ediyorum nasil iyimi diye..
Güzel bir paylaşım olmuş..
Konu sohbet haline döndükten sonra temizleyebilirsiniz.. Ki daha dönmedi.. Dönmesinede izin vermem!!
Askerden sonra kaybolmadı diye biliyorum kendine ait sitesi var..
Teşekkürler..
ibrahmgun yazmış: Ağlayacam geldi..
onder655 onu çok severdim ben ya..
O arkadaşı biliyorum eğer fotosunu bulabilirsem koyarım
|
|
↑
|
|
|
-
futbolda-fb
Acemi Üye
|
12.08.2010, 13:21 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
kullanıcılar dışında forum kategorileride dikkatinizi çekmiştir umarım şimdi aile ortamı oluşması için ortam yok.şu eski bölümlerin güzelliğine bak bide şimdiye bak bi html bi serbest bölge akıyoz. |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:22 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Alıntı: Sohbet ortami haline dönüştürmeden. Naazımca' bir giti o gidiş..
Bu çümleği söylememin sebebi kendimi uyarıyorum.
Konuyu sohbet ortamına dönüştürmeden naazımca' hakkında giriş yaptığım için..
Askerden sonra site vs açtı fakat ilgilenmiyor. Kimse ulaşamıyor.
Bunu belirtmek isterim. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW |
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:26 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
futbolda-fb yazmış: kullanıcılar dışında forum kategorileride dikkatinizi çekmiştir umarım şimdi aile ortamı oluşması için ortam yok.şu eski bölümlerin güzelliğine bak bide şimdiye bak bi html bi serbest bölge akıyoz.
Bunun sebebi bedava-Sitem hizmetin konsepti teknik destek forumu değildi.
Bizat selin hanım ve Cunobag tarafından yönetiliyordu forum.
Yeni kurulan bir forum'a kuralları kısıtlıyarak konseptı baştan belirterek başarı elde etmek çok zor.
Lochman bu hizmeti devr' eti. Webme gmbh şirketi yeni bir oluşum hazırladı. Kategoriler yavaş yava düzenlendi.
Konsept Teknik destek forumu olarak belirtildi.
Moderatörler modluk değil bunun yanında. Şirketin Teknik destek personeli olarak adlandırıldı.. vesayre.. ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 12.08.2010 13:30:23 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
simerweb
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Güzel bir konu olmuş.
Teşekkürler @tumhepsiburada ______________ "Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol."
Hz.Mevlana |
|
↑
|
|
|
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
ua1905ua
Uzman Üye
|
12.08.2010, 13:47 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
... ______________ Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
En son ua1905ua tarafından 03.08.2012 21:40:37 tarihinde değiştirildi, toplam 3 kere değiştirildi
|
|
↑
|
|
|
-
bilgiliwebnet
Uzman Üye
|
|
↑