Yazar |
Mesaj |
-
tumhepsiburada
Uzman Üye
|
05.08.2010, 19:42 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar yazar olarak herkes istediği yazıyı gönderir biz seçeriz yayınlarız sorun olmaz fakat.. Benim istediğim;
Grafik işlerinden anlayan kapak,dergib grafiklerinde yardımcı olabilecekler bana ulaşsın.. |
|
↑
|
|
|
-
magic-net
Uzman Üye
|
06.08.2010, 17:20 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
meraba arkadaşlar bu dergi işinde sanırım sorunlardan biride dergiyi pdf olarak çıkarmak tam olarak bu şekilde olmasada size alternatif bir site önereceğim online olarak sayfaları yerleştirip daha sonra bu site üzerinden yayınlayabiliyorsunuz.
site : issuu.com
Dünyaca ünlü travian oyununun türk serverlerında bu sistem kullanılmakta
issuu.com/gibbon/docs/travian_mecmuasi__sayi_-2?mode=embed&layout=http://skin.issuu.com/v/light/layout.xml&showFlipBtn=true ______________ Projelerinizi Destekliyoruz.Maddi Kaynak Sağlıyoruz : http://magic-net.tr.gg/Bu-Benim-Projem.htm
T-Shirt Tasarımlarımızı Görmek İster Misin http://magic-net.tr.gg/T_shirt.htm
Zor Başarılır İmkansız Zaman Alır |
|
↑
|
|
|
-
12no
Acemi Üye
|
07.08.2010, 07:52 (UTC) Mesaj konusu: dergi |
|
|
merhabalar dergi için fikir üretiyor ve bu iş için uygun kişiler arıyorsunuz.benim aklıma size yardımcı olmak dileyiğle bir fikir geldi. derginizi yayınladıktan sonra
bence siz bir fikir adamı tutun.kendisi dergi için fikirler üretmeye çalışsın, yada bir kaç kişi daha alın o kişiler bir araya toplanıp dergi için fikir üretmeye çalışsın, dergi için neyi iyi olacağını tartışsınlar,yada forumda fikir üretmek için bir sayfa açın.orada derginizi tanıttıktan sonra özgün insaların fikirlerini alın ve aynı şekilde kendi yapacağınız sitede de böyle sayfa açın.bir sürü anketler yapın oradan eksikliklerinizi görmeye çalışın.
destekliyorum... |
|
↑
|
|
|
-
anadolulular
Uzman Üye
|
07.08.2010, 09:08 (UTC) Mesaj konusu: Re: dergi |
|
|
12no yazmış: merhabalar dergi için fikir üretiyor ve bu iş için uygun kişiler arıyorsunuz.benim aklıma size yardımcı olmak dileyiğle bir fikir geldi. derginizi yayınladıktan sonra
bence siz bir fikir adamı tutun.kendisi dergi için fikirler üretmeye çalışsın, yada bir kaç kişi daha alın o kişiler bir araya toplanıp dergi için fikir üretmeye çalışsın, dergi için neyi iyi olacağını tartışsınlar,yada forumda fikir üretmek için bir sayfa açın.orada derginizi tanıttıktan sonra özgün insaların fikirlerini alın ve aynı şekilde kendi yapacağınız sitede de böyle sayfa açın.bir sürü anketler yapın oradan eksikliklerinizi görmeye çalışın.
destekliyorum...
Fikirleri Burada yani forumda aile ortaminda bir arada tartisabiliriz.Veya Editörler ve Görevliler Msn üzerinden toplu olarak tartisabilirler fikirleri.Bence ek bir kisiye gerek yok |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
07.08.2010, 09:37 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
arkadaşlar dergi yapıyorsanız madem,makaleler olsun ...
köşe yazıları olsun...ayın en iyi 10 tr.gg sitesi filan seçilsin
öyle forumda olan bilgileri copy+paste yaparak BS KİTABI türünde bişi olacaksa hiç olmasın.
ben de destekliyorum
he bu arada madem dergi olacak bunun sistemi olması gerek
EDİTÖR,GENEL YAYIN YÖNETMENİ Gibi...
Şimdi herkes editör olursa bu dergiyi kim okur ? dimi
genel yayın yönetmeni projeyi başlatan kişi olsun
editörler ise iyi yazı yazma yetisi olabilecek olan kişiler olsun
sakın ama sakın bu dergi için özel bir site filan açmayın.Ozaman ben destek vermem bilesiniz.
haydi işiniz rasgele...
Ben Editörlük başvurumu yapıyorum huzurlarınızda
kabul edilirsek ne mutlu bize ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
07.08.2010, 09:40 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Merhaba Arkadaşlar;
2 Gündür sizlerle olmamın sebebi ttnetin kablolarını mı ne ? şimşek düşmesindendir..
Sonunda bağlantı oldu..
Yazılarınızı okudum..Destek çıktı fakat grafiker lazım bize..
DESTEĞE DEVAM..! |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
07.08.2010, 12:27 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Kadroda bende yer almak isterdim .
ama ekip kurulmuş sanırım.neyse sağlık olsun
başarılar...
ne olursa olsun desteğim devam edecek ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
|
-
gokseen
Uzman Üye
|
07.08.2010, 12:32 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Arkadaşlar bende yazı yayınlamak isterim..
Yalnız grafiker arıyorsunuz ama ben anlarım biraz ama tam manasıyla değil..
Gerek duyulunca elimden geleni yapmaya hazırım.. |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
|
↑
|
|
|
-
afilliyanlizlik
Uzman Üye
Konum: Gizliilimler açılana kadar protesto ediyorum. Bu mucadele uğruna gerekirse silinir giderim...
|
07.08.2010, 12:52 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Elim kaşındıkça makale yazabilirim. Ama elim kaşınmaz işe yazamam böğle bir huyum var. Ama güzel yazarım kabul ederseniz sizinleyim yazar olarak. |
|
↑
|
|
|
-
maxyweb
Acemi Üye
|
07.08.2010, 13:11 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Eğer Böyle Birşey Yapacak San Ve SPonsor Felan Arıyorsan Tüm Sİteleirm Adına Arkandayım;
Bir Zamanlar Bende Böyle Bişey Yapacaktım.Fakat Ojullar Olduğundan Bana Biraz Zor Geldi ______________ tr.gg dışı reklam yasak... |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
07.08.2010, 13:15 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
Yarışma Başlıyooor..!
Arkadaşlar birçok kendi siteme olsun bs-dergiye olsun özel mesajlar geldi..
Yazar olmak istiyorum diye..
Onun için herkes bedava-sitemle tanışmak konulu bir makale yazacak ve ona göre seçeceğiz..
Yazanlar özel mesaj ile mail istesin oraya göndersin..
Herkes Katılabilir ...! |
|
↑
|
|
|
-
ibrahmgun
Uzman Üye
|
07.08.2010, 13:18 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
flood için özür dilerim..
Arkadaşlar sponsor olmak isteyenler siteler özel mesaj...! |
|
↑
|
|
|
-
forum09
Uzman Üye
|
07.08.2010, 14:05 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
ibrahmgun yazmış: Yarışma Başlıyooor..!
Onun için herkes bedava-sitemle tanışmak konulu bir makale yazacak ve ona göre seçeceğiz..
Herkes Katılabilir ...! |
|
↑
|
|
|
-
byqraphix
Uzman Üye
|
07.08.2010, 14:08 (UTC) Mesaj konusu: |
|
|
forum09 yazmış: ibrahmgun yazmış: Yarışma Başlıyooor..!
Herkes Katılabilir ...!
gerçekten hahaha ______________ Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...
|
↑
|
|
|
|