Valla konunun içinde görünenler o kadar konunun dışında ki...
O kadar bahsettim/bahsettik hangi firmanın yüzde kaçı hangi ülkede.
"İlla siyah kola içecekseniz yerli malı için"
Bul bana %100 yerli malı içeyim.
Artık öyle bir konu haline geldi ki herkes çok biliyorum onu içme bunu iç diyerek cümlesinin sonuna "
" konduruyor. Gövde gösterisi yapmak istiyorsanız kolayı üreten olun. Burada tüketmeyelim olsun bitsin diyerek olmuyor.
Burada çoğu kişi olayı dine bağlayarak bizim dinimizde insan öldürene destek vermek günahtır anlayışı yaratıldı. Peki o dindar gibi görünmeye çalışanlar neden hiç olayın arka yüzüne bakmıyor? Hep onu içme Cola Turka iç deyip geçiyor. Git araştır kardeşim Cola Turka ne kadar Türk malı. Daha isminde Türklük olmayan şeyi övüyorsunuz.
Gelelim Pepsi'ye hiç düşünmeden AMERİKA demeyen objektif kişi yoktur burada. İstediğiniz kadar Coca Cola içmeyip Pepsi için, onun parası eninde sonunda Amerika'ya gidecek. Dolaylı olsa da gidecek bunu bilin.
Zararlı konusuna gelince. Zararlı olmayan ne var ki? Cola Turka da zararlı o zaman nesini savunuyorsun değilmiş gibi?
Ayran içme konusuna gelince. Bir ayran olayı kopmuş gidiyor. Allah aşkına söyleyin kola ile ayranın ne alakası var? Herkesin bir damak tadı vardır kardeşim. Nasıl asit olmasına rağmen maden suyu iyi gelen bir şey ise her asitli öldürür diyerek geçiştirmeyi nasıl yapabiliyorsunuz?
Burada çoğu kişi kolayı eleştiriyor ama çoğu Amerikan malı sigaralar içiyor. Onu ne yapacağız?
Biz önleyebileceğimiz kadarı önleyelim ne demek? Yöneticilerin destek verdiği sürece sen istersen destek verme. Askeri istatistiklere bakılıyor destek konusunda. Kim daha çok uçak almış, silah almış meselesi.
Klavye başı gövde gösterisi yapmaktan bıkmadınız mı artık? Özellikle gözüme batan 2 kişi var ki ikisi de her mesajın sonuna
konduruyor. Vay arkadaş...